Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερα, θα βραχουμε και θα παγωσουμε αυτο το Σαβ-Κυρ. και βλεπω και 9αρια στο αιγαιο.

Διασπορα 16 ;
μακάρι να μπορούσα, άλλα έβγαλα μυωπία στα 10 μου και το όνειρο μου χάθηκε εκείνη την στιγμή...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σχετικά είμαι κοντά 10 χλμ μακρυά,υπάρχει λίμνη εκεί..έχω υπηρετήσει εκεί κοντά(ναυτικό κλιμάκιο αράξου) και γνωρίζω απο κουνούπια ;)
Ωραίες παραλίες πάντως.
Καλημέρες

ναι την ξέρω πολύ καλά και την λίμνη και την λιμνοθάλασσα και το ναυτικό φυλάκιο και το πολιτικό αεροδρόμιο και το στρατιωτικό αεροδρόμιο, έμενα δύο δρόμους πιο κάτω από εκεί που έχουν τα σπιτάκια οι ένστολοι προς την θάλασσα ....ένα απόγευμα/βραδάκι εξερευνώντας την περιοχή έφτασα στην πύλη του ναυτικού φυλακίου, ο δρόμος δεν συνέχιζε οπότε έπρεπε να κάνω κάπου αναστροφή...ε μέχρι να γίνει η μανούβρα το παρμπρίζ είχε γεμίσει από κουνούπια σε ποσοστό άνω του 70%

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

ναι την ξέρω πολύ καλά και την λίμνη και την λιμνοθάλασσα και το ναυτικό φυλάκιο και το πολιτικό αεροδρόμιο και το στρατιωτικό αεροδρόμιο, έμενα δύο δρόμους πιο κάτω από εκεί που έχουν τα σπιτάκια οι ένστολοι προς την θάλασσα ....ένα απόγευμα/βραδάκι εξερευνώντας την περιοχή έφτασα στην πύλη του ναυτικού φυλακίου, ο δρόμος δεν συνέχιζε οπότε έπρεπε να κάνω κάπου αναστροφή...ε μέχρι να γίνει η μανούβρα το παρμπρίζ είχε γεμίσει από κουνούπια σε ποσοστό άνω του 70%

σε 10 μήνες που ήμουν εκεί.. πρέπει να χάλασα 25 μπουκαλάκια autan :laugh:,ναι πολύ κουνούπι φίλε.

Re: Νέα κατηγορία. Σχόλια και Προτάσεις για βελτιωση

Πάω για κάτι κοκοψινια και επιστρέφω

Ναι ....άλλαξε ο μήνας το μπατζετ ανανεώθηκε ...να δώσεις αναφορά στον Σάκη
2i1mwer.jpg

Ναι ....άλλαξε ο μήνας το μπατζετ ανανεώθηκε ...να δώσεις αναφορά στον Σάκη
2i1mwer.jpg

Ασε τον κοσμο Νικολα να γυρναει το χρημα,κοκοψινια,κοκομπλοκια,ολα χρειαζονται.

ντομάτες, πιπεριτσες και μερικα κολοκυθάκια πήρα για να κάνω γεμιστά αύριο βρε :p
Κοκοψινια δεν ειναι μόνο τα εργαλεία :rofl:

Tωρα με τσιγκλας να σε πω Μαρικα,επιτρεπεται μια μαστορα να καθεται να μαγειρευει ; και μαλιστα μπελαλιδικα φαγητα.

Τέχνη είναι και αυτό και θέλει πολύ μαστοριά :p

Απο μαστορια σιγουρα,σε φανταζομαι να ανοιγεις την πανω ταπα απο τις ντοματες με κοπιδι,να τις αδειαζεις με σκαρπελο,και να τις γεμιζεις με ρυζι με την σπατουλα,ανεβασε μια φωτο please με τα γεμιστα οταν ειναι ετοιμα με το ταψι πανω στην κουζινα.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ναι Γιωργο.
Το ειχα ανοιξει προχθες να γεμισει μηπως το χρειαστω ωρα κοινης υσηχιας και δεν μπορουσα να το δουλεψω για κανενα φυσιγμα αλλα το αφησα με το πιστολι αερα πανω του οποτε με καποια μικροδιαρροη πηρε μπρος χτες την νυχτα...
Και επειτα κουκουβαγια ο Κυριακος...
Χεχεχεχε

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Την εχω παθει και γω στο παρελθον. Το ωραριο ηταν σχεδον 3μιση...
Αλλα πλεον εχω βρει τη διαρροη και αν το αφησω δεν κουνιεται ρουπη η βελονα πιεσης!
Κυριακο δοκιμασε με αφρο σαπουνιου να βρεις τη διαρροη, ευκολο ειναι...:grinning-smiley-043

Χαχαχαχαχα!!!
Ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου!!

Την διαρροη την εχω βρει, ειναι απο την ενωση του πιστολιου με τον ταχυσυνδεσμο στο σπιραλ της Einhell.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Χαχαχαχαχα!!!
Ελα παππου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα σου!!

Την διαρροη την εχω βρει, ειναι απο την ενωση του πιστολιου με τον ταχυσυνδεσμο στο σπιραλ της Einhell.
Ε φτιαξτην!
:grandpa:

Να σου πω δεν με πολυαπασχολει καθως η ποσοτητα που χανεται ειναι αμελητεα, τις πειρσσοτερες φορες ξεκουμπωνω το εργαλειο και δεν ανοιγει.
Τωρα ισως φταιει το πιστολακι αερα της Parkside.
Θα δοκιμασω να βαλω επανω ενα απο τα πιστολια μου να δω συμπεριφορα.

Last edited:

Κυριάκο συνέχεια στήν μπρίζα τόν έχεις τόν συμπιεστή ? γιατί δέν τόν βγάζεις από τήν μπρίζα καί νά τόν βάζεις μόνο όταν τόν χρειαστείς ?
Ουτως ώστε καί διαροή νά έχει νά μην ανοίγει τό μοτέρ νά γεμίσει,καί να σας ξυπνάει βραδυνές ώρες.