Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων
Καλημερα συναδελφοι!
Μακαρι να παει ηρεμα η μερα, εχω ενα σκασμο δουλειες στη δουλεια.
Καλημερα συναδελφοι!
Μακαρι να παει ηρεμα η μερα, εχω ενα σκασμο δουλειες στη δουλεια.
Καλημερα.
Αν σου πω οτι εχω το ιδιο απο το 90.... Μια φορα εχω αλλαξει μυτη και την ακριβοπληρωσα. 1200 δραχμες.......αλλα ειναι παλικαρι σε σχεση με κατι αλλα που ειχα και ειχαν σκασει και στα χερια μου.
Γραψε μου τι λεει στη βιδα του καλωδιου γιατι το δικο μου εχει σβησει απο τα χρονια.
ρεστα στην κατασκευη!
https://www.youtube.com/watch?v=IvUU8joBb1Q
.........ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ μολις μπηκα να ποσταρω ακριβως το ιδιο. Το ειδα πριν λιγο. Απιστευτη δουλεια . 3000 κομματια.
........Ετσι πως το βλεπω ξανα, εναι μια συχρονη λατερνα!
.... Οτι και να ειναι παντως η μουσική που βγαζει ειναι σε επίπεδα να νομιζεις οτι δουλευει play back .... Πολυ καλο αποτελεσμα
Αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να εκτελέσεις ένα κομμάτι μουσικής. Ούτε και ποιότητα και εύρος μουσικής μπορεί να αναπαράξει. Απλά είναι ένας τρόπος για να εντυπωσιάσεις π.χ έναν περαστικό, με τον τρόπο που εντυπωσίαζαν οι λατέρνες το 1821 !!! Δηλαδή μόνο για κάτι συλλέκτες κάνει που τους αρέσει να καίουν εκατομμυριάκια για τον χαβαλέ τους !
Εντωμεταξύ τί λέω? Ο συλλέκτης μπορεί να είναι μαλάκας αλλά όχι εντελώς χαζός. Ξέρει ότι το ξύλο έχει βραχεία ημερομηνία λήξης !
Ξέρω πολλούς που ήθελαν ένα ξύλινο στραντιβαριους ή μια ξύλινη κιθάρα Torres στη συλλογή τουςΕντωμεταξύ τί λέω? Ο συλλέκτης μπορεί να είναι μαλάκας αλλά όχι εντελώς χαζός. Ξέρει ότι το ξύλο έχει βραχεία ημερομηνία λήξης !

Αυτή η εικόνα με ανάβει !
![]()
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.