Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Kαλημερα συναδελφοι!

Μα τι βρηκαν και γιορταζουν σημερα οι ατιμοι οι Αμερικανοι... την ημερα της Μαυρης Γατας :ROFLMAO:😹
NATIONAL-BLACK-CAT-DAY-%E2%80%93-October-27-1024x512.png

• Love
Reactions: vlad66
Kαλημερα συναδελφοι! Μα τι βρηκαν και γιορταζουν σημερα οι ατιμοι οι Αμερικανοι... την ημερα της Μαυρης Γατας :ROFLMAO:😹

Μιχάλη, καλημέρα. Η αλήθεια είναι ότι τo έχουν ξεχειλώσει το σύστημα - αμφιβάλλω αν δίνει και κανείς τους σημασία σε όλες αυτές τις "εθνικές" ημέρες.

Υπάρχει και η "ημέρα της κατσαρής τρίχας", αντιπροσωπευτική του όλου κινήματος.
😁
https://whatnationaldayisit.com/day/Curly-Hair/

Curly_Blog_Post_1440x.png

Βρε μην ειστε βιαστικοι και μιζεροι, περα απο καποιες φαιδρες εορτες υπαρχουν και οι αρχοντικες :)

Στις 11 Μαρτιου ειναι η Ημερα Λατρείας των Εργαλειων!
NATIONAL-WORSHIP-OF-TOOLS-DAY-%E2%80%93-March-11.png

Του χρονου θα μπω σε λεπτομερειες και θα αναγραψω και για τους διαφορους τροπους με τους οποιους μπορει να εορταστει η συγκεκριμενη μερα 👷‍♂️🛠️

εχει χρησιμοποιήσει κάποιος λουτρό υπερήχων?
αναζητώ καθαριστικό υγρό, αλλά όσο ψαχνω τόσο μπερδεύομαι...
θέλω να καθαρίσω μπεκ νερου που έχουν πιάσει άλατα και road grime, τι προτείνετε?

Βρε μην ειστε βιαστικοι και μιζεροι, περα απο καποιες φαιδρες εορτες υπαρχουν και οι αρχοντικες :)

Στις 11 Μαρτιου ειναι η Ημερα Λατρείας των Εργαλειων!
NATIONAL-WORSHIP-OF-TOOLS-DAY-%E2%80%93-March-11.png

Του χρονου θα μπω σε λεπτομερειες και θα αναγραψω και για τους διαφορους τροπους με τους οποιους μπορει να εορταστει η συγκεκριμενη μερα 👷‍♂️🛠️
Μάλιστα...καταλάβαμε...!!!!
Θα κανονίσεις κάνα πανηγύρι στην πλατεία Βριλησσιων...;..🤣

• Haha
Reactions: Χιωτης
εχει χρησιμοποιήσει κάποιος λουτρό υπερήχων?
αναζητώ καθαριστικό υγρό, αλλά όσο ψαχνω τόσο μπερδεύομαι...
θέλω να καθαρίσω μπεκ νερου που έχουν πιάσει άλατα και road grime, τι προτείνετε?
Έχω εγώ ένα 30 λίτρων αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ
Υγρό βάζω το orbirex-us αλλά δεν έχω βάλει άλλο για να δω αν υπάρχουν διαφορές

• Like
Reactions: mavras and enduras1
"Αι ιταλικαί στρατιωτικαί δυνάμεις προσβάλλουν από της 05.30 ώρας της σήμερον τα ημέτερα τμήματα προκαλύψεως της Ελληνοαλβανικής Μεθορίου.
Αι ημέτεραι δυνάμεις αμύνονται του Πατρίου εδάφους."

21-1509097212.jpg

η πετρινη πλακα που ειναι πανω απο την εισοδο του ταφου του αγαμεμνονα, ζυγιζει 120 τονους!!
απιστευτο το πως την ανεβασαν εκει και απιστευτες αυτες οι κατασκευες στα 1200 πχ

• Like
Reactions: KOSSTV
Και στα πιο πρακτικά αξιοθέατα της περιοχής: σουβλάκι Καδής (στους Μύλους) 😁
Αν θα διανυκτερεύσετε, κάνε ένα πέρασμα και θα με θυμηθείς.

• Like
Reactions: KOSSTV