Nektarios2015
AVClub Fanatic
- 4 March 2015
- 10,385
Με γειά το κούρεμα !
Τα ακούμπησες πάλι !!!! Άντε καλοδούλευτη !!!
Ο μπαμπάς σου ζαχαροπλάστης ήταν αγόρι μου ???![]()
Εμ καλά κατάλαβα εγώ ότι κουρευτηκες...Ρε μη βιαζεστε, απαπα, μην δειτε καποιον με εργαλειο στο χερι...αν την επαιρνα θα ενημερωνα στο τι παραλαβαμε,,,μια επισκεψη στη metabo της γειτονιας πηγα με το diavolic να την δουμε....
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αγροτης απο τους παλιους στα δυσκολα χρονια.
Ρε μη βιαζεστε, απαπα, μην δειτε καποιον με εργαλειο στο χερι...αν την επαιρνα θα ενημερωνα στο τι παραλαβαμε,,,μια επισκεψη στη metabo της γειτονιας πηγα με το diavolic να την δουμε....
Βελτιωση απο ελληνα. Δεν ξερω αν το βελτιωσαν, αλλα ειχε θεμα στον οδηγο και η κορδελα ετρωγε το σιδερο πισω της γιατι δεν ειχε ρουλεμαν.Μαζί πήγαμε για βόλτα αλλά και για να μάθουμε τιμή!!!
Καλή σαν κατασκευή αλλά με ορισμένες αδυναμίες σε κάποια σημεία όπως τον φράχτη (πιάνει μόνο σε ένα σημείο και με λίγο ζόρι κουνάει) και λίγο στο ρουλεμάν σταθεροποίησης (αν και αυτό παίζει να μην έχει σωστή ρύθμιση).
Κατ τ' άλλα βαριά κατασκευή με ποιοτικό μοτέρ και σχετικά ήσυχη.
Θετικό το γεγονός ότι όλες οι ρυθμίσεις γίνονται χωρίς εργαλεία (από το τέντωμα της κορδέλας μέχρι την ρύθμιση του ύψους κλπ).
Βελτιωση απο ελληνα. Δεν ξερω αν το βελτιωσαν, αλλα ειχε θεμα στον οδηγο και η κορδελα ετρωγε το σιδερο πισω της γιατι δεν ειχε ρουλεμαν.
Την AS 317 WNB δεν την είχε να τη δείτε, έ;
Καλά Νεκ, απ´ τη στιγμή που πήγες να τη δείς... Το βλέπω εγώ το όνειρο, αφρίζει-ξαφρίζει θα ζοριστείς λίγο αλλά στο τέλος θα το πιείς.. Σαν αντιβίωση...![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.