1 μηνα πανω κατω. Μου εχει τυχει και σε 20 μερες και σε 2 μηνες...Καλημέρα σε όλους. Συνήθως πόσο καιρό κάνουν να έρθουν πράγματα από εδώ; http://www.banggood.com
Είναι ακριβώς η διαφορά του ΦΠΑ. Στην Γερμανία έχουν 19%, αλλά εμείς 23%.Σας εχει τυχει στο amazon να βλεπετε μια τιμη σε ενα προιον και οταν το βαζετε στο καλαθι να εχει αλλη τιμη; Βλεπω μια τσαντα για παιδικο καροτσι και η τιμη ειναι 41,99 και μολις το βαζω στο καλαθι παει 43,41 ...
http://www.amazon.de/Lässig-LMB1103...ue&ref_=ox_sc_act_title_1&smid=A3JWKAKR8XB7XF
Πρωτη φορα που μου συμβαινει. Εχω παρει και αλλα αντικειμενα και η τιμη ηταν η αναγραφομενη.Είναι ακριβώς η διαφορά του ΦΠΑ. Στην Γερμανία έχουν 19%, αλλά εμείς 23%.
Είναι ακριβώς η διαφορά του ΦΠΑ. Στην Γερμανία έχουν 19%, αλλά εμείς 23%.
Πρεπει να εχεις δικιο. Σε αλλο online καταστημα μπαινεις σε τιμες αναλογα την χωρα σου και το ΦΠΑ της. Ισως επειδη ειναι η πρωτη φορα που αγοραζω με αποστολεα το ιδιο το amazon δεν μου ειχε τυχει με αλλους πωλητες.Νομίζω ότι πουλά απ' ευθείας το Amazon, υποχρεούται να βάζει ΦΠΑ της χώρας του αγοραστή, για να πληρώνονται οι φόροι.
Αλλάζει όμως από πωλητές συνεργαζόμενους με το Amazon.
Από το 2010 το Αγγλικό Amazon ακολουθεί αυτή την πολιτική. Στο Γερμανικό μόνο μια φορά έκανα αγορά, πριν από 1+ χρόνο και δεν θυμάμαι αν είχε διαφορά.
Καλημερα συναδελφοι!
![]()
Παιδια,απο κατι ψιλα που φτιαχνω αυτες τις ημερες εχω να πω το εξης:Οσα σουπερ-ντουπερ εργαλεια ρευματος η μπαταριας και αν εχουμε,radial saws,παγκοπριονα,φρεζες cnc και της Μεγαλοχαρης τα ματια,ενα ταπεινο φαλτσοκουτι και ενα κοφτερο-λεπτο πριονι μελαμινης ειναι αναντικαταστατα.Στο εξης οι οποιες αγορες μου θα ειναι κυριως εργαλεια χειρος!Ας μη βαλω στην εξισωση την...ησυχια!
Νικολη οι 45 μοιρες στο παρκσαιντ ειναι περιπου 47..Το φαλτσοκουτι δεν κανει λαθος..
Καλησπέρα Μιχάλη (μιας και είναι μεσημέρι που το είδα) , ωραιότερη εικόνα από αυτή που συμβολίζει την αγνότητα της παιδικής ψυχής-και όχι μόνο, δεν θα μπορούσες να βάλεις !
Καλημέρες με αισιοδοξία!
Ζήστε το τώρα και το αύριο αφήστε το!
Νικολη οι 45 μοιρες στο παρκσαιντ ειναι περιπου 47..Το φαλτσοκουτι δεν κανει λαθος..
:SFGSFGSF::SFGSFGSF:
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Ναι με αισιοδοξια ομως για βαλε στο μυαλο σου μια μερουλα να σου σπασουν την πορτα τα ******************** και αφου κανουν οτι κανουν να τους βλεπεις να σου παιρνουν τα εργαλεια σου ενα ενα;
Αν το καλιμπράρεις θα είναι ακριβώς Νικ.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αδερφέ μου δεν θα απαντήσω στο σχόλιο σου. Μου προκαλεί εμετό...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.