weather1967
Supreme Member
- 25 October 2010
- 7,814
Σημερα το απογευμα πηγα στον κτηνιατρο το κουταβακι(σποκ πλεον)
Εκανε εμβολιο πηρε χαπι ,αποπαρασιτωση και πηρα και ενα σπρει για τσιμπουρια κ.λ.π.
ο γιατρος ειπε ειναι υγιεστατο 3100 γραμμ.και περιπου 2 μηνων.
ρατσα ;;χμμ ειπε οτι εχει καποια χαρακτηριστικα απο σεττερ.
ανοιχθηκε και βιβλιαριο υγειας .
Αμα εχει και το ESI-tronic προεγκατεστημενο, ειμαι και εγω μεσα.Πάμε για ομαδική ????http://www.skroutz.gr/products/show/22037995
Τί μού θυμίζεις συνονόματε,τα JBC παρεμπιπτόντως αθάνατα !!!! επειδή άλλο ένα χόμπυ είναι τά ηλεκτρονικά
Είχα φτιάξει καί εγώ ένα τροφοδοτικό σέ πλαστικό ηλεκτρολογικό μπουάτ μέ τό LM338
https://www.youtube.com/watch?v=Wnq9onEggP4
Τις ανεβασμένες πως τις σβήνουμε;
Δεν νομίζω ότι γίνεται. Ισχύει ότι κ για το edit .
Πίνακας Ελέγχου Χρήστη => Συννημένα => τσεκάρισμα της εικόνας στα δεξιά (κλικ με το ποντίκι στο τετραγωνάκι) και [Διαγραφή επιλεγμένων] κάτω και δεξιά της οθόνης.
Ευχαριστώ πάαααααρα πολύ με έσωσες λέμε.... :a0210:. Βασικά το είχα ξαναρωτήσει και δεν είχα πάρει απάντηση και από τότε είχαν μαζευτεί κάμποσα ακόμα......
Ευχαριστώ πάαααααρα πολύ με έσωσες λέμε.... :a0210:. Βασικά το είχα ξαναρωτήσει και δεν είχα πάρει απάντηση και από τότε είχαν μαζευτεί κάμποσα ακόμα......
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Αμάν !!!!! Τώρα μόλις διαπίστωσα ότι έτσι έσβησαν όλες οι φωτογραφίες που είχα ανεβάσει:bigcry: Μάλλον δεν μπορεί να γίνει τώρα κάτι για να αποκατασταθούν έτσι; :frusty ::frusty: :frusty:
Καλημέρα.... ξεχάστηκα!
Καλημέρα στην παρέα.
Πολυυυυυ τρέξιμο....
Να σαι καλα Γιωργο σε ευχαριστω!
Το τα 4 απο τα 5 παντως του τρεξιματος ειναι με την παλιοδουλεια...
Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α ! ! ! !
Achtung - Achtung !! Ακολουθει σεντονι.
Το μετεφερα εδω για να μην εξαντλησω την υπομονη των διαχειριστων με τα εκτος θεματος.
Ναι οντως αθανατο το JBC. Ηταν το τριτο κολητηρι μου. Το πρωτο ηταν προκα και γκαζακι, το δευτερο εκεινα τα αθλια των 300 δραχμων με το πιατελο και τις 3 βιδες στην ενωση με τη λαβη, το οποιο εσκασε στα χερια μου καθως εφυγε η φαση απο μεσα και εκανε σωμα.
Αχ εκεινος ο γενικος ανσασερ ειχε γινει.
Θυμαμαι οταν εφτιαχα την πρωτη μου 504, δεν ειχα λεφτα πολλα για μετασχηματιστη υψηλης (το 800αρι για συλβανια το ειχα σκασει ομως, η συλβανια με μάρανε), και ειχα αγορασει μονο για το νημα, και εδινα υψηλη, δικτυο. Κατι τρισαθλιοι και ελεεινοι μεταβλητοι, και πηνια σε καλαμακι πορτοκαλαδας. Εκει ηταν η χαρα του ηλεκτροσοκ, και της πεσμενης ασφαλειας.
Και οπως θα λεγαμε τοτε: Ατσα Προφεσορας ο Δημητρακης, εχει και πεδιομετρο (στο βιντεο το ειδα), γι' αυτο βγαινει φουλ συντονισμενος.
Γάτα δεν διαθέτει το κατάστημα...Έχουμε όμως κάτι σε σκύλο! Θα κάνει δουλειά??:Banane0:Βάλε μία γάτα μέσα να βγάλει το φίδι απο τη τρύπα :rofl:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.