Θα προτημουσα 2x813 αλλα μαλλον θα βολευτω για την ωρα σε 2xkt88 se παραλληλες και στο μελλον με εναν με 4xkt120 pp... :award:
Αρχηγός,καί μέ 100 watt μιά χαρά,μετασχηματιστή τοροειδή νά υποθέσω από Γιατρά η amarad
Πολυ ωραιο τό πλαίσιο πάντος,καλή αποπεράτωση εύχομαι :SFGSFGSF:

Απαραδεκτο γιατι ο τροπος εκφρασης σου θυμιζει εντονα Χρυσαυγητη. Και για μενα ναι αυτο ειναι απαραδεκτο...
Το μισος και ο πολεμος παντα φερνουν μισος και πολεμο ως ανταποδωση. Ολα γινονται για το χρημα. Τελος.. Ουτε απιστοι ουτε τιποτα. Ολα αυτα ειναι το παραβαν.. Δες απο πισω λοιπον... Χρημα και παλι χρημα...
H σκυλίτσα είναι βασίλισσα !!!! Να μου την προσέχεις φίλε. Και τα γατάκια είναι αγγελάκια !!!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Όχι sifis. Δεν είμαι Χρυσαυγήτης. Είμαι ανθρωπιστής, φιλελεύθερος (χωρίς αρχή) και ενάντια σε ομάδες που προάγουν την δικτατορία. Βλέπω ανθρώπινα τον πόνο των προσφύγων και άλλων που παλεύουν για ένα πιάτο ψωμί, αλλά γνωρίζω επίσης ότι κάποιοι έχουν κρυμμένο το μίσος των ISIS το οποίο θα εκδηλωθεί με την πρώτη ευκαιρία. Λεφτά δεν υπάρχουν για να συντηρηθούν αυτοί οι άνθρωποι ισότιμα με τους άλλους πολίτες. Ανάγκη για φτηνό εργατικό δυναμικό δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Αυτοί πάντα θα νιώθουν 2ης κατηγορίας και το ένστικτο του ISIS δεν θα αργήσει να ξυπνήσει μέσα τους. Οποιαδήποτε έλλειψη χρήματος, εργασίας η κοινωνική ανισότητα, θα τη βλέπουν ώς πόλεμο Ισλαμιστών εναντίων Χριστιανών. Και μή μου πείτε τώρα ότι είναι δυνατόν να βρεθεί εργασία για όλους αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ να συνεισφέρω και φαγητό και ρούχα αν μπορώ, αλλά ποιος μπορεί να μου εγγυηθεί ότι ποτέ οι φόβοι μου δεν θα γίνουν πραγματικότητα?
Γτ? Επειδη ο λαος κοιμαται, επειδη τον εχουν κανει να εχει αλλες προτεραιοτητες, επειδη επειδη επειδη.....
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.