Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα κι απο μένα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ! ! ! !

Achtung - Achtung !! Ακολουθει σεντονι.

Σημερα το απογευμα πηγα στον κτηνιατρο το κουταβακι(σποκ πλεον)
Εκανε εμβολιο πηρε χαπι ,αποπαρασιτωση και πηρα και ενα σπρει για τσιμπουρια κ.λ.π.
ο γιατρος ειπε ειναι υγιεστατο 3100 γραμμ.και περιπου 2 μηνων.
ρατσα ;;χμμ ειπε οτι εχει καποια χαρακτηριστικα απο σεττερ.
ανοιχθηκε και βιβλιαριο υγειας .

Με τον καιρο θα ανακαλυψεις οτι το να γραφει το βιβλιαριο ημιαιμο ή mix ειναι πολυ καλυτερο απο το να γραφει φυλη.
Με τις φυλες ασχολουνται οσοι ψαχνουν ιδιαιτερα χαρακτηριστικα αλλα μαζι πολλες φορες πακετο πανε και τα ιδιαιτερα προβληματα.
Εννοω βεβαια ημιαιμα με την φυσικη διαδικασια και οχι τα κουταβια εκεινου που ζευγαρωσε Ντογκο με Πρεσα, Σιβηρικο με Τσεχοσλοβακικο, Καγκαλ με Λυκο, για να φταξει ενα σκυλο που θα κανει το μοριο του να φαινεται μεγαλο, και μοιραζει σκυλια.
Ο χαρακτηρας και η ψυχη του σκυλου μετρανε, και οχι τοσο οι συγκεκριμενες γραμμες αιματος (που και αυτες σε τελικη, και αυτο ψαχνουν).

Προσοχη με το Frontline μην πεσει σε κοψιμο ή πληγουλα γιατι τζουζει αφορητα και οταν αργοτερα θα σε βλεπει να πλησιαζεις με κατι μου μοιαζει με σπραιυ στο χερι, στην καλυτερη θα γινεται "Λουης". Συνδιασε του το ψεκασμα με κατι "καλο" για αυτο. ωστε να του αποτυπωθει θετικα.

Επισης προσοχη γιατι περιπου στις 8 με 11 εβδομαδες ειναι η πρωτη φοβικη περιοδος. Πρεπει οτιδηποτε γινει αυτη την περιοδο να εχει θετικη επιδραση στο κουταβι.

Αν θες καποια στιγμη να σου ανεβασω καπου (αν και καποτε υπηρχε παντου ελευθερα προς χρηση, τωρα δεν ξερω εχω καιρο να ασχοληθω) μια προσωπικη εργασια μηνων (μεταφραση) για να παρεις μια ιδεα τι παιζει με τα κουταβια.

Αμα εχει και το ESI-tronic προεγκατεστημενο, ειμαι και εγω μεσα.

Τί μού θυμίζεις συνονόματε,τα JBC παρεμπιπτόντως αθάνατα !!!! επειδή άλλο ένα χόμπυ είναι τά ηλεκτρονικά
Είχα φτιάξει καί εγώ ένα τροφοδοτικό σέ πλαστικό ηλεκτρολογικό μπουάτ μέ τό LM338

https://www.youtube.com/watch?v=Wnq9onEggP4

Το μετεφερα εδω για να μην εξαντλησω την υπομονη των διαχειριστων με τα εκτος θεματος.

Ναι οντως αθανατο το JBC. Ηταν το τριτο κολητηρι μου. Το πρωτο ηταν προκα και γκαζακι, το δευτερο εκεινα τα αθλια των 300 δραχμων με το πιατελο και τις 3 βιδες στην ενωση με τη λαβη, το οποιο εσκασε στα χερια μου καθως εφυγε η φαση απο μεσα και εκανε σωμα.
Αχ εκεινος ο γενικος ανσασερ ειχε γινει.

Θυμαμαι οταν εφτιαχα την πρωτη μου 504, δεν ειχα λεφτα πολλα για μετασχηματιστη υψηλης (το 800αρι για συλβανια το ειχα σκασει ομως, η συλβανια με μάρανε), και ειχα αγορασει μονο για το νημα, και εδινα υψηλη, δικτυο. Κατι τρισαθλιοι και ελεεινοι μεταβλητοι, και πηνια σε καλαμακι πορτοκαλαδας. Εκει ηταν η χαρα του ηλεκτροσοκ, και της πεσμενης ασφαλειας.

Και οπως θα λεγαμε τοτε: Ατσα Προφεσορας ο Δημητρακης, εχει και πεδιομετρο (στο βιντεο το ειδα), γι' αυτο βγαινει φουλ συντονισμενος.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τις ανεβασμένες πως τις σβήνουμε;

Δεν νομίζω ότι γίνεται. Ισχύει ότι κ για το edit .

Πίνακας Ελέγχου Χρήστη => Συννημένα => τσεκάρισμα της εικόνας στα δεξιά (κλικ με το ποντίκι στο τετραγωνάκι) και [Διαγραφή επιλεγμένων] κάτω και δεξιά της οθόνης.

Πίνακας Ελέγχου Χρήστη => Συννημένα => τσεκάρισμα της εικόνας στα δεξιά (κλικ με το ποντίκι στο τετραγωνάκι) και [Διαγραφή επιλεγμένων] κάτω και δεξιά της οθόνης.

Ευχαριστώ πάαααααρα πολύ με έσωσες λέμε.... :a0210:. Βασικά το είχα ξαναρωτήσει και δεν είχα πάρει απάντηση και από τότε είχαν μαζευτεί κάμποσα ακόμα......

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ευχαριστώ πάαααααρα πολύ με έσωσες λέμε.... :a0210:. Βασικά το είχα ξαναρωτήσει και δεν είχα πάρει απάντηση και από τότε είχαν μαζευτεί κάμποσα ακόμα......

Αμάν !!!!! Τώρα μόλις διαπίστωσα ότι έτσι έσβησαν όλες οι φωτογραφίες που είχα ανεβάσει:bigcry: Μάλλον δεν μπορεί να γίνει τώρα κάτι για να αποκατασταθούν έτσι; :frusty ::frusty: :frusty:

Αμάν !!!!! Τώρα μόλις διαπίστωσα ότι έτσι έσβησαν όλες οι φωτογραφίες που είχα ανεβάσει:bigcry: Μάλλον δεν μπορεί να γίνει τώρα κάτι για να αποκατασταθούν έτσι; :frusty ::frusty: :frusty:

Καλησπέρα σε όλους !!!

ΚΤΜ950 νομίζω, νομίζω λέω ότι για να σβήσεις μια εικόνα από το φόρουμ δεν έχεις παρά να πας στο site που τις ανέβασες και να διαγράψεις αυτή που θες, μόνο αυτή θα διαγραφεί. Κάνε βέβαια μια δοκιμή πρώτα για να είσαι σίγουρος, ελπίζω να μην είναι αργά, τώρα είδα το πρόβλημά σου

Καλημέρα.... ξεχάστηκα!

Πάνο όπως βλέπεις δεν είσαι ο μόνος, ψάχνω να δω τι ώρα είπα Καλημέρα σήμερα αλλά εις μάτην.. τουλάχιστον θυμήθηκα να πω Καλησπέρα( έτσι για τα προσχήματα που λένε) χαχαχα

Καλημέρα στην παρέα.
Πολυυυυυ τρέξιμο....

Καλά εσύ έχεις και τους λόγους σου..
ΟΛΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΔΥΣΚΟΛΑ !! :flipout:

Τα περάσαμε κι εμείς αυτά φίλτατε Κυριάκο, να είσαι καλά κι ας τρέχεις

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ! ! ! !

Achtung - Achtung !! Ακολουθει σεντονι.

Το μετεφερα εδω για να μην εξαντλησω την υπομονη των διαχειριστων με τα εκτος θεματος.

Ναι οντως αθανατο το JBC. Ηταν το τριτο κολητηρι μου. Το πρωτο ηταν προκα και γκαζακι, το δευτερο εκεινα τα αθλια των 300 δραχμων με το πιατελο και τις 3 βιδες στην ενωση με τη λαβη, το οποιο εσκασε στα χερια μου καθως εφυγε η φαση απο μεσα και εκανε σωμα.
Αχ εκεινος ο γενικος ανσασερ ειχε γινει.

Θυμαμαι οταν εφτιαχα την πρωτη μου 504, δεν ειχα λεφτα πολλα για μετασχηματιστη υψηλης (το 800αρι για συλβανια το ειχα σκασει ομως, η συλβανια με μάρανε), και ειχα αγορασει μονο για το νημα, και εδινα υψηλη, δικτυο. Κατι τρισαθλιοι και ελεεινοι μεταβλητοι, και πηνια σε καλαμακι πορτοκαλαδας. Εκει ηταν η χαρα του ηλεκτροσοκ, και της πεσμενης ασφαλειας.

Και οπως θα λεγαμε τοτε: Ατσα Προφεσορας ο Δημητρακης, εχει και πεδιομετρο (στο βιντεο το ειδα), γι' αυτο βγαινει φουλ συντονισμενος.

Πρώτα απόλα γέλασα πολύ μέ τήν προειδοποίηση είς τήν Γερμανικήν

Καλά έκανες καί τό μετέφερες εδώ συνονόματε

Καί εγώ μιά απο τά ίδια τήν δούλευα τήν EL504 μετασχηματιστή μόνο γιά τά νηματα 6,3 volt,καί ανόρθωση δικτύου 310 volt DC μέ μιά δίοδο καί ένα ηλεκτρολυτικό :rip:

Τό είδες το πεδιόμετρο ε ? χαχαχα,πολύ χρήσιμο εργαλείο,τώρα βέβαια συντονίζω καλύτερα κανά τηλεκοντρόλ γκαραζόπορτας στά 433 Μhz,η κανα ασύρματο κουδούνι :flipout:

Δημητρη που το καταλαβες οτι το σπρει για τα τσιμπουρια ειναι frondline;; εχεις δικιο το εβαλα και ηταν σαν να δαιμονιστικε τριβονταν στο πατωμα να το βγαλει απο πανω του.

Καλησπέρα στην παρέα!
Το μεσημέρι ανακάλυψα ότι το εργαστήριο στο ισόγειο απέκτησε και ακόμη έναν χρήστη! Είδα ένα μικρό φιδάκι στην πόρτα, και πριν προλάβω να το διώξω με τη σκούπα, αυτό μπήκε μέσα και χώθηκε κάπου! (Ψάξε βρες το....). Τουλάχιστον δεν ήταν οχιά, πρόλαβα να το δω...

Kαλημέρα στούς μάστορες καί στήν μαστόρισσα