n_olympios
Supreme Member
- 17 June 2006
- 3,624
Μακαρι να ηταν MacGyver κατασκευη. Θα ηθελε εναν ελβετικο σουγια μονο για να το φτιαξουμε και υλικα που θα παιρναμε απο τα σκουπιδια και μια χαλασμενη τοστιερα...Αλλη μια απλουστατη κατασκευη που λυνει τα χερια του ερασιτεχνη!Ρε Αθαναση λιγο πριν ερθεις στην παρεα μας ειχαμε την ιδια κουβεντα με αφορμη τον κυριο αυτον αν δεν απατωμαι..Μας τα εχουν κανει τουμπανα με δηθενιες που κοστιζουν πολλαπλασια στην τελικη (και σε χρονο και σε χρημα) απο ενα μηχανημα εξειδικευμενο.Και που για να τα φτιαξεις πρεπει να εισαι υβριδιο MacGyver,Κυρου Γραναζη και Nicola Tesla...
όχι δεν είναι δικό μου απλά το ασπάζομαι, δεν το βρήκα στο defence, αλλά σε σελίδες που μιλάνε για την ελληνική γλώσσα, ανάλυση και μετάφραση αρχαίων συγγραμμάτων, έπρεπε όντως να βάλω την προέλευση...είχα κολλήσει σε μία σελίδα τεράστια σε όγκο αναφορικά με τον Όμηρο (από προηγούμενη συζήτηση είπα να το ψάξω το θέμα λίγο), μετά από 3 ώρες διάβασμα δεν έχω τελειώσει ακόμη.Εγώ; Όχι...
Θεωρίες συνωμοσίας...
Αρχικά νόμιζα ότι το κείμενο του strs ήταν δικό του. Μετά είδα ότι είναι αντιγραφή από αλλού, οπότε έβαλα έναν σύνδεσμο που έχει το κομμάτι που αναρτήθηκε. Δεν ξέρω αν είναι αυτό το πραγματικό λινκ, αλλά αυτό βρήκα. Έχει αναφορά το defence.net νομίζω.
εγώ θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό.Δηλαδή τώρα αν πω ότι το Βυζάντιο είναι η συνέχεια της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας και όχι κάποιας ελληνικής, τι θα γίνει;![]()
Αυτού του λαού πάντα κάποιος εχθρός του φταίει. Η αυτοκριτική είναι δύσκολη φαίνεται... :smile:
Αλλη μια απλουστατη κατασκευη που λυνει τα χερια του ερασιτεχνη!Ρε Αθαναση λιγο πριν ερθεις στην παρεα μας ειχαμε την ιδια κουβεντα με αφορμη τον κυριο αυτον αν δεν απατωμαι..Μας τα εχουν κανει τουμπανα με δηθενιες που κοστιζουν πολλαπλασια στην τελικη (και σε χρονο και σε χρημα) απο ενα μηχανημα εξειδικευμενο.Και που για να τα φτιαξεις πρεπει να εισαι υβριδιο MacGyver,Κυρου Γραναζη και Nicola Tesla...
Εχω χρονο , θεληση, αλλα δεν μπορω να αγορασω ουτε το 1/10 των εργαλειων που χρησιμοποιει στις κατασκευες του. Εκει ειναι οι ενστασεις μας. Σου δειχνουν jig και κατασκευες που τα φτιαχνουν με παγκοπριονα των 1000$, καθετα δραπανα των 2000$ , παγκορουτερ των 1500$ κλπ...Φίλε ο τύπος στο βίντεο πιό πάνω έχει κι' 'αλλα βιντεος με άλλες παρόμοιες κατασκευές τύπου "Router". Δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια για να κάνεις τέτοια κατασκευή. Μόνο απο το βίντεο είναι εύκολο να κατασκευάσεις πιστό αντίγραφο !
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
..... Φτάνει να έχεις θέληση και αρκετό ελέυθερο χρόνο φυσικά !!!
Εχεις δικιο, αλλα αυτοι που βγαζουν λεφτα απο τετοια Video δεν σου δειχνουν πως να τα κανεις με ενα σκαρπελο και ενα δραπανο και τους βλεπεις να φτιαχνουν jig με εργαλεια festool για να σου εξοικονομησουν χρηματα απο την dIY κατασκευη... Λιγοι ειναι αυτοι που φτιαχνουν και δουλευουν τα jig τους για ολες τις κατασκευες τους και τους μετρας στα δακτυλα του ενος χεριου. Να σου δειχνει ενας πως θα φτιαξεις DIY παγκοπριονο και κοβει τα κομματια του με επαγγελματικο παγκοπριονο ειναι απλα ειρωνια..Δεν ειναι απαραίτητο να εχεις δισκοπρίονο των 10000000 $
Βγάζεις το σχεδιο παραγγελνεις τα κομματια έτοιμα κομμένα.
Ουτε ακριβό ρουτερ θέλει, ούτε τρελά φρεζοδράπανα και όλα που κάνουν, τα προσαρμόζει ο κάθε ένας ανάλογα τον εξοπλισμό του. Χρήμα για υλικά θέλει, διάθεση και χρόνο και κάποια βασικά εργαλεία.
Ολοι εδώ ένα ρουτερ, ενα κολωνάτο κλπ τα έχουμε
Φίλε ο τύπος στο βίντεο πιό πάνω έχει κι' 'αλλα βιντεος με άλλες παρόμοιες κατασκευές τύπου "Router". Δεν χρειάζεται να είσαι διάνοια για να κάνεις τέτοια κατασκευή. Μόνο απο το βίντεο είναι εύκολο να κατασκευάσεις πιστό αντίγραφο !
Τωρα που μπριζωθηκα να παρω ξεχονδριστηρα τελειωσαν αυτοι σαν του Παναγιωτηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.