Μίλησα με τον αδελφό μου Κοσταντζα Μιχάλη έχουν στρατό στους δρόμους
Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πραγματικά έτσι είναι έχει κάποιο χαρτί μαζί του πού το δείχνει σε όποιον τον σταματησει αφού πάει κάθε μέρα και παίρνει την γυναίκα του που δουλεύει σε φαρμακείοΝα ειναι καλα ο ανθρωπος εκει, ειναι σε καλυτερη φαση απο εμας!
Στρατό? Μπορει, καθε μερα εκει ανακοινωνουν και νεα μετρα, αλλα μου κανει εντυπωση γιατι οι Ρουμανοι ειναι υπακουοι, καλοι και φιλησυχοι ανθρωποι γενικως.
Καλημερα συναδελφοι!
☀ Ανατολή ήλιου: 06:28 - Δύση ήλιου: 18:36
Σελήνη 25 ημερών
Άλλους περίμενα να τους τη δώσει η κλεισούρα...![]()
Καλημέρα,
Πιεστικό χρησιμοποίησα μόνο στην κουβέρτα του καπώ, όχι στον κινητήρα. Η δουλειά έγινε στο χέρι με πανιά και αυτά τα εργαλεία.
Επίσης, χρησιμοποήσα αρκετά πλαστικά clip, σπιράλ καλωδίων, δεματικά, μονωτική και άλλα τέτοια για τα πολυμερισμένα πλαστικά και τα ηλεκτρικά. Βοήθησε πολύ το κομπρεσέρ αέρα και χρειάστηκε να βγάλω πολλά εξαρτήματα (φώτα, φιλτροκούτι, μπαταρία, δοχεία υγρών κλπ) για να φτάσω και στο block
Mα αλλο ειναι να καθεσαι απο μονος σου μεσα και αλλο να σου λενε κατσε μεσα)
+++++
Ειχα παρει κατι αδεια μπουκαλακια σπρευ για να βαζω και να ψεκαζω τα ξυλοεργακια με λαδι για φινιρισμα, αλλα βρηκα αλλη πιο επικαιρη χρηση.
Το οινοπνευμα διαρκει τουλαχιστον 10 φορες περισσοτερο αν το βαλεις και το χρησιμοποιεις μεσα σε τετοια μπουκαλακια, απο το να το βαζεις χυμα στα χερια!
Το γυαλινο μπουκαλακι κοστιζει 50 λεπτα στο Jumbo και τα μικρο πλαστικο νομιζω οτι κοστιζε 50 λεπτα τα 3 τεμαχια.
https://www.e-jumbo.gr/kouzina/apot...alino-diafano-plastiko-kapaki-30-ml._1373671/
![]()
Δεν νομιζω να παθει τιποτα.
Αν ομως παρατηρησω κατι υποπτο στο συστημα της αντλιας, θα ενημερωσω ταχιστα![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.