Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα καλό τριήμερο καί καλές Απόκριες,πού θά είναι σέ πολλές περιοχές μέ βροχές.

Καλη αποκρια και καλα μασκαριλικια σε ολους με τους καρναβαλους!

oikogeneiaki-fotografia-kubernisis-tsipra-syriza-anel.jpg

Ανακοινωθηκε μετα το νεο ψαλιδι στις συνταξεις και μισθους,

what-happens-when-hugh-jackman-retires-after-wolverine-3-hugh-jackman-is-the-wolverine-828079.jpg

Ποιος θα ειναι ο νεος υπουργος οικονομικων....

ddf2d111fb8321948b49d3341449c1ee-d39go37.jpg

Πρεπει να κοψω τα ξυδια.....

18yo.video-banner-5335b662d69d2.jpg

Καλό τριήμερο σε όλους. Αργοπορημενα γιατί δούλευα το πρωί. Σ.Κ.Δ. βλέπετε.

Και από εμένα, καλά να περάσετε το τριήμερο! :)
Και για όσους δουλεύουν, καλή δύναμη, και χαμογελάτε ! :D

Καρναβαλίστικη Παρέλαση αύριο στην Κύπρο. Θερμοκρασίες ψηλότερες απο τις κανονικές. Προβλέπω παρέλαση ξεκώλων. Οι κάμερες μου είναι έτοιμες για απογραφή και πιστοποίηση του κάθε μελαχρινού κυπριακό κωλο ατυχήματος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν βρέξει, που δεν θα βρέξει, θα μας στερήσει τη χαρά... Αλλα δεν θα...... Και θα βγαλει ήλιο και το κώλομάγουλο θα ψήνεται ολόγυμνο στα μάτια μας....

Καρναβαλίστικη Παρέλαση αύριο στην Κύπρο. Θερμοκρασίες ψηλότερες απο τις κανονικές. Προβλέπω παρέλαση ξεκώλων. Οι κάμερες μου είναι έτοιμες για απογραφή και πιστοποίηση του κάθε μελαχρινού κυπριακό κωλο ατυχήματος.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αν βρέξει, που δεν θα βρέξει, θα μας στερήσει τη χαρά... Αλλα δεν θα...... Και θα βγαλει ήλιο και το κώλομάγουλο θα ψήνεται ολόγυμνο στα μάτια μας....

Καλημέρα Αθανάσιε. Σε λυπάμαι που θα υποστείς τέτοια ταλαιπωρία. Κάμερες, ημίγυμνες, ζέστη...☹️
Τουλάχιστον θα μοιραστείς τους "κόπους" σου μαζί μας ;

Σε σχέση με την ζέστη ακόμη είναι πρωΐ. Κάνω τον σταυρό μου και προσευχομαι εις τον θεο να αφήσει τον ήλιο να περάσει μονο για σήμερα και μετά ας κάνει όσο κρύο θέλει.

Βεβαίως και θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου αν προκύψουν. Όσα παλιοπαιδα ενδιαφέρεστε, μείνετε συντονισμενοι. Χαχαχα...

Tο Καφενείο των Μαστόρων

Σε σχέση με την ζέστη ακόμη είναι πρωΐ. Κάνω τον σταυρό μου και προσευχομαι εις τον θεο να αφήσει τον ήλιο να περάσει μονο για σήμερα και μετά ας κάνει όσο κρύο θέλει.

Βεβαίως και θα μοιραστώ τις εμπειρίες μου αν προκύψουν. Όσα παλιοπαιδα ενδιαφέρεστε, μείνετε συντονισμενοι. Χαχαχα...

Ευχαριστώ. Καλή διασκέδαση. Χρήστος

Που να πω το πόνο μου..... :(

Ελεγα σήμερα να τελείωνα το εργαστήριο και να είχα την αυριανή μέρα ελευθερη εντελώς. Μόλις μου ανακοίνωσε το έτερον ήμισυ ότι έχει αγώνα απόψε και καλεσε σπίτι όλη τη παρέα.
Αφηνω εργαλεία και πάλι στη μέση και αρχίζω να φτιάχνω πίτσες......................... Πφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ