Βγαλε τα και βαλε ροδελες.
Καλησπερα απο το Κερατσίνι με θεα στο Ικονιο και το ηλιοβασίλεμα.
Καλησπερα απο το Κερατσίνι με θεα στο Ικονιο και το ηλιοβασίλεμα.
Οχι, δεν ειναι το βερνικι (προφανως, εχει σπασει ΚΑΙ αυτο σε σημεια).
Εσπασε το μεταλλο κυκλικα(!). Πολυ περιεργο σπασιμο
Δες και την παρακατω, που ισως φαινεται καλυτερα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η δική μου άποψη για την χρήση του παλμικού...δεν είναι για απλά βιδώματα όπως τα περισσότερα βιδώματα γι´αυτά είναι τα δραπανοκατσάβιδα γι´αυτό έχουν και διαβαθμίσεις στην ροπή.Τα παλμικά είναι για "δύσκολες" καταστάσεις και σε βίδωμα και σε ξεβίδωμα.
Το παλμικό για απλά βιδώματα το βάζεις μόνο όταν το απλό δεν μπορεί. Όσο και να κοντρολάρεις την σκανδάλη στο τέλος σε αρκετές περιπτώσεις θα στην κάνει την ζημιά.
Εγώ όταν το είχα αγοράσει νόμιζα όταν είναι κατσαβίδι για όλες τις δουλειές μέχρι που ξεκίνησα να βιδώσω τους μεγάλους μεντεσέδες όταν τοποθετούσα τα ξύλινα εξώφυλλα μετά από ανακαίνιση με ανοξείδωτες ξυλόβιδες και άρχισε να μου κουρεύει τις εγκοπές όταν τερμάτιζε η βίδα. Από τότε το χρησιμοποιώ μόνο σε "δύσκολες" καταστάσεις. Ή αν χρειαστώ οπωσδήποτε πολλά εργαλεία για την ίδια δουλειά... προτρύπημα- πατούρα για το κεφάλι της βίδας-και βίδωμα χρησιμοποιώ το παλμικό αλλά τερματίζω την βίδα με το χέρι και κατσαβίδι. Μιλάω πάντα από την πλευρά του ερασιτέχνη ...μην έχουμε παρεξηγήσεις με τους επαγγελματίες που ο χρόνος μετράει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.