Tο Καφενείο των Μαστόρων.

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

    Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

    Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

Εμενα, προσωπικα, μ αρεσει το παλμικο.
Θελει προσοχη, αλλα βολευει πολυ, ειδικα σε περιεργα βιδωματα, υπο γωνια, ανεβασμενος σε σκαλα, πλαγια και αναποδα κτλ, που θα ηταν θεμα η δυναμη συγκρατησης που θα επρεπε να βαλεις με κανονικο δραπανο.
Anyway, στη συγκεκριμενη περιπτωση, πιθανον να εφταιγε η γωνια. Ισως ετυχε. Μην ξεχναμε οτι εχω βιδωσει, με ιδιες συνθηκες, βιδες, τοιχο, γωνιες κτλ, αλλες καμια 70αρια βιδες (σε 20-25 γωνιες), σχεδον ολες με το παλμικο, και δεν εγινε τετοιο πραγμα.
 
Καλημέρα σε όλα τα μαστόρια!
Πάω λίγο μέχρι το Super Market να αγοράσω λίγα pampers γιατί ένας γνωστός μας, εδώ δίπλα μου στο μαιευτήριο, έχει χεστεί απ´ τη χαρά του!!!

Να σας ζήσει Κυριάκο! :Banane0:
Σιδερένιος και τυχερός να είναι, να τον καμαρώνετε όπως τον ονειρεύεστε!
 
Παρε για παιδι 3 κιλα και για παιδι 83 κιλα!!!!!

Να εισαι καλα Μπαμπινοοοο!

Ειναι επισημο πλεον ειμαΙ ΜΠΑΜΠΑΑΑΑΑΣ!!!!

Τωρα θα εχω πλεον καποιον συνομιλικο μου να συννενοουμαι!!