Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Οποιος θέλει αυτόγραφο κάνει κλικ

http://www.ebay.com/itm/Yanis-Varou...702501?hash=item3f54fb6a25:g:mWYAAOSwx~JWFOhS

ακόμα δε το πιστεύω........

ααααχαχαχαχαχαχα α ρε Αγάπη δεν παίζεσαι με τίποτα !!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Kαλημέρα στούς μάστορες καί στήν μαστόρισσα

Μάστρο-Μήτσο μου νωρίς νωρίς το εγερτήριο σήμερα χαχαχα Καλημέρα σου !!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και στα υπόλοιπα μαστόρια του φόρουμ !

Καλησπέρα (πλέον)!

Κυριάκο τσέκαρε αν είμαστε εντάξει στην τράπεζα. Μιλ μερσί και πάλι!

Καλημερα........Περα για περα......................

Δημητρη που το καταλαβες οτι το σπρει για τα τσιμπουρια ειναι frondline;; εχεις δικιο το εβαλα και ηταν σαν να δαιμονιστικε τριβονταν στο πατωμα να το βγαλει απο πανω του.
ΕΕΕ τι αλλο θα ηταν. Εκτος απο το τσουξιμο επρεπε πρωτα να το αποευαισθητοποιησης και στον ηχο του σπραιυ. Ελπιζω να μην το μουλιασες στο frontline.

Οποιος θέλει αυτόγραφο κάνει κλικ

http://www.ebay.com/itm/Yanis-Varou...702501?hash=item3f54fb6a25:g:mWYAAOSwx~JWFOhS

ακόμα δε το πιστεύω........
Θελω, Θελω, Θελω. Να κανουμε μια ομαδικη για καλυτερα μεταφορικα; Εγω θελω τρια (3)..................................

[βρε δεν παει στο γερο-διαολο ο καραγκιοζης (Συγνωμη Καραγκιοοοοοοοζο ψυχηηηηη μου)]

Καλησπέρα στην παρέα!
Το μεσημέρι ανακάλυψα ότι το εργαστήριο στο ισόγειο απέκτησε και ακόμη έναν χρήστη! Είδα ένα μικρό φιδάκι στην πόρτα, και πριν προλάβω να το διώξω με τη σκούπα, αυτό μπήκε μέσα και χώθηκε κάπου! (Ψάξε βρες το....). Τουλάχιστον δεν ήταν οχιά, πρόλαβα να το δω...
Αν βαλεις γατα θα το σκοτωσει. Εχω σωσει κανα δυο απο τα νυχια της δικιας μου. Αν το βρεις προσπαθησε να συγκρατηθεις και απλα να το μεταφερεις εκτος σπιτιου. Ειναι προτιμοτερο να υπαρχουν 1-2 φιδια, παρα 100 ποντικια.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα και να περνάτε πάντα καλά.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα στα μαστόρια του φόρουμ !!

άλλαξε ο καιρός σήμερα, 6 βαθμούς κάτω..

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα στα μαστόρια του φόρουμ !!

άλλαξε ο καιρός σήμερα, 6 βαθμούς κάτω..

Πάνω που έβγαιναν τα κωλάρια σαν σαλιγκάρια μας τα χάλασε ο τριαδικός θεός.