Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Aπογευματινος υπνος :)
salS4orl.jpg

Eιναι πολυ ομορφο να πηγαινεις σε ενα χωρο οπου 2 ομορφα γατακια με απιστευτες φατσουλες να παιζουν με τους φιλοξενουμενους και να συμπεριφερονται ηρεμα και παιχνιδιαρικα...!!
Μεγαλο προσoν βεβαια και του ιδιοκτητη που τους εχει προσφερει απλoχερα την συγκατοικιση μαζι τους...
Η φωτογραφια τα λεει ολα....

• Like
Reactions: Χιωτης
Tα φιλοξενω μεχρι να τους κανουν τα εμβολια τους και μετα να τα δωσουν σε νεους ιδιοκτητες.

Μεχρι τοτε πραγματικα απολαμβανω την καλυτερη ηλικια τους :)

• Like
Reactions: enduras1 and KOSSTV
Eιναι πολυ ομορφο να πηγαινεις σε ενα χωρο οπου 2 ομορφα γατακια με απιστευτες φατσουλες να παιζουν με τους φιλοξενουμενους και να συμπεριφερονται ηρεμα και παιχνιδιαρικα...!!

Ήρεμα και παιχνιδιάρικα; 😜😁

Κάτι έχουν μαζί μου μάλλον, καταλαβαίνουν οτι δε γουστάρω τις γάτες ούτε με σφαίρες…

Δώστα Μιχάλη…
Την τελευταία φορά που ήρθα η γυναίκα μου νόμιζε οτι μ’έπιασε φαγούρα και ξυνόμουν με συρματόβουρτσα.

Tα φιλοξενω μεχρι να τους κανουν τα εμβολια τους και μετα να τα δωσουν σε νεους ιδιοκτητες.

Μεχρι τοτε πραγματικα απολαμβανω την καλυτερη ηλικια τους :)

ετσι ελεγα και εγω και εχω βρεθει (τωρα που πιανουν τα κρυα και μαζευονται) με 3-4 γατες στο κρεβατι μου ....

η βαρυτερη 7 κιλα , σκεφτομαι να αλλαξω κρεβατι συντομα

Εγω τα φιλοξενω στο εργαστηριο οπου τους μαθαινω και τεχνες. Τυχερος οποιος τα παρει :)

B8RKB8ll.jpg

Η τεχνη του χασμουρητου κι ετσι ? Ντοκτορα στις πωλησεις εχεις ρε συ ? :ROFLMAO:

υγ

η γατοφωλια λιντλ ειναι ? βρηκα μια σημερα και την πηρα να δω τι λεει.

για βαλε μια ολοσωμη φωτο να δω κατι :)

χαχαχα, δεν πουλαω εγω απλα τα εκπαιδευω!
Τα γατια εχουν ηδη βρει σπιτι απο οτι ξερω, περιμενουν καποια εμβολια.

Το επιπλακι μου το φερανε οι φιλοζωοι φιλοι μου προχτες για τα γατακια, δεν ξερω λεπτομερειες.

Εχει υψος 110 εκ.
O7DyPOMl.jpg

Διπλα ειμαστε, ελα αυριο για φινο Ελληνικο καφεδακι απο το Lidl αν εχεις ωρα να δεις και διαφορα κατσαβιδια πριν αγορασεις :)

Kαλημερα συναδελφοι!

Μια πολυ ομορφη εκτελεση του Ηungarian Dance No5, το πιο διασημο απο τα πολλα Ηungarian Dances που εγραψε ο Γερμανος Johannes Brahms στα 1860΄s.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Like
Reactions: panoss1 and KOSSTV