Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κύριοι ελάτε για ένα τσιπουρακι Χιωτικο που βάζει κάτω πολλές μάρκες. Με Μοσχάτο τυρναβου.
DSC_2523.jpg

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Κ τα είχε και 55 .

Εμείς θα τα φτιάξουμε με κρύσταλλο Swarovski 😜😜😜

Θα πω τον φίλο μου να μου φτιάξει από Corian μερικά!
Έχει κάμποσα ρετάλια.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Έχω το PEUGEOT 308 1.6 diesel 2015.

Η multimedia οθόνη - σύστημα που έχει αναπαράγει όλα τα μουσικά αρχεία (mp3, wma, aac κλπ) και όλα τα είδη των φωτο (jpg, bmp κλπ), αλλά δεν μπορεί να κάνει αναπαραγωγή σε video (avi, mp4 κλπ). Ρωτησα στην Πατρινή αντιπροσωπεια αλλά δεν.

Βοήθεια κανείς για αναβάθμιση ή κάποια φθηνή λύση χωρίς να χρειαστεί να αλλάξω όλο το σύστημα εννοείται ? Εδώ ή σε άλλο νήμα ?
Καλησπερες και χρονια πολλα.
Στις περισσοτερες περιπτωσεις οι οθονες δεν παιζουν videos διαφορων ειδων οπως και τηλεοραση. Αυτο οφειλεται σε καποια απαγορευση που ισχυει απο παλια, σχετικη με λογους ασφαλειας, για να μην αποσπαται η προσοχη του οδηγου. Καποιες παιζουν μονο εφ'οσον το χειροφρενο ειναι σηκωμενο. Σε οθονες που βρισκονται σε προσκεφαλα των καθισματων και βλεπου οι πισω επιβατες, επιτρεπεται και παιζουν κανονικα τα παντα.
Σε aftermarket εγκαταστασεις και μετατροπες βεβαια, ολα παρακαμπτονται αργα η γρηγορα, οποτε μπορει να δει κανεις οθονες σε κεντρικη κονσολα να παιζουν videos η τηλεοραση με το αυτοκινητο εν κινησει.
Παντως απο την αντιπροσωπεια και ακομα περισσοτερο απο τον ιδιο τον κατασκευαστη, δε νομιζω να δινεται τετοια δυνατοτητα.

Αξια αναφορας ειναι η κεντρικη οθονη της mercedes s-class. Διαθετει τεχνολογια που δινει την δυνατοτητα να βλεπει κανεις διαφορετικη εικονα απο αλλη γωνια θεασης ταυτοχρονα. Δηλαδη ενω απο τη θεση του οδηγου μπορει να εχει επιλεγει να φαινεται ο χαρτης του gps, ο συνοδηγος την ιδια στιγμη να βλεπει πχ μια τηλεοπτικη εκπομπη, και ολα αυτα με πολυ καλη ποιοτητα εικονας. Αν σας τυχει σε καποια εκθεση η σε βολτα, δειτε το, ειναι πολυ εξυπνο συστημα. Και εδω παντως σε καμια περιπτωση δεν παιζει videoη τηλεοραση προς την πλευρα του οδηγου.

Στάλθηκε από το Lenovo A5500-H μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κύριοι ελάτε για ένα τσιπουρακι Χιωτικο που βάζει κάτω πολλές μάρκες. Με Μοσχάτο τυρναβου.
DSC_2523.jpg

Άντε στείλε κανένα μπουκαλούδι. Ολο εγώ σου στέλνω!!!

Άντε στείλε κανένα μπουκαλούδι. Ολο εγώ σου στέλνω!!!

Εγώ Κυρ. δεν μπορώ να έρθω απόψε. Ξαφνική βλάβη οπότε πάλι μέσα (12ωρο).
Το καλό είναι ότι θα ανέβει το budget για αγορά των "καλουδιών" 😊😊😊 🏭🏭🏭
Αν μου στείλεις ένα σουβερ και μια μολυβοθηκη θα σου στείλω.
Χαχαχαχαχαχα

Στάλθηκε από το X9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

DSC_2523.jpg

Ενα-ενα μας τα βγάζεις στη φόρα. Πόκερ παίζουμε ;

Tο Καφενείο των Μαστόρων

Αν μου στείλεις ένα σουβερ και μια μολυβοθηκη θα σου στείλω.
Χαχαχαχαχαχα

Να σου πω. Αν σου φτιάξω ξύλινο παπιγιόν τι κερδίζω ;
Για δες και το ολοκληρωμένο "project"
b5ce992ef2273c283aeec76d1a8fd757.jpg

Last edited:
Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημέρα μαστοροπαρέα.

Καλημέρα σε ολους.
Διάβαζα το πρωι και συνειδητοποίησα οτι ειναι απαραίτητο ενα νήμα για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ μας. Δεν ξέρω αν υπάρχει ( αν ναι παρακαλώ υποδείξετε το) αλλα σε οποιαδήποτε περίπτωση ειναι πολυ σημαντικό και θελω να συνεισφέρω με αυτο το έντυπο.
http://www.hse.gov.uk/pubns/wis16.pdf
Οτιδήποτε βρίσκει, διαβάζει, μαθαίνει και όχι παθαίνει (εύχομαι όχι) ο καθένας μας, ας το ανεβάζουμε, για να κάνουμε όλοι το χόμπι μας, με ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Κύριοι Moderators παρακαλώ για τις ενέργειες σας.
Ευχαριστώ.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα σε ολους.
Διάβαζα το πρωι και συνειδητοποίησα οτι ειναι απαραίτητο ενα νήμα για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ μας. Δεν ξέρω αν υπάρχει ( αν ναι παρακαλώ υποδείξετε το) αλλα σε οποιαδήποτε περίπτωση ειναι πολυ σημαντικό και θελω να συνεισφέρω με αυτο το έντυπο.
http://www.hse.gov.uk/pubns/wis16.pdf
Οτιδήποτε βρίσκει, διαβάζει, μαθαίνει και όχι παθαίνει (εύχομαι όχι) ο καθένας μας, ας το ανεβάζουμε, για να κάνουμε όλοι το χόμπι μας, με ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Κύριοι Moderators παρακαλώ για τις ενέργειες σας.
Ευχαριστώ.

Sent from my iPad using Tapatalk

Οριστε http://avclub.gr/forum/showthread.php/142461-Μαστορευω-με-Ασφαλεια! :)

Ωραίο το παπιγιόν.

Εγώ έδωσα εντολή για κατασκευή από Corian και κανένα μασίφ!!!!!

Καλημέρα ή καλύτερα Χαίρεται κ από εμένα.

Ήταν δύσκολη η χθεσινή νύχτα για εμένα αλλά ευτυχώς τώρα ......δουλεύει.

Δεν υπάρχει διάθεση για "πριονιδίλα" σήμερα τουλάχιστον για την ώρα.

Καλημερα και καλο μηνα!
Πουβτον πιασατε το Μαη?

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρα ή καλύτερα Χαίρεται κ από εμένα.

Ήταν δύσκολη η χθεσινή νύχτα για εμένα αλλά ευτυχώς τώρα ......δουλεύει.

Δεν υπάρχει διάθεση για "πριονιδίλα" σήμερα τουλάχιστον για την ώρα.

Που ειπαμε δουλευεις?

Καλημερα και καλο μηνα!
Πουβτον πιασατε το Μαη?

Που ειπαμε δουλευεις?

Καλημέρα Νεκτ. βλέπε PM.

Καλημέρα Νεκτ. βλέπε PM.

Οπότε εγώ έπιασα μόνο το "Μαγιόξυλο" 😛😛😛 σε έναν τεράστιο μεταλλικό σωλήνα με μήκος 68 μέτρα κ με 4,2 μέτρα διάμετρο.