Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων
Κύριοι ελάτε για ένα τσιπουρακι Χιωτικο που βάζει κάτω πολλές μάρκες. Με Μοσχάτο τυρναβου.
Κύριοι ελάτε για ένα τσιπουρακι Χιωτικο που βάζει κάτω πολλές μάρκες. Με Μοσχάτο τυρναβου.
Κ τα είχε και 55 .
Εμείς θα τα φτιάξουμε με κρύσταλλο Swarovski![]()
Καλησπερες και χρονια πολλα.Έχω το PEUGEOT 308 1.6 diesel 2015.
Η multimedia οθόνη - σύστημα που έχει αναπαράγει όλα τα μουσικά αρχεία (mp3, wma, aac κλπ) και όλα τα είδη των φωτο (jpg, bmp κλπ), αλλά δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή σε video (avi, mp4 κλπ). Ρωτησα στην Πατρινή αντιπροσωπεια αλλά δεν.
Βοήθεια κανείς για αναβάθμιση ή κάποια φθηνή λύση χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω όλο το σύστημα εννοείται ? Εδώ ή σε άλλο νήμα ?
![]()
Άντε στείλε κανένα μπουκαλούδι. Ολο εγώ σου στέλνω!!!
Αν μου στείλεις ένα σουβερ και μια μολυβοθηκη θα σου στείλω.
Χαχαχαχαχαχα
![]()
Χαχαχαχαχαχα
Χαχαχαχαχαχα
Καλημέρα σε ολους.
Διάβαζα το πρωι και συνειδητοποίησα οτι ειναι απαραίτητο ενα νήμα για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ μας. Δεν ξέρω αν υπάρχει ( αν ναι παρακαλώ υποδείξετε το) αλλα σε οποιαδήποτε περίπτωση ειναι πολυ σημαντικό και θελω να συνεισφέρω με αυτο το έντυπο.
http://www.hse.gov.uk/pubns/wis16.pdf
Οτιδήποτε βρίσκει, διαβάζει, μαθαίνει και όχι παθαίνει (εύχομαι όχι) ο καθένας μας, ας το ανεβάζουμε, για να κάνουμε όλοι το χόμπι μας, με ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Κύριοι Moderators παρακαλώ για τις ενέργειες σας.
Ευχαριστώ.
Sent from my iPad using Tapatalk
Ευχαριστώ. Και το παρακολουθώ λέει
Καλημέρα ή καλύτερα Χαίρεται κ από εμένα.
Ήταν δύσκολη η χθεσινή νύχτα για εμένα αλλά ευτυχώς τώρα ......δουλεύει.
Δεν υπάρχει διάθεση για "πριονιδίλα" σήμερα τουλάχιστον για την ώρα.
Καλημερα και καλο μηνα!
Πουβτον πιασατε το Μαη?
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Που ειπαμε δουλευεις?
Καλημέρα Νεκτ. βλέπε PM.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.