Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κυριάκο επί τη ευκαιρία ήθελα από καιρό να το πω αλλά δεν έτυχε.
Στην προηγούμενη σελίδα από αυτή που έδωσες δηλ. Gadgets, Εργαλεία και Μαστορέματα υπάρχουν 4 νήματα απ´έξω. Αυτά νομίζω από λάθος έχουν μπει εκεί. Καλό είναι να τα πετάξετε μέσα στην επόμενη Gadgets, Εργαλεία & EDC για αισθητικούς λόγους :flipout::flipout:

Ναι Νίκο το είδα και εγώ και το έχω σκοπό.

Kαλημερα!!
Του Αγιου Λεοντος και του Οσιου Αγαπητου σημερα 18 του μηνα!

Σκοταδια εξω βλεπω, νωρις ξυπνησα :))

Έ καλά ...άντε ξαναπέσε !!!
Εγώ αυτό θα κάνω (χωρίς ξανά...:) ) :D

Καλημερα στην "Ξεσσαλονικη" (φοβερες αναμνησεις.....αλλα και λιγο αγελη σκυλων Αριστοτελους και Εγνατια εξω απο το τοτε ¨φουρνελο', Γεννηματα, Λοιμωδων ) και σε ολη την υπολοιπη Ελλαδα

Καλημερα στην "Ξεσσαλονικη" (φοβερες αναμνησεις.....αλλα και λιγο αγελη σκυλων Αριστοτελους και Εγνατια εξω απο το τοτε ¨φουρνελο', Γεννηματα, Λοιμωδων ) και σε ολη την υπολοιπη Ελλαδα

Μιας και μου θύμισες το "Ξεσσαλονίκη" πάρε έναν "Βασιλιά της σκόνης" για να πάει καλά η μέρα:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απαπα αυτα .................ειναι "του σατανα"!!!!!!!! (χα, χα, χα)
Αχ δεν βγαινουν τετοιοι μουσικοι σημερα. Μπορει να υπαρχουν αλλα τους "τρωει" το συστημα.
Ει, ει ει εχουμε παρτυ εδω, εχουμε παρτυ εδω
ή το για μενα προφητικο

Κάποτε θα `ρθουν γνωστικοί,
λογάδες και γραμματικοί
για να σε πείσουν

Έχε το νου σου στο παιδί
κλείσε την πόρτα με κλειδί,
θα σε πουλήσουν

Αρε συ Θαναση εχω φτασει σε σημειο να θαβω τις αναμνησεις γιατι στεναχωριεμαι. Οταν ηθελα να ηρεμησω στη Θεσσαλονικη πηγαινα εκει που πουλανε τα μπαχαρια και τα σχετικα (δεν θυμαμε πια που, στη Γουναρη; ) και μετα ενα ποτακι στο ethnik στην προξενου κορομηλα, κοντα στην αριστοτελους. Υπηρχε και ενα ροκ μπαρακι καπου στη διαγωνιο.
Μιλαμε ξεκιναγα παρασκευη βραδυ και πριν το ξημερωμα ημουν Θεσσαλονικη, και εφευγα κυριακη μεσημερι......1000 plus χιλλιομετρα........Καποτε.......... και μονο με μοτο.
Μια φορα ανεβηκα με τουτου και "εκοψα τις φλεβες μου", και 2 με λεωφορειο αλλα ειχα "παρει σκληρα ναρκωτικα", για να αντεξω.

Καλημερες παιδια!

Να πω κατι αν μου επιτρεπετε?

Επειδη εδω λεμε την καλημερα μας, τα παραπονα μας απο την ζωη, λεμε και καμια ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΤΩΩΩΩΩΩΩΩ τα ποστ που αφορουν μαστορικες αποριες προσπαθηστε να τα εντασετε στο καταλληλο κομματι.
Αναφερομαι στην τρυπα για το μπετον που ηθελε ο φιλος.
Εχουμε το Μαστορες τα φωτα σας που θα πηγαινε κουτι.
http://avclub.gr/forum/showthread.php/142933-Μάστορες-τα-φώτα-σας!!?p=1057588339#post1057588339

Last edited:
Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα μας, καλημέρα με αναμνήσεις.
Τις ευχάριστες αναμνήσεις δεν τις θάβουμε, ζούμε με αυτές. Πάντως το "περασμένα μεγαλεία. Και διηγώντας τα να κλαις." το ζούμε και τώρα.

ΑΕΚΑΡΑ ΠΑΤΗΣΕΣ ΤΟ ΓΑΥΡΟ ΚΑΤΩΩΩΩΩΩΩΩ

Κυριάκο το κιτρινόμαυρο βλέπω είναι βαθιά μέσα σου...:firstprize:

Κριμα το παλικαρι και ας μην συμπαθουσα τα τραγουδια του.
Κριμα ομως και για ολα τα υπολοιπα θυματα της σφαλτου για τα οποια δεν θα μαθουμε ποτε.

Αλλο ένα παράδειγμα για το τι είμαστε .
Μέσα σε 3 χρόνια η ζωη έδωσε πολλα σε έναν μέσο άνθρωπο και του πήρε περισσότερα ...
Καλο ταξίδι ...

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αλλο ένα παράδειγμα για το τι είμαστε .
Μέσα σε 3 χρόνια η ζωη έδωσε πολλα σε έναν μέσο άνθρωπο και του πήρε περισσότερα ...
Καλο ταξίδι ...

+1........ Δυστυχώς σημασία δεν έχει τι σου δίνει η ζωή αλλά τι σου παίρνει......

Αν κάποιος εχει σκοπό να πάει λεροι και χρειάζεται το μηχάνημα για να κόψει ξύλα σε επιθυμητές διαστάσεις ειναι εκτός λειτουργίας

Πηγες σημερα στο Leroi να κοψεις ξυλα σε επιθυμητες διαστασεις και το μηχανημα κοπης δεν δουλευε? Τι προτζεκτακι ετοιμαζεις? :))

είπα να τελειώσω τα ραφάκια που μάζεψα πριν μέρες και έτριψα μιας και το φαλτσοπρίονο καλά να ειναι οι αγρότες θα έρθει του αγίου ανήμερα και να κάνω κάδρο για ένα πίνακα. Δεν έχω τελαρώσει ποτέ πίνακα και τη φοβάμαι τη δουλειά αλλά νομίζω θα το καταφέρω :)

Το άλλο θέμα ειναι να πετύχω τα χρώματα να ταιριάζουν με τις υπόλοιπες κορνίζες στο σπίτι. Θα δείξει ή θα κλάψω ή θα γελάσω :D

είπα να τελειώσω τα ραφάκια που μάζεψα πριν μέρες και έτριψα μιας και το φαλτσοπρίονο καλά να ειναι οι αγρότες θα έρθει του αγίου ανήμερα και να κάνω κάδρο για ένα πίνακα. Δεν έχω τελαρώσει ποτέ πίνακα και τη φοβάμαι τη δουλειά αλλά νομίζω θα το καταφέρω :)

Το άλλο θέμα ειναι να πετύχω τα χρώματα να ταιριάζουν με τις υπόλοιπες κορνίζες στο σπίτι. Θα δείξει ή θα κλάψω ή θα γελάσω :D

Δεν έχεις ανάγκη εσύ, πιάνουν τα χέρια σου!