Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλό βράδυ σε όλους.

Παππού Κώστα αυτό είναι ποστ για το καφενείο...
Παππούς (Χ2) και εγώ, αν και καμαρώνω δεν το διαλαλώ...χαχα
Καλό βράδυ

Τι να κάνω αφού μου αρέσει δηλαδή ? Είναι κακό ?
Το πολύ πολύ να μην ξανά ποστάρω.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τι να κάνω αφού μου αρέσει δηλαδή ? Είναι κακό ?
Το πολύ πολύ να μην ξανά ποστάρω.

Κύριε Κώστα δε σας στο ειπε ο Παναγιώτης για κακό. Απλά πέρα απο το θέμα της ξυλογλυπτικής έχει και άλλα το φόρουμ.
Πιο πολύ για να σας καθοδηγήσει το έκανε :)

Εδώ στο καφενείο λέμε το πόνο μας, δουλεύουμε ο ένας τον άλλον, ε και πίνουμε και ένα καφεδάκι άμα κεράσει κανείς -bye-
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μη ξαναποστάρετε. Το πληκτρολόγιο είναι γκαβό και καμιά φορά δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο και αιτία :)

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μισό λεπτό να κατέβω ισόγειο να βρω το σαγόνι μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρε μάγκες/ισες βλέπω το Metabo KGS254M εδώ Ελλάdα στα 418 το φτηνότερο https://www.skroutz.gr/s/3428055/Metabo-KGS254M.html

Mπαινω στο amazon.de και το βρίσκω 176! ευρώ κάτω ! http://www.amazon.de/Metabo-Kappsäg..._UL160_SR160,160_&refRID=1T84KHV3SAP9FA05NBPP
Βάλε και 60 ευρώ μεταφορικά και πάλι είναι 110 ευρώ διαφορά !
Απο ότι έχω δει γενικά το εργαλείο είναι πολύ Value for money και πολλές γνώμες λένε ότι αξίζει.
Τι παίζει ?

0102540400-METABO.jpg

Πολυ απλα αν το θες και μπορεις να το αγοραζεις, παρτο απο τα ξενα. Αναγκαστικα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κύριε Κώστα δε σας στο ειπε ο Παναγιώτης για κακό. Απλά πέρα απο το θέμα της ξυλογλυπτικής έχει και άλλα το φόρουμ.
Πιο πολύ για να σας καθοδηγήσει το έκανε :)

Εδώ στο καφενείο λέμε το πόνο μας, δουλεύουμε ο ένας τον άλλον, ε και πίνουμε και ένα καφεδάκι άμα κεράσει κανείς -bye-
Οπότε δεν υπάρχει λόγος να μη ξαναποστάρετε. Το πληκτρολόγιο είναι γκαβό και καμιά φορά δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο και αιτία :)

Πριν ένα μήνα περίπου έκανα εγγραφή στο site γιατί με κέρδισε. Όμως ούτε χθεσινός είμαι στο Διαδίκτυο, ούτε στην ζωή ή την πιάτσα.
Όσοι Πατρίνοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποιός είμαι κ τι έχω καταφέρει στην ζωή μου.
Δεν διαλάλησα κάτι το παράλογο.
Μάλιστα από μόνος μου ΟΛΕΣ τις I.Χ. φωτο τις κατέβασα σχεδόν αμέσως.
Όμως η όποια "καθοδήγηση" μπορεί να γίνει με πολλούς τρόπους.
Η παρατήρηση "καθοδήγηση" γίνεται κατ ιδίαν κ η επιβράβευση δημόσια.
Διδάσκεται από το Α έτος στο μάθημα: ΔΙΑΧΕΊΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΌΡΩΝ.

Ούτε είπα ότι γνωρίζω τα ξυλουγικά πράγματα αλλά όπου ρωτηθηκα κ μπορούσα να βοηθήσω απαντησα ή έψαξα κ τεκμηριωσα.
Από την αρχή είπα ότι είμαι Μηχανολόγος ΤΕΙτζης κ η αγάπη μου για το ξύλο τώρα ξεκινάει.
Όμως για την νέα μου αγάπη (εγγονή) δεν σηκώνω κουβέντα. Βλέπεις καινούργιο κοσκινάκι μου μπλα,μπλα,μπλα.

Να είστε όμως καλά που μου απαντήσατε.

Μισό λεπτό να κατέβω ισόγειο να βρω το σαγόνι μου.

Ρε μάγκες/ισες βλέπω το Metabo KGS254M εδώ Ελλάdα στα 418 το φτηνότερο https://www.skroutz.gr/s/3428055/Metabo-KGS254M.html

Mπαινω στο amazon.de και το βρίσκω 176! ευρώ κάτω ! http://www.amazon.de/Metabo-Kappsäg..._UL160_SR160,160_&refRID=1T84KHV3SAP9FA05NBPP
Βάλε και 60 ευρώ μεταφορικά και πάλι είναι 110 ευρώ διαφορά !
Απο ότι έχω δει γενικά το εργαλείο είναι πολύ Value for money και πολλές γνώμες λένε ότι αξίζει.
Τι παίζει ?

0102540400-METABO.jpg

Δεν παιζει κατι περίεργο. Και αυτο που πηρα 400+ εχει εδω το απλο και εγω πηρα το plus 250 απο αμαζον.

Κυριε Κωστα χαρηκα που τα ειπαμε και καλη συνεχεια εδω στο φορουμ αλλα και στη ζωη, με την δυο φορες κορη σας (του παιδιου μου το παιδι δυο φορες παιδι μου λενε)

Κώστα τον νου σου την εγγονη και τα μάτια σου!!!
Με καλό το είπε ο Παναγιώτης είναι παιδί σπαθί και άς είναι και ο ίδιος παππούς!!!

Όσο για το ΜΕΤΑΒΟ το έχει ο Μπάμπης και το έχω δει και εγώ από κοντά, αξίζει τα χρήματα του με το παραπάνω!

Πρώτο φετινό τρόπαιο!!!

DSC_0032.jpg

Καλοφάγωτο Νικόλα. Κάνουμε και μπανακια εκεί στα βόρεια ;
Μονο εδώ ψυχρανε ο καιρός ;

Χαχα και να φανταστείς ότι δεν το έβγαλα εγώ αλλά ο Ξάδερφος μου!
Αν και δεν μπήκα εγώ σήμερα το νερό δεν το έλεγες και παγωμένο!

Χαχα και να φανταστείς ότι δεν το έβγαλα εγώ αλλά ο Ξάδερφος μου!
Αν και δεν μπήκα εγώ σήμερα το νερό δεν το έλεγες και παγωμένο!

Άντε και του χρόνου να μαστε καλα. Εγω δεν το δοκίμασα το νερό ακόμα, αν και άλλες χρονιές εχω βουτήξει κι απο Δεκέμβρη. Μεγάλη αγαπη η θάλασσα.

Τώρα μέχρι την Μεγάλη Παρασκευή κάθε μέρα έχει μπάνια! :)

Αν δεν χαλάσει ο καιρός που διάβαζα το πρωι, θα πέσω κι εγω σίγουρα.

Μμμμ !! αυτή είναι παραλαβή, για δώσε link και τιμή... :laugh: :laugh: :laugh:

Νίκο ότι πρέπει για τη Μεγαλοβδομάδα, άντε βάζω τις μπύρες..:ernaehrung004:

Απ´ ότι βλέπω μένετε στην ίδια περιοχή με τον Ξάδερφο μου στην Αθήνα. Θα του πω να σε πετάξει κανένα χταπόδι γιατί κατεβαίνει συχνά Σαλαμίνα και Πελασγία όπου είναι γεμάτο!

Απ´ ότι βλέπω μένετε στην ίδια περιοχή με τον Ξάδερφο μου στην Αθήνα. Θα του πω να σε πετάξει κανένα χταπόδι γιατί κατεβαίνει συχνά Σαλαμίνα και Πελασγία όπου είναι γεμάτο!

εε τι, άμα δεν είσαι κι εσύ δεν λέει.. ευχαριστώ πάντως και καλοφάγωτο !!

Νικο ευγε!!! Εχω τρελη αδυναμία στο χταποδι..... Το ψημενο βεβαια με τα καταλληλα συνοδευτικά παντα :rofl:

Γεια σου Αγάπη μερακλού και μεζεκλού χαχαχαχαχα