Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Συγνώμη; Το ότι τρώει πατάτα και ρεβύθια δε τον κάνει παμφάγο τον σκύλο.

Αλλο το τι είναι και άλλο το τι του δίνουμε και τρώει. Και γλυκά τρώνε γιατί είναι λιχούδιδες και δεν έχουν καμία σχέση με τις γάτες στην εγκράτεια, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι κάνει να τρώνε.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ευχαριστω για τις συμβουλες για το κουταβακι δυστυχως η εργασια μου δεν μου επιτρεπει να το κρατησω καθως λογο δουλειας μπορει να λειπω πανω απο 36 ωρες απ το σπιτι αυτος ειναι ο μονος λογος.χθες φαγαμε μαζι σουβλακια καθως εργενης δεν μαγειρευω.....
ιδη υπαρχει επικοινωνια με μελος του φορουν(προς τιμη του)ωστε στο μελλον να ειναιενα ευτυχησμενο σκυλακι σιγουρα οσο το κρατησω δεν θα του λειψει τιποτα!!!

Ποιες κροκέτες; Γιατί εξαρτάται και τη κροκέτα. Υπάρχουν 100% grain free που φτάνουν τα 100ευρώ το 13κιλο και υπάρχουν και των 10ευρώ το 15κιλο.

Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με αυτό που σου είπα. Αλλό το τι είναι, άλλο τι το ταϊζουμε.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Χα χα κυριακο ευχαριστω μελετη το μεσημερη κετα την δουλεια.

Re: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Βασίλη πάρα πολύ ωραίο και μου αρέσουν και οι αντιθέσεις και οι καβίλιες σαν πινελιές!

Επειδή θα κατέβω ηράκλειο κρήτης σε μερικές μέρες (αντε να περάσουν) μπορείς να μου πεις από που προμηθεύεσαι ξυλεία;
Ευχαριστώ

Βασίλη πάρα πολύ ωραίο και μου αρέσουν και οι αντιθέσεις και οι καβίλιες σαν πινελιές!

Επειδή θα κατέβω ηράκλειο κρήτης σε μερικές μέρες (αντε να περάσουν) μπορείς να μου πεις από που προμηθεύεσαι ξυλεία;
Ευχαριστώ

Αγάπη με το καλό να ορίσεις.Ελπίζω να κατεβαίνεις για διακοπές.Τα ξύλα στο συγκεκριμένο τραπέζι δεν τα έχω αγοράσει,και αν σου πω και τι ξύλα είναι ίσως να μην το πιστέψεις.Τα ανοιχτόχρωμα είναι μαδέρια που τα είχα έξω στον κήπο και τα χρησιμοποιούσα για σκαλοσιές πάνω από 10 χρόνια.Μου άρεσαν γιατί ο χρόνος καιο καιρός είχαν κάνει την παλαίωση αντί για εμένα.Με ένα πλάνισμα καθάρισαν όμως έμειναν τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά που μου άρεσαν.Τα πόδια τώρα,και εδώ είναι το κουφό,είναι από δοκάρια που χρησιμοποιούν στους μετασχηματιστές της ΔΕΗ,είναι πισσαρισμένα για να μην σαπίζουν,εξού και τα περίεργα νερά που φάνηκαν κατά το πλάνισμα.Και για να προλάβω τυχόν ερώτηση,όχι δεν μυρίζουν καθόλου.Τα έχω περάσει και δυο χέρια teak oil και βοήθησε πολύ αυτό.

Σε ευχαριστώ Βασίλη για την απάντηση. Ναι για διακοπές κατεβαίνω μία εβδομάδα να χαλαρώσω. Δε κατέβηκα Χριστούγεννα και τώρα το Πάσχα είναι αναγκαίο να γλιτώσω και λίγο από την Αθήνα. Με περιμένουν αντικριστά κλπ κάτω και ανυπομονώ :D

Σε ευχαριστώ Βασίλη για την απάντηση. Ναι για διακοπές κατεβαίνω μία εβδομάδα να χαλαρώσω. Δε κατέβηκα Χριστούγεννα και τώρα το Πάσχα είναι αναγκαίο να γλιτώσω και λίγο από την Αθήνα. Με περιμένουν αντικριστά κλπ κάτω και ανυπομονώ :D

Έχεις σχέση με Κρήτη?

Απάντηση: Τι μαστορέψαμε σήμερα;

Όμορφο & απλό το τραπεζάκι. :a0210:

Έλα ρε Αγάπη πατριώτάκι και εσύ?Σαν να μου φαίνεται οτι οι μισοί εδώ μέσα είναι τουλάχιστον Κρητικοί κατά το ήμισυ.Εγώ από Ροδιά είμαι και μένω κιόλας,αφού σπούδαζες Ηράκλειο λογικά θα ξέρεις.Οπότε καλά το λες,αντικριστά και όλα τα καλά το Πάσχα.Άντε,λίγη υπομονή ακόμη και φτάνει το Πάσχα,χάρηκα πολύ Αγάπη.

Μάστορες και μαστόρισσα σας ευχαριστώ όλους παρά πολύ!!! Η χαρά είναι απερίγραπτη!!!

Εγώ από Ροδιά είμαι και μένω κιόλας,αφού σπούδαζες Ηράκλειο λογικά θα ξέρεις.

Γι' αυτό και το Ροδιανός; :)

Ναι τη ξέρω τη Ροδιά ή Ρογδιά που τη λένε μερικοί. Εχω πάει πολλές φορές με φίλους λόγω της ωραίας περιοχής. Επίσης σε μία ταβέρνα εκεί με το όνομα "Θέα" έκανε ο αδερφός μου την αρραβώνιασή του πέρυσι (μάλλον πρόπερσι 2014 πωπω περνάνε τα χρόνια σα να ήταν χθες).

Last edited: