Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα! Καλά να περάσετε όλοι που θα φύγετε. Στη νότιο Γαλλία έχω περάσει απίστευτα όμορφα (διασχίζοντας τις Κάννες βέβαια γίναμε ρεζίλι - θα σας τη διηγηθώ κάποια στιγμή την ιστορία)...

Τι με θυμισες τωρα. Ειναι καλοκαιρι και το μποτιλιαρισμα για τις Καννες ειναι απιστευτο. Κλασικοι ελληνες εχουμε βγει αριστερα και προσπερναμε του σκοτωμου. Καποια στιγμη φτανουμε στην περιβοητη παραλια, και ανεβαζουμε τις μηχανες στο πεζοδρομιο για να παγωσουν λιγο, και να βγαλουμε μπουφαν-κρανη να πιουμε λιγο νερο. Μετα απο αρκετη ωρα, ακουω απο τα μποτιλιαρισμενα αυτοκινητα ενα, "εξκιουζ μι σερ".
"Χου μι" ρωταω. "Γες γιου σιρ, χιαρ ις φρανσ εντ ιτ ισ νοτ αλαουντ το ντραιβ λαικ δις, αει σοου γιου μπιφορ".
Και εκει που ετοιμαζομαι να τον στολισω, μου ξαναλεει, " και μην μου πεις να παω να μαμηθω θα το καταλαβω (στα ελληνικα) και βαζει τα γελια.
Ηταν ελληνας απο Σπαρτη που ειχε παντρευτει γαλλιδα, μας ειχε δει που προσπερναγαμε σαν τρελοι, καταλαβε οτι ειμαστε ελληνες (το επιβεβαιωσε και απο τις πινακιδες) και μολις μας ξαναβρηκε μπροστα σταματημενους ειπε να μας κανει πλακα.

Και μετα μας χτυπησε ρανταρ που προσπερναγαμε με 150 ενα BMW που προσπερναγε με 130 κατι αλλο στο δρομο για Μονακο, αλλα παρολο που καναμε τον μπατσο να βαραει μπουνιες πανω στο καπω του περιπολικου απο την τσαντιλα, τελικα μας την χαρισε. Τον BMW (αυτοκινητο) τον σκισανε !

Μην του κολλας του συντροφου γιατι δεν θα σε ξαναπαει βολτα να δεις εργαλεια!!! Θα σου θυμωσει,

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ποιος τον ... αυτον!

Καπου εχει γραψει ο Χιωτης σχετικα με τους χαρακτηρισμους, new, used κλπ του αμαζον αλλα δεν το βρισκω, μπορει καποιος να το βρει?
Βασικα θελω να δω τι σημαινει το used.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ποιος τον ... αυτον!

Καπου εχει γραψει ο Χιωτης σχετικα με τους χαρακτηρισμους, new, used κλπ του αμαζον αλλα δεν το βρισκω, μπορει καποιος να το βρει?
Βασικα θελω να δω τι σημαινει το used.

Σε καποια προιοντα στο αμαζον, στην περιγραφη του αντικειμενου αναφερεται εαν υπαρχει used item. Πατας το λινκ και σε παει. Εκει υπαρχει περιγραφη ποσο used ειναι.
Υπαρχει το like new, very good, good and acceptable. Kαθε προιον γραφει τι περιπου σε κατασταση ειναι.

η εβδομαδα που ερχεται επιτασει αγορα λαμπαδας οποτε δινω μια ακομα ιδεα για ομαδικη :)))

thumb_fp_imgbignew3_6782_1_600x600_1459340277_0.jpeg

www.dealsshop.gr/ell/product/ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ-ΛΑΜΠΑΔΑ-ΣΦΥΡΙ

thumb_fp_imgbignew3_8310_1_600x600_1459949827_0.jpeg

www.dealsshop.gr/ell/product/ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ-ΛΑΜΠΑΔΑ-ΓΑΛΛΙΚΟ-ΚΛΕΙΔΙ

thumb_fp_imgbignew3_6780_1_600x600_1426585504_0.jpg

www.dealsshop.gr/ell/product/ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ-ΛΑΜΠΑΔΑ-ΠΙΝΕΛΟ

και για τους πιο μερακληδες

thumb_fp_imgbignew3_6788_1_600x600_1459954441_0.jpeg

www.dealsshop.gr/ell/product/ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ-ΛΑΜΠΑΔΑ-ΣΟΥΒΛΑΚΙ

thumb_fp_imgbignew3_6786_1_600x600_1426586289_0.jpg

www.dealsshop.gr/ell/product/ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ-ΛΑΜΠΑΔΑ-FREDO

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Θυμασες που ρωταγες ποσο ευκολα αλλαζει η λαμα στην πριονοκορδελα?

Ε, αν δεν ρωτουσες δεν θα ανοιγα το εργαλειο συντομα για να το καθαρισω! Καλα λοιπον που με ρωτησες :)))

26506510082_7e6bda25a7_b.jpg

H λαμα αλλαζει πανευκολα. Χαλαρωνεις το λεβιεδακι συσφιξης στην κορυφη, βγαζεις την κορδελα και βαζεις αλλη, τοσο απλα.

Γεια σου ρε Γιάννη !
Πολύ καλές !

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ε, αν δεν ρωτουσες δεν θα ανοιγα το εργαλειο συντομα για να το καθαρισω! Καλα λοιπον που με ρωτησες :)))

H λαμα αλλαζει πανευκολα. Χαλαρωνεις το λεβιεδακι συσφιξης στην κορυφη, βγαζεις την νεα κορδελα και βαζεις αλλη, τοσο απλα.

Ναι αλλα τι φτιάχνεις;
Εγω ως νέο μέλος δεν εχω δει τις κατασκευές σου.
Με τόσο πριονίδι κατι πρέπει να φτιάχνεις.

χαχα, πρεπει να φτιαχνω πολλα και δεν το καταλαβαινω απ'οτι φαινεται!
Μιας και μου το θυμισες κατσε να ανοιξω το παγκοπριονακι και το παγκοσεγακι να δω τι γινεται εκει μεσα :)))

Aμα ριξεις μια ματια στο νημα με τις μικροξυλοκατασκευες, θα δεις.

χαχα, πρεπει να φτιαχνω πολλα και δεν το καταλαβαινω απ'οτι φαινεται!
Μιας και μου το θυμισες κατσε να ανοιξω το παγκοπριονακι και το παγκοσεγακι να δω τι γινεται εκει μεσα :)))

Aμα ριξεις μια ματια στο νημα με τις μικροξυλοκατασκευες, θα δεις.

Ok thanks

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

H λαμα αλλαζει πανευκολα. Χαλαρωνεις το λεβιεδακι συσφιξης στην κορυφη, βγαζεις την κορδελα και βαζεις αλλη, τοσο απλα.

Wow!

Καλημέρα σας κυρία και κύριοι. Χρονια πολλα για τις άγιες αυτές ημέρες και του χρόνου με υγεια.

Sent from my iPad using Tapatalk