Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα μαστορια.
Ψυχραιμια σε ολους (και ιδιαιτερα στους γονεις που θα εχουν τα παιδια σπιτι 😁 )

Καλημέρα μαστόρια.

Έτοιμοι για ράντισμα.
Πάλι καλά που είχα ντιζες, οι βίδες που είχα πάρει για τους σφιγκτήρες ήταν ένα πόντο πιο κοντές
Ελπίζω να κρατήσει για κάνα δίωρο που έχω σήμερα.

f0bae7ca0353cf102f6883ff2568667c.jpg

Στάλθηκε από το Mi A2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα

βλεπω οτι καθε φορα θα πρεπει να βιδωνεις και να ξεβιδωνεις 20 βιδες
το εχεις κανει λιγο μπελαλιδικο το βαλε - βγαλε των εργαλειων.

Ισως θα ηταν καλυτερο να φτιαξεις μια αντικραδασμικη βαση (οσο μπορει να γινει αυτο) για το πιεστικο

Την ανεμη γιατι να την σταθεροποιησεις?

Καλημερα

βλεπω οτι καθε φορα θα πρεπει να βιδωνεις και να ξεβιδωνεις 20 βιδες
το εχεις κανει λιγο μπελαλιδικο το βαλε - βγαλε των εργαλειων.

Ισως θα ηταν καλυτερο να φτιαξεις μια αντικραδασμικη βαση (οσο μπορει να γινει αυτο) για το πιεστικο

Την ανεμη γιατι να την σταθεροποιησεις?

Μια φορά τον χρόνο είναι το βάλε βγάλε δεν μου είναι μπελαλίδικο καθόλου. Πρέπει να δουλέψει και το κατσαβιδάκι λίγο.

Βαρέθηκα να να δένω - ξεδένω με σκοινί, κέντραρέ τα, σφίξε τα να μην κουνιούνται. κόντραρε το πιεστικό στο αυλάκι καρότσας-πόρτα για να μην κουνιέται, κοντραρε την ανέμη εκεί για να μαζέψεις το λάστιχο... Μπελάς :flipout:

Έβαλα κι ένα δίσκο από βαράκι πάνω από το φίλτρο αναρρόφησης γιατί είχα βαρεθεί να το δένω.

Παλιό είναι. Από πέρυσι.
Είχα δει ρωτούσαν γι αυτό αλλά δεν θυμόμουν που το χρησιμοποιούσα για να απαντήσω.
Τελικά θυμήθηκα. Το χα για να βιδώνω-ξεβιδώνω τους σφιγκτήρες.

Καλημέρα μαστορες!!! Τρελάθηκε ο κόσμος στη Ρόδο και ξέσκισαν τα σουπερμάρκετ λες και ήρθε το τέλος του κόσμου... Βλέπω όταν είναι για το στομάχι τούς ξέρουν να τρέξουν αν είναι για πρόληψη υγείας όλοι κάνουν τους Σούπερμαν!

Στάλθηκε από το S60 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κοίτα, απ´ ότι βλέπω πήγες κι ήρθες δυό φορές...:p
Εντάξει, αρκετά για σήμερα... Νισάφι πια, δεν είμαστε και σκλαβάκια.... :flipout:

το πηγαινε ελα στα χωραφια δεν με χαλαει καθολου, οσες ωρες και να ειναι ... αυτο που με τρελαινει ειναι η διαδρομη για τα χωραφια, που κοπαναει και παει σιγα.

ευτυχως σημερα τελειωσα το πιο μακρινο.

Ούτε την "κούρσα" είδαμε ούτε το "άλλο" ... μόνοι σας τα λέτε ...μόνοι σας τα ακούτε !!!

και μόνοι τους χαίρονται....να έρθω να προσθέσω Νικ :BDGBGDB55::BDGBGDB55::BDGBGDB55: