Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Παιδια,απο κατι ψιλα που φτιαχνω αυτες τις ημερες εχω να πω το εξης:Οσα σουπερ-ντουπερ εργαλεια ρευματος η μπαταριας και αν εχουμε,radial saws,παγκοπριονα,φρεζες cnc και της Μεγαλοχαρης τα ματια,ενα ταπεινο φαλτσοκουτι και ενα κοφτερο-λεπτο πριονι μελαμινης ειναι αναντικαταστατα.Στο εξης οι οποιες αγορες μου θα ειναι κυριως εργαλεια χειρος!Ας μη βαλω στην εξισωση την...ησυχια!

Ευκαιρια να εμπλουτισουμε το αντιστοιχο νημα 'εργαλεια χειρος'!

Το εχουμε αμελησει, αλλα εχεις δικιο, τα εργαλεια αυτα ειναι πολυτιμα απο πολλες αποψεις.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Της stanley Μιχαλη εχω εγω,τα 0,8mm του πανους της λαμας του πριονιου που χρησιμοποιω,στις 45 μοιρες παλινδρομουν εντελως σφηνωτα!

Τελεια τοτε, μια χαρα.

Αν το καλιμπράρεις θα είναι ακριβώς Νικ.

Αδερφέ μου δεν θα απαντήσω στο σχόλιο σου. Μου προκαλεί εμετό...

Μέχρι στιγμής από Ελληνάρες εχω πέσει θύμα ζημιών στο χωράφι μου και κάποιος από αυτούς μου πήρε και ένα παλιο χορτοκοπτικό που είχα.

Σε παρακαλώ να μην ξανααπευθυνθείς στο όνομα μου.

σου προκαλει εμετο τι;
αν ο makfrag με το σχόλιο του
(Καλημέρα παιδιά, η ώρα με το πιο βαθύ σκοτάδι είναι λίγο πριν την αυγή.......
Το πρόβλημα βέβαια είναι ότι, οι σκοτεινότερες ώρες δείχνουν να μην έχουν έρθει ακόμα......
Αλλά ας ελπίσουμε ότι δεν θα είναι έτσι!)
εννοει τους μογγολους που πατανε την ελλαδα και αυτα που γινονται στην ευρωπη τα αρχισουν και εδω τι θα μου πεις οτι θα κανεις εμετο

δεν νομιζω να σου μιλησα με το ονομα σου;

και ουτε προκειται επισης δεν προσεβαλα κανεναν

Παιδια, να το ληξουμε εδω please.

Και λιγο πιο προσεκτικοι ολοι μας στους χαρακτηρισμους, ουτε πιθηκια ουτε ελληναρες..

Ναι ρε παιδια, εδω ειμαστε μια ομορφη ατμοσφαιρα ειναι κριμα να την χαλαμε.

Εκνευρισμος υπαρχει σε ολους με διαφορα θεματα στην καθημερηνοτητα μας ας μην ξεσπαμε εδω που λεμε μια κουβεντα.

Εγώ το σταματάω εδώ.
Δεν μου αρέσουν καθόλου οι χαρακτηρισμοί των μογγολοπίθηκων λες και εμείς δεν είμαστε εξέλιξη τους....
Εγώ δεν θεωρώ τον ευατό μου Έλληνα αλλά άνθρωπο..

Εγώ το σταματάω εδώ.
Δεν μου αρέσουν καθόλου οι χαρακτηρισμοί των μογγολοπίθηκων λες και εμείς δεν είμαστε εξέλιξη τους....
Εγώ δεν θεωρώ τον ευατό μου Έλληνα αλλά άνθρωπο..

Ρε φιλε εσυ δικαιωμα σου να θεωρεις τη φατσα σου εξελιξη του πιθηκου, εγω οχι.

Edit by Enduras1:
ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ.

Ευκαιρια να εμπλουτισουμε το αντιστοιχο νημα 'εργαλεια χειρος'!

Το εχουμε αμελησει, αλλα εχεις δικιο, τα εργαλεια αυτα ειναι πολυτιμα απο πολλες αποψεις.

+1000... λάτρης των καλών εργαλείων χειρός...Να κάνω μια πρόταση;
Τα εργαλεία χειρός που αγοράζουμε να μπαίνουν στο νήμα αυτό (για να "ξυπνήσει" λίγο, είναι κρίμα να είναι θαμμένο) αντί για το "Τι παραλάβαμε σήμερα"...
Το τελευταίο θα σας το χαρίσουμε για τα εργαλεία μπαταρίας!:Banane0:

+1000... λάτρης των καλών εργαλείων χειρός...Να κάνω μια πρόταση;
Τα εργαλεία χειρός που αγοράζουμε να μπαίνουν στο νήμα αυτό (για να "ξυπνήσει" λίγο, είναι κρίμα να είναι θαμμένο) αντί για το "Τι παραλάβαμε σήμερα"...
Το τελευταίο θα σας το χαρίσουμε για τα εργαλεία μπαταρίας!:Banane0:

Eιναι θαμενο γιατι το εχουμε αγνοησει λιγακι, θα το φροντισουμε ομως oπως του αρμοζει :))

Και μια που το ειπες Νικολη,πως καλιμπραρουμε ενα radial;Για τα υπολοιπα δε θα παρω θεση καθως τα ειδα διορθωμενα.Παρ'ολα αυτα,Διαβολικε,respect!

Δεν το έχω κάνει ποτέ Νικ, νομίζω ότι λέει στο εγχειρίδιο πως γίνεται.