Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα και καλο σαββατοκύριακο να εχουμε!!!

Παμε ολοι για καφε στον Μιχάλη να κανουμε τεστ τον ελληνικο!

Φερε καθως ερχεσαι και τον σκουρο καφε του Lidl μηπως ειναι ακομα καλυτερος :)

Kαλημερα μαστόρια, καλο ΣΚ να εχουμε.

Καλό απόγευμα κύριοι.
Μία τελευταία (?) βόλτα στην θάλασσα πριν μας κλείσει ο γιος της κορώνας μέσα.
Το νου σας ωρέ παλικάρια!

Πολύ καλησπέρα σας.
Ενα μελωδικό κομμάτι από τά παλιά,γιά να ξεχαστούμε λίγο από τήν μαυρίλα.
Θετικό πνεύμα καί θετική ενέργεια,θά τό ξεπεράσουμε καί αυτό.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Κωστάκη ...θα σου έκανα φτου σου μην σε ματιάσω έτσι όμορφος που είσαι...αλλά απαγορεύεται το φτύσιμο :flipout:-bye-

Κωστάκη ...θα σου έκανα φτου σου μην σε ματιάσω έτσι όμορφος που είσαι...αλλά απαγορεύεται το φτύσιμο :flipout:-bye-

Χαχαχαχαχα

Κωστα παραλια θεωρω θα μπορεις να πηγαινεις αρκει να μην έχει πολυ κοσμο!!!

Ειδικα με λιακαδα θα σκοτωνει και τους ιους της γριπης!!!

Βεβαια μολις ακουσα πως κλεινουν πλαζ και παραλιες καθως εγινε χαμος απο κοσμο σημερα!!!

Πάει και αυτό Κυριάκο...!!!!

Η ανευθυνότητα μερικών θα φάει μας όλους....λίγη υπομονή χρειαζεται και όλα εκεί είναι και θα μας περιμένουν...!!!

Καλησπερα και απο εδω,κουραγιο και υπομονη σε ολους μας, να προσεχετε

και το ποιο βασικο μην διανοθει κανει να τσακωθει με την γυναικα του τετοιες εποχες, οτι και να πει ΝΑΙ Κκκκκκκ

Αυτο για την ζεστη δεν ισχυει σιγουρα,εδω εχουμε 35 βαθμους καλοκαιρι και τα κρουσματα ανεβαινουνε....

Απο το solo Charleston των 1920's στο Electro swing των 2020's!

Eνα χαλαρωτικο βιντεακι για το Σαββατοκυριακο, ακολουθωντας το φωτεινο παραδειγμα του weatherman :)

Απο το solo Charleston των 1920's στο Electro swing των 2020's!

Eνα χαλαρωτικο βιντεακι για το Σαββατοκυριακο, ακολουθωντας το φωτεινο παραδειγμα του weatherman :)
Ωραίο θέαμα!

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημερα σας.

Μια και παιζουν χαλαρωτικα βιντεακια, εγω λεω να σας βαλω ενα χιουμοριστικο αγχωτικο.

Καλημέρα καλή εβδομάδα είναι πού είναι δύσκολα τα πράγματα η βροχή και το κρύο μασ έλειπε

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλή μέρα σε όλους με μια κρητική προσέγγιση.

Άκουσες Αρετούσα μου, τα θλιβερά μαντάτα; Σε καραντίνα μ’ έκλεισαν δε βγαίνω*μπλιό στη στράτα

Δύο εβδομάδες μοναχά, σπίτι μου ‛παν να μένω κι από τσι δυο και ύστερα τσ’ ειδήσεις ν’ ανημένω.

Και πώς τον κόσμο ν’αρνηθώ, ‛τσι φίλους να μακρύνω και πώς να κόψω γήπεδο, freddo και cappuccino;

Κατέχω το κι ο κύρης σου δε θε να σε παιδεύει κι ατή σου μέσα να κλειστείς σαν ούλους μας γυρεύει.

Και ‛συ θέλεις ν’ αντισταθείς, λεύτερη να σ’ αφήσουν ειν’ άνοιξη, χαρά θεού, μέσα δε θα σε κλείσουν!

Μια χάρη αφέντρα, σου ζητώ και κείνη θέλω μόνο και μετά ‛κεινη κλείνομαι στο σπίτι κι ένα χρόνο.

Όντε λιγάκι θε να βγεις, αέρα για ν’ αλλάξεις αν βήξεις, ανε φταρνιστείς, ή αν βαριαναστενάξεις

βάλε ένα χαρτομάντηλο στα κόκκινά σου χείλη ή δ’ αλλιώς ο κορονοϊός κι άλλους πολλούς θα στείλει!

Να πλένεις τα χεράκια σου συχνά και με σαπούνι βότανα πίνε μπόλικα: μέντα, τίλιο, φλισκούνι!

Φρούτα να τρως, λαχανικά κι όχι γλυκά διόλου όσπρια και γάλα, Αρετή, δεν βλάφτουνε καθόλου!

Και τάσσω σου, ογλήγορα θε να βρεθούμε ομάδι και δε θα στερηθείς φιλί και αγκαλιά και χάδι.

Η αγάπη, ζει παντοτινά και να ’χεις πάσα ελπίδα: Τούτος ο κορονοϊός δε βλάπτει την πατρίδα.”

Καλημέρα... Αν και τη βλέπω μουντή και θλιμμένη σήμερα..

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk