Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Τα ακούμπησες πάλι !!!! Άντε καλοδούλευτη !!!
Ο μπαμπάς σου ζαχαροπλάστης ήταν αγόρι μου ??? :flipout:

Καλορίζικη Νεκτάριε,χαχαχα προχτές τά λέγατε μέ τήν Αγάπη καί σήμερα τήν απόκτησες,αυτές είναι γρήγορες αποφάσεις,στήν βράση κολλάει τό σίδερο λένε,αναμένουμε review μέ φωτός και πολλές λεπτομέρειες.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ρε μη βιαζεστε, απαπα, μην δειτε καποιον με εργαλειο στο χερι...αν την επαιρνα θα ενημερωνα στο τι παραλαβαμε,,,μια επισκεψη στη metabo της γειτονιας πηγα με το diavolic να την δουμε....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα ακούμπησες πάλι !!!! Άντε καλοδούλευτη !!!
Ο μπαμπάς σου ζαχαροπλάστης ήταν αγόρι μου ??? :flipout:

Αγροτης απο τους παλιους στα δυσκολα χρονια.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Ρε μη βιαζεστε, απαπα, μην δειτε καποιον με εργαλειο στο χερι...αν την επαιρνα θα ενημερωνα στο τι παραλαβαμε,,,μια επισκεψη στη metabo της γειτονιας πηγα με το diavolic να την δουμε....

Αγροτης απο τους παλιους στα δυσκολα χρονια.
Εμ καλά κατάλαβα εγώ ότι κουρευτηκες...

Sent from my A500 using Tapatalk

Μαζί πήγαμε για βόλτα αλλά και για να μάθουμε τιμή!!!

Καλή σαν κατασκευή αλλά με ορισμένες αδυναμίες σε κάποια σημεία όπως τον φράχτη (πιάνει μόνο σε ένα σημείο και με λίγο ζόρι κουνάει) και λίγο στο ρουλεμάν σταθεροποίησης (αν και αυτό παίζει να μην έχει σωστή ρύθμιση).
Κατ τ' άλλα βαριά κατασκευή με ποιοτικό μοτέρ και σχετικά ήσυχη.
Θετικό το γεγονός ότι όλες οι ρυθμίσεις γίνονται χωρίς εργαλεία (από το τέντωμα της κορδέλας μέχρι την ρύθμιση του ύψους κλπ).

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εμ μάς μπέρδεψες,είδαμε τήν φωτό,έγραψες review αύριο,λέμε ολα οκ κατοχυρώθηκε.
Αλλά τελικά είχε δίκιο ο Χρήστος πού είπε μεγειά τό κούρεμα :SFGSFGSF:

Την AS 317 WNB δεν την είχε να τη δείτε, έ;

Καλά Νεκ, απ´ τη στιγμή που πήγες να τη δείς... Το βλέπω εγώ το όνειρο, αφρίζει-ξαφρίζει θα ζοριστείς λίγο αλλά στο τέλος θα το πιείς.. Σαν αντιβίωση... :flipout:

Μαζί πήγαμε για βόλτα αλλά και για να μάθουμε τιμή!!!

Καλή σαν κατασκευή αλλά με ορισμένες αδυναμίες σε κάποια σημεία όπως τον φράχτη (πιάνει μόνο σε ένα σημείο και με λίγο ζόρι κουνάει) και λίγο στο ρουλεμάν σταθεροποίησης (αν και αυτό παίζει να μην έχει σωστή ρύθμιση).
Κατ τ' άλλα βαριά κατασκευή με ποιοτικό μοτέρ και σχετικά ήσυχη.
Θετικό το γεγονός ότι όλες οι ρυθμίσεις γίνονται χωρίς εργαλεία (από το τέντωμα της κορδέλας μέχρι την ρύθμιση του ύψους κλπ).
Βελτιωση απο ελληνα. Δεν ξερω αν το βελτιωσαν, αλλα ειχε θεμα στον οδηγο και η κορδελα ετρωγε το σιδερο πισω της γιατι δεν ειχε ρουλεμαν.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Βελτιωση απο ελληνα. Δεν ξερω αν το βελτιωσαν, αλλα ειχε θεμα στον οδηγο και η κορδελα ετρωγε το σιδερο πισω της γιατι δεν ειχε ρουλεμαν.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Το ειδα live αυτο. Οι ενστασεις μου στο σημειο, καθως και στο φρακτη και τον φαλτσοδηγο.
Λεπτομερειες μολις μπορεσω να γραψω.

Την AS 317 WNB δεν την είχε να τη δείτε, έ;

Καλά Νεκ, απ´ τη στιγμή που πήγες να τη δείς... Το βλέπω εγώ το όνειρο, αφρίζει-ξαφρίζει θα ζοριστείς λίγο αλλά στο τέλος θα το πιείς.. Σαν αντιβίωση... :flipout:

Δεν ειχε αλλη.
Το αντιθετο Μπαμπη, το ονειρο ξεφουσκωσε γιατι στιβαρο δυνατο βαρυ εργαλειο με ωραια εμφανιση αλλα τρια σημεια δεν. Ε εντυπωσιασαν. Οδηγος της λαμας στο σημειο που δειχνει το βιντεο, ο φρακτης που δεν εμπνεει στιβαροτητα στο σφιξιμο, εκτος αν κατι συναρμολογησαν λαθος και ο τζογος του οδηγου φαλτοσκοπης στο αυλακι του πλατο εργασιας.
Κατα τα αλλα στιβαρο μηχανημα, συμπαγη μεταλλα κατασκευης, ομορφο.
Η κατασκευη με τα ρουλεμαν για τη κορδελα αν και ειχε ρυθμιστικα για στενη ή μη επαφη της κορδελας με τα ρουλεμαν, δεν ειχε σταθερη συνδεση με το τμημα που κινηται πανω κατω. Κουνιοταν περα δωθε. Δεν μπορεσα να δω τουλαχιστον εγω, καποιο τροπο σταθεροποιησης. Μου φανηκε σαν να πηρε μποσικα.
Ο φρακτης ενω κλειδωνει με μια κινηση λεβιε προς τς κατω, μπορει πολυ ευκολα να ξεκουμπωσει γιατι δεν κανει " κλακ" κουμπωματος. Απλα σφιγει, που αν τον ακουμπησεις κατα λαθος μπορει να ξεσφιξει ευκολα.
Και μετα ο οδηγος κινησης του φαλτσοκατι εχει πολυ κενο κατα την αποψη μου, μεσα στο αυλακι. Για συγκριση, το diy παγκοπριονο που εκανα και το jig που κινω μεσα σε βασεις στερωσεις element ραφιων (!) εχει λιγοτερες ανοχες/τζογο κινησης.

Ουφ, αυτα!
Και τιμη μας αφησε 300 αλλα τη μια γιατι ηταν τιμη προσφορας.
Για δευτερο τμχ θα επικοινωνουσε με τη metabo αν μπορει να τη δωσει στην ιδια τιμη.

ΥΣ. Μετα απο αυτα, φανταζομαι ποσο μπαχατελα πρεπει να ειναι τα einhellοειδη...

ΥΣ2, η proxxon, ποσο ποιο μικρη και αθορυβη να ειναι?

Καλημέρα μαστόρια και μαστόρισα.

Στάλθηκε από το M6Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για μένα το μόνο σοβαρό μειονέκτημα είναι στον τρόπο επαφής που λέει ο Νεκ.
Άλλωστε λίγοι παίρνουν κορδέλα για να κόβουν φάλτσα ή παράλληλα.
Γι αυτό υπάρχει το παγκοπρίονο αν και το πρώτο τρώει αισθητά περισσότερο υλικό.

Την καλημερα μου να εχετε συναδελφοι!

Νεκταριε, μια φωτο για το μεγεθος.

maxresdefault.jpg

unboxing the tool https://www.youtube.com/watch?v=6ZrF07kTbz8