Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Θα προτημουσα 2x813 αλλα μαλλον θα βολευτω για την ωρα σε 2xkt88 se παραλληλες και στο μελλον με εναν με 4xkt120 pp... :award:

Θα προτημουσα 2x813 αλλα μαλλον θα βολευτω για την ωρα σε 2xkt88 se παραλληλες και στο μελλον με εναν με 4xkt120 pp... :award:

Αρχηγός,καί μέ 100 watt μιά χαρά,μετασχηματιστή τοροειδή νά υποθέσω από Γιατρά η amarad
Πολυ ωραιο τό πλαίσιο πάντος,καλή αποπεράτωση εύχομαι :SFGSFGSF:

Για τέτοια ιστορία αν εχεις κάνει το σχέδιο σε κανα corel ή illustrator πιο φθηνά θα σου βγει η υδροκοπή. Στο CNC θα πήγαινες αν ήθελες σκαλίσματα/φρεζαρίσματα, αλλα βγαίνει και εύκολα στο χέρι απο οτι το βλέπω.
Αν θες τηλέφωνο για υδροκοπή θα σου στείλω πμ πιο βραδυ αν και βλέπω είσαι Σαμο;

Nαι Σαμο ειμαι... Για την ωρα το σχεδιο το χω σε χαρτι... Οποτε θα δω μπας κ το κανω ψηφιακο.. Αν μπορεις ριξε μου μια ενημερωση τι τιμες παιζουν στο περιπου.. Ευχαριστω ε!!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αρχηγός,καί μέ 100 watt μιά χαρά,μετασχηματιστή τοροειδή νά υποθέσω από Γιατρά η amarad
Πολυ ωραιο τό πλαίσιο πάντος,καλή αποπεράτωση εύχομαι :SFGSFGSF:

Φιλε τωρα που κοιταω για τον se με τις δυο kt88 , ολα τα σιδερα , κλασικους ΕΙ, τα πηρα απο τον Αντωνιαδη...τα υλικα ολα τα χω εδω και δυο χρονια, αλλα δε εκανα τιποτα,..
Για τον μεγαλο στο μελλον, μαλλον θα δω τιποτα ποιο καλο. Ο ΜΤΖ μου χε πει για κατι. VanDerVeen.. Θα δουμε εν καιρω..

Τιμή δε μπορώ να σου πω ούτε στο περίπου.
τελευταία φορά που πήγα έκοψα χαλκό σε διάσταση 10χ10εκ κάνοντας διάφορα σχήματα επάνω και κατέληξε σε μία μητρική υπολογιστή. Το κομματι το είχα πάει εγώ εκεί όπως και το σχέδιο και το κόστος ήταν 8 ευρώ αν θυμάμαι καλά της κοπής

Αν μου δωσεις καποιες συντεταγμενες θα σου ημουν πολυ ευγνομων!!

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

upload images free
ο Δράκουλας με τον άντρα της....τον έχει ρέψει λέμε κάθε βράδυ...

upload image online
ο άντρας της οικογένειας, στο βάθος φαίνεται και ένα ακόμη γατί.

screenshot
δεν με αφήνει πουθενά μόνο

image hosting site no sign up
και η αγαπημένη μου χαδιάρα, μόνο αγκαλιές και χάδια θέλει....

Πανέμορφα Σωτήρη καί συνυπάρχουν αρμονικά όλα από ότι βλέπω.

H σκυλίτσα είναι βασίλισσα !!!! Να μου την προσέχεις φίλε. Και τα γατάκια είναι αγγελάκια !!!

Απαραδεκτο γιατι ο τροπος εκφρασης σου θυμιζει εντονα Χρυσαυγητη. Και για μενα ναι αυτο ειναι απαραδεκτο...

Το μισος και ο πολεμος παντα φερνουν μισος και πολεμο ως ανταποδωση. Ολα γινονται για το χρημα. Τελος.. Ουτε απιστοι ουτε τιποτα. Ολα αυτα ειναι το παραβαν.. Δες απο πισω λοιπον... Χρημα και παλι χρημα...

Όχι sifis. Δεν είμαι Χρυσαυγήτης. Είμαι ανθρωπιστής, φιλελεύθερος (χωρίς αρχή) και ενάντια σε ομάδες που προάγουν την δικτατορία. Βλέπω ανθρώπινα τον πόνο των προσφύγων και άλλων που παλεύουν για ένα πιάτο ψωμί, αλλά γνωρίζω επίσης ότι κάποιοι έχουν κρυμμένο το μίσος των ISIS το οποίο θα εκδηλωθεί με την πρώτη ευκαιρία. Λεφτά δεν υπάρχουν για να συντηρηθούν αυτοί οι άνθρωποι ισότιμα με τους άλλους πολίτες. Ανάγκη για φτηνό εργατικό δυναμικό δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτοί πάντα θα νιώθουν 2ης κατηγορίας και το ένστικτο του ISIS δεν θα αργήσει να ξυπνήσει μέσα τους. Οποιαδήποτε έλλειψη χρήματος, εργασίας η κοινωνική ανισότητα, θα τη βλέπουν ώς πόλεμο Ισλαμιστών εναντίων Χριστιανών. Και μή μου πείτε τώρα ότι είναι δυνατόν να βρεθεί εργασία για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ να συνεισφέρω και φαγητό και ρούχα αν μπορώ, αλλά ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι ποτέ οι φόβοι μου δεν θα γίνουν πραγματικότητα?

Last edited:

Θυμάστε που έλεγαν παλιά (πριν 4-5 χρόνια εάν θυμάμαι καλά) για ζώνες ΕΟΖ στην Μακεδονία και ειδικότερα στην Θράκη αλλά και σε περιοχές του Αιγαίου?

ε, πιστεύω ότι το παζλ σιγά σιγά ολοκληρώνεται....

Συγκλονίστηκα επίσης με τις ειδήσεις σήμερα δεν μπορούσα παρά να εκφραστώ έντονα και ναι, να χρησιμοποιήσω κάποιες λέξεις οι οποίες θεωρήθηκαν απρεπείς.

Σε σχέση με την ηλικία μου, είμαι μέσα στο ηλικιακό σπέκτρουμ των υπολοίπων μελών. Ούτε μικρός ούτε μεγάλος !

Οι ελευθερες οικονομικες ζωνες πρωτοακουστηκαν αμεσως μετα τους ολυμπιακους αλλα δεν προχωρησαν για αγνωστο λογο μεχρι σημερα. Πως το συνδεεις ομως αυτο ρε Σωτηρη με το μεταναστευτικο; Με ενδιαφερει να μαθω το σκεπτικο σου

Εγώ τις έμαθα πολύ αργότερα, αρχικά να δούμε τι είναι η ΕΟΖ, μέσα από τα λόγια ενός καθηγητή του Μαλκίδη.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

έχουμε λοιπόν ένα τουρκικό προξενείο στην Κομοτηνή

έχουμε μια γερμανία που καίγεται να ελαφρύνει τις περίπου 150 γερμανικές επιχειρήσεις στην ελλάδα που κυρίως εισάγουν προιόντα και τα μεταπωλούν (από τις άλλες εοζ που υπάρχουν εκτός ελλάδας), διαμέσου της εοζ στην θράκη θα πολλαπλασιαστούν τα κέρδη της γερμανίας από την χώρα μας

έχουμε πολλές μκο που κόπτονται ξαφνικά για τους πρόσφυγες και προσπαθούν να τους κάνουν την ζωή ευκολότερη στην χώρα μας και να κάνουν ομαλή την ένταξή τους στην κοινωνία μας (νομίζω πως μόνο στην ρωσία οι μκο ελέγχονται εξονυχιστικά από το κράτος)

υπάρχει η κυρία Κατερίνα Καραγιάννη
https://kapagriniou.wordpress.com/2...CE%B9%CE%AC%CE%BD%C E%BD%CE%B7-%CE%BA%CE%B1/

υπάρχει ο ν. 4052/1.3.2012 (αρ. φύλλου 41) , ο οποίος είναι η σύμβαση μεταξύ του EFSF, της Ελληνικής Δημοκρατίας-Τραπέζης της Ελλάδος και της ΕΕ, στο άρθρο 84 (του νόμου του 2012) λέει :
οι παράνομα διαμένοντες πολίτες τρίτων χωρών, ο επαναπατρισμός των οποίων έχει ανασταλεί, μπορεί να απασχολούνται μόνον εφ’ όσον τους επιτραπεί σύμφωνα με τις προϋποθέσεις και τους περιορισμούς της διάταξης της παρ. 5 του άρθρου 37 του νόμου 3907/2011 (ο νόμος αυτός ήταν ο αρχικός πάνω στον οποίον στηρίχτηκε ο 4052)
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=443228

και τέλος μέσα στην εοζ δεν ισχύει τίποτα από ότι ισχύει στην υπόλοιπη χώρα, ουσιαστικά δεν υπάρχει έλεγχος σε κανένα επίπεδο, πρόκειται για στρατόπεδα εργασίας, με στόχο στην περίπτωσή μας αφενός από την Γερμανία το μάζεμα πλούτου και από την Τουρκία η απόσχιση της Θράκης ειρηνικά.

οι εοζ είναι ζώνες μειωμένης εθνικής κυριαρχίας, διαπραγματεύονται τα πάντα δεν προσφέρουν στον ΑΕΠ, παράγουν θέσεις εργασίας επιπέδου Κίνας, έχουν ελάχιστη φορολογία.

ότι συμβαίνει με τις εοζ στην Κίνα (από κει έχουμε τα πολύ φτηνά προιόντα και χαιρόμαστε) συμβαίνει και στις εοζ της πολωνίας και αλλού. μέσα σε εοζ μπορεί μία εταιρεία να φτιάξει μία μονάδα παραγωγής ενός προιόντος και να εξάγει την πρώτη ύλη χωρίς έλεγχο εντός της εοζ, όπου εκεί ουσιαστικά χάνεται, μπορεί μία εοζ να έχει δικό της αεροδρόμιο ή δικιά της τράπεζα....με ότι σημαίνει αυτό.

στηνελλάδα όλα τα κ´πμματα υποστηρίζουν εδώ και πολλά χρόνια τους παράνομους ή μη μετανάστες, άλλοι για φτηνά εργατικά, άλλοι για ψηφοφόρους, άλλοι σαν θρησκευτικές μειονότητες που πρέπει να διαφυλάξουν...κάθε κόμμα αναλόγως τι εντολές παίρνει από το κάθε αφεντικό που έχει.

οι εοζ στην Κίνα έχουν γίνει σε ήδη αυτόνομες περιοχές, στην ελλάδα κάποια στιγμή θα παραχρηθεί η αυτονομία λόγω των μεγάλων διαφορών που θα έχουν οικονομικα και κοινωνικά με την υπόλοιπη χώρα ή απλά με το πρόσχημα ότι έτσι θα λειτουργήσουν πιο καλά. έτσι θα δημιουργηθεί μία )τεχνική) κρίση που θα οδηγήσει τελικά στην απόσχιση τμήματος της ελλάδας, σε αυτό ελπίζουν οι τούρκοι και κόβονται για λειτουργία εοζ στην θράκη και στο αιγαίο.

Σωτηρη ολα αυτα θα γινουν ειρηνικα φυσικα.

Γτ? Επειδη ο λαος κοιμαται, επειδη τον εχουν κανει να εχει αλλες προτεραιοτητες, επειδη επειδη επειδη.....

Θαναση ρωτησα για την ηλικια σου επειδη σε βλεπω λιγακι οξυθυμο και θεωρησα πως εισαι νεαρος σαν εμενα.

H σκυλίτσα είναι βασίλισσα !!!! Να μου την προσέχεις φίλε. Και τα γατάκια είναι αγγελάκια !!!

Όχι sifis. Δεν είμαι Χρυσαυγήτης. Είμαι ανθρωπιστής, φιλελεύθερος (χωρίς αρχή) και ενάντια σε ομάδες που προάγουν την δικτατορία. Βλέπω ανθρώπινα τον πόνο των προσφύγων και άλλων που παλεύουν για ένα πιάτο ψωμί, αλλά γνωρίζω επίσης ότι κάποιοι έχουν κρυμμένο το μίσος των ISIS το οποίο θα εκδηλωθεί με την πρώτη ευκαιρία. Λεφτά δεν υπάρχουν για να συντηρηθούν αυτοί οι άνθρωποι ισότιμα με τους άλλους πολίτες. Ανάγκη για φτηνό εργατικό δυναμικό δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτοί πάντα θα νιώθουν 2ης κατηγορίας και το ένστικτο του ISIS δεν θα αργήσει να ξυπνήσει μέσα τους. Οποιαδήποτε έλλειψη χρήματος, εργασίας η κοινωνική ανισότητα, θα τη βλέπουν ώς πόλεμο Ισλαμιστών εναντίων Χριστιανών. Και μή μου πείτε τώρα ότι είναι δυνατόν να βρεθεί εργασία για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ να συνεισφέρω και φαγητό και ρούχα αν μπορώ, αλλά ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι ποτέ οι φόβοι μου δεν θα γίνουν πραγματικότητα?

Φιλε ετσι ναι μπορω να σε ακουσω... σαφως ποιο τεκμηριωμενη και λογικη αποψη...:a0210:
Ειναι γεγονος οτι παιζονται παρα πολλα μεγαλα παιχνιδια... απλα θεωρω οτι ειναι λιγο κοντοφθαλμο να θεωρουμε τα παιχνιδια αυτα μονο Ελληνικο φαινομενο... Εχουμε πολλα να δουμε ακομα...

Γτ? Επειδη ο λαος κοιμαται, επειδη τον εχουν κανει να εχει αλλες προτεραιοτητες, επειδη επειδη επειδη.....
.

Φιλε η διχονοια ειναι μεγαλο πραμα... Βοριοι Νοτιοι, κοκκινοι πρασσινοι, χριστιανοι μουσουλμανοι , αριστεροι δεξιοι.... και ουτω καθ εξης... οσο ασχολειται καποιος με τον ¨δηθεν" εχθρο τοσο δε μπορει να διακρεινει τον πραγματικο εχθρο...

Σωτηρη συμφωνω σε ολα οσα ανεφερες αν κ νομιζω οτι ειναι τραβηγμενο να περιγραφεις την εοζ σαν αβατο.. Οικονομικη αυτονομια βεβαιως και ισχυει αλλα νομιζω μεχρι εκει.. Πιστεψε με υπαρχουν εκατονταδες ελληνες επιχειρηματιες που περιμενουν κ εχουν τοσα χρονια επενδυσει αγοραζοντας παλιους βιομηχανικους χωρους και κλειστα εργοστασια στη περιοχη της θρακης, του κιλκις κλπ που οταν θα ερθουν οι γερμανοι δεν θα βρουν τπτ ;)

Οξυθυμος; Που να δειτε τον Μπουανα

a81ba6924f0f70238a11bfbef4c8d554.jpg