Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Πολύ καλησπέρα σας !!

Δυό σημερινές φωτογραφίες από τήν χαλαρή Φρεαττύδα καί τό Πασαλιμάνι,στό βάθος καί τών δύο φωτό ο Υμηττός.

pa210.jpg

pa110.jpg

Καλό μεσημέρι κύριοι.

Έρχεται φοιτητής από Αγγλία και η Πολιτική Προστασία έχει ελέγξει το που θα πάει,που θα μείνει κλπ κλπ.
Καλές ενδείξεις αυτές...

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μίλησα με τον αδελφό μου Κοσταντζα Μιχάλη έχουν στρατό στους δρόμους

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Να ειναι καλα ο ανθρωπος εκει, ειναι σε καλυτερη φαση απο εμας!

Στρατό? Μπορει, καθε μερα εκει ανακοινωνουν και νεα μετρα, αλλα μου κανει εντυπωση γιατι οι Ρουμανοι ειναι υπακουοι, καλοι και φιλησυχοι ανθρωποι γενικως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Να ειναι καλα ο ανθρωπος εκει, ειναι σε καλυτερη φαση απο εμας!

Στρατό? Μπορει, καθε μερα εκει ανακοινωνουν και νεα μετρα, αλλα μου κανει εντυπωση γιατι οι Ρουμανοι ειναι υπακουοι, καλοι και φιλησυχοι ανθρωποι γενικως.
Πραγματικά έτσι είναι έχει κάποιο χαρτί μαζί του πού το δείχνει σε όποιον τον σταματησει αφού πάει κάθε μέρα και παίρνει την γυναίκα του που δουλεύει σε φαρμακείο

Στάλθηκε από το Hisense F17 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Άλλους περίμενα να τους τη δώσει η κλεισούρα... :flipout:

Mα αλλο ειναι να καθεσαι απο μονος σου μεσα και αλλο να σου λενε κατσε μεσα :))

+++++

Ειχα παρει κατι αδεια μπουκαλακια σπρευ για να βαζω και να ψεκαζω τα ξυλοεργακια με λαδι για φινιρισμα, αλλα βρηκα αλλη πιο επικαιρη χρηση.

Το οινοπνευμα διαρκει τουλαχιστον 10 φορες περισσοτερο αν το βαλεις και το χρησιμοποιεις μεσα σε τετοια μπουκαλακια, απο το να το βαζεις χυμα στα χερια!

Το γυαλινο μπουκαλακι κοστιζει 50 λεπτα στο Jumbo και τα μικρο πλαστικο νομιζω οτι κοστιζε 50 λεπτα τα 3 τεμαχια.
https://www.e-jumbo.gr/kouzina/apot...alino-diafano-plastiko-kapaki-30-ml._1373671/

49676990266_f9d4406d63_c.jpg

Καλημέρα,

Πιεστικό χρησιμοποίησα μόνο στην κουβέρτα του καπώ, όχι στον κινητήρα. Η δουλειά έγινε στο χέρι με πανιά και αυτά τα εργαλεία.

Επίσης, χρησιμοποήσα αρκετά πλαστικά clip, σπιράλ καλωδίων, δεματικά, μονωτική και άλλα τέτοια για τα πολυμερισμένα πλαστικά και τα ηλεκτρικά. Βοήθησε πολύ το κομπρεσέρ αέρα και χρειάστηκε να βγάλω πολλά εξαρτήματα (φώτα, φιλτροκούτι, μπαταρία, δοχεία υγρών κλπ) για να φτάσω και στο block

συονοματε την αναγεννηση των πλαστικων την εκανες με το polytrol ετσι?
για τα φαναρια -μετα το ξεθολωμα- πως ειναι? (το λεει στο σαιτ βεβαια, αλλα θα ηθελα και γνωμη απο πρωτο χερι)

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Mα αλλο ειναι να καθεσαι απο μονος σου μεσα και αλλο να σου λενε κατσε μεσα :))

+++++

Ειχα παρει κατι αδεια μπουκαλακια σπρευ για να βαζω και να ψεκαζω τα ξυλοεργακια με λαδι για φινιρισμα, αλλα βρηκα αλλη πιο επικαιρη χρηση.

Το οινοπνευμα διαρκει τουλαχιστον 10 φορες περισσοτερο αν το βαλεις και το χρησιμοποιεις μεσα σε τετοια μπουκαλακια, απο το να το βαζεις χυμα στα χερια!

Το γυαλινο μπουκαλακι κοστιζει 50 λεπτα στο Jumbo και τα μικρο πλαστικο νομιζω οτι κοστιζε 50 λεπτα τα 3 τεμαχια.
https://www.e-jumbo.gr/kouzina/apot...alino-diafano-plastiko-kapaki-30-ml._1373671/

49676990266_f9d4406d63_c.jpg

Πολυ καλη ιδεα!
Θα το κανω με αδεια μπουκαλακια αρωματων. Εχω απορία ομως τα πλαστικα μερη της τρομπας θα αντεξουν το οινοπνευμα, δεν θα φθαρουν?

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν νομιζω να παθει τιποτα.

Αν ομως παρατηρησω κατι υποπτο στο συστημα της αντλιας, θα ενημερωσω ταχιστα :)

Εχω βρει και εχω και γω ηδη ενα στο δοκιμαστηριο..