Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερες!!!
Επιτελους ηλιος!!!

Ηλιος;;; Εδω στα Βορεια βαλαμε και αλλο πετρελαιο για τον Χιονα που ερχεται...
10400310_955920217828685_8484872912269985338_n.jpg

Πριτς!!!!!
Είναι ήδη μεταχειρισμένη ! ! ! :P

Έχω δει διάφορους γωνιακος τροχούς μακιτα Έχει να προτείνει κανείς κάποιο? 125 δισκο

Έχω δει διάφορους γωνιακος τροχούς μακιτα Έχει να προτείνει κανείς κάποιο? 125 δισκο

φιλε μου να σε ρωτησω, το θες για σοβαρη δουλεια η ευκαιριακη...μιας και εχει το παρκσαιντ την ερχομενη πεμπτη.... Επισης ο παλιος παρκσαιντ τροχος που εχω (ιδιο πραμα), εχει κουμπι για συνεχη λειτουργια, το ιδιο στην ουσια με αυτο που χρησιμοποιει σημερα για ασφαλεια, απλα με το ελατηριο του διακοπτη τοποθετημενο αναποδα...φανταζομαι ευκολα αναποδογυρνα για συνεχη λειτουργια εαν το θες...Και θα ειναι φθηνοτερο απο το μακιτα....Ειδαλλως δεν εχω αποψη. Τροχος μπαταριας μου φαινεται ακριβος για ευκαιριακη-συνεχομενη χρηση, οταν η εναλλακτικη του ενσυρματου ειναι εφικτη.

Από πενήντα ευρώ ξεκινάνε της μακιτα γι αυτό είπα και μακιτα. Χρήση λογική 2 3 φορές τον μήνα

Επενδυσε σε ΜΕΤΑΒΟ με προστασια κλωτσηματος και ρυθμιζομενες στροφες.
Μια φορα θα τον αγορασεις, μια ζωη θα τον δουλευεις με ασφαλεια!
Απο τα πλεον επικυνδυνα εργαλεια!

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κυριοι, περιμενω κατι αοο αμαζον.δε και δεν εχει ερθει.
Πως επικοινωνω για να δηλωσω οτι δεν το εχω παραλαβει και πως το estimated delivery τους "επεσε εξω";
Δεν βρισκω καποια φορμα ή λινκ επικοινωνιας.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κυριοι, περιμενω κατι αοο αμαζον.δε και δεν εχει ερθει.
Πως επικοινωνω για να δηλωσω οτι δεν το εχω παραλαβει και πως το estimated delivery τους "επεσε εξω";
Δεν βρισκω καποια φορμα ή λινκ επικοινωνιας.

Δες εδώ.