Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αυτές τις πατέντες θυμάμαι τις έκανα όταν ήμουν 10 χρόνων. Πόσο λειτουργικό μπορεί να είναι χωρίς φορτιστή και χύμα με τα λαστιχάκια?

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τι θυμήθηκα τώρα μ´ αυτές τις μπαταρίες... -bye-

Μπαίνει ένας τύπος σε ένα γραφείο τελετών.

- Θα ήθελα του λέει ένα φέρετρο, αλλά μην είναι και τίποτα πολυτελείας, ξέρεις τώρα εσύ...
- Μάλιστα, απαντάει ο υπάλληλος. Έχω ένα ωραίο, από μαόνι σε πολύ καλή τιμή. 3000 ευρώ.
- 3000 ευρώ; Ε όχι και 3000 ευρώ για την πεθερά μου! Κάτι πιο φτηνό δεν υπάρχει;
- Έχω ένα από κόντρα πλακέ, καλό, με 1500 ευρώ.
- Ε όχι ρε φίλε... Όχι και 1500 ευρώ για την πεθερά μου! Είπαμε...
- Ωραία. Έχω ένα απο νοβοπάν με με 800 ευρώ περίπου, σου κάνει;
- 800 ευρώ; Για την πεθερά μου σου λέω ρε φίλε... Κάτι πιο οικονομικό δεν έχεις;

- Να σου πω ρε μεγάλε, επειδή από ότι βλέπω είσαι και δύσκολος. Δε τη φέρνεις απο δω τη πεθερά σου να της περάσουμε τα χερούλια να τελειώνουμε;

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τι θυμήθηκα τώρα μ´ αυτές τις μπαταρίες... -bye-

Μπαίνει ένας τύπος σε ένα γραφείο τελετών.

- Θα ήθελα του λέει ένα φέρετρο, αλλά μην είναι και τίποτα πολυτελείας, ξέρεις τώρα εσύ...
- Μάλιστα, απαντάει ο υπάλληλος. Έχω ένα ωραίο, από μαόνι σε πολύ καλή τιμή. 3000 ευρώ.
- 3000 ευρώ; Ε όχι και 3000 ευρώ για την πεθερά μου! Κάτι πιο φτηνό δεν υπάρχει;
- Έχω ένα από κόντρα πλακέ, καλό, με 1500 ευρώ.
- Ε όχι ρε φίλε... Όχι και 1500 ευρώ για την πεθερά μου! Είπαμε...
- Ωραία. Έχω ένα απο νοβοπάν με με 800 ευρώ περίπου, σου κάνει;
- 800 ευρώ; Για την πεθερά μου σου λέω ρε φίλε... Κάτι πιο οικονομικό δεν έχεις;

- Να σου πω ρε μεγάλε, επειδή από ότι βλέπω είσαι και δύσκολος. Δε τη φέρνεις απο δω τη πεθερά σου να της περάσουμε τα χερούλια να τελειώνουμε;

Xa xa xa xa

Παραδοσιακη κηδεια πεθερας, Pieter Bruegel de Oude

Pieter_Bruegel_de_Oude_-_De_bruiloft_dans_(Detroit).jpg

Με ανεκδοτο εμφανιστηκε ο Μπαμπης, το ιδιο και η Αγαπη. Κατι μαστορευουν αυτοι και δεν μιλανε...

To όνομα της είναι Αγάπη, η απλά είναι η Αγάπη μας?

Οπωσδήποτε. Πήρε κανείς πρέφα το chat του tapatalk? Ωραία πατεντίτσα !

Που πας ρε Κυριακοοοοοο, εχεις γαμο ετοιμασιες πισω!
:flipout:

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Που πας ρε Κυριακοοοοοο, εχεις γαμο ετοιμασιες πισω!
:flipout:

Πες τα Νεκ,και αλλοι ερωτευτηκαμε αλλα της ψησαμε το ψαρι στα χειλη της κυρας για να παμε στην εκκλησια περασανε 10 χρονια σχεση - αρραβωνας,οχι αμεσως γνωριμια γαμος πατ-κιουτ. :flipout:

Παρα πολυ καλημερα σας!

(οχι με την εννοια του good morning, αλλα με την εννοια του good day:))

Τρίτη έστειλα το Τριβειάκι στο service της bosch με δικά τους μεταφορικά με ACS, σήμερα γύρισε πίσω πάλι με ACS με δικά τους μεταφορικά και λειτουργεί άψογα.
Άριστη εξυπηρέτηση!