Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Εμεις μεχριστιγμης πιανουμε την...ομπρελα.

βλ. Αντένα τηλεόραση. Δείχνει ξύλινα γυαλιά με γκράφιτι, νέα μόδα.

Γυαλλια απο ξυλο και σχεδιακια!
Γκλαμουριεεεεεςςςςςςς

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μπα, τα πρώτα που πήρα και τα πλήρωσα και ένα 100άρικο από καπλαμά ρίζας καρυδιάς ξεκόλλησαν και τους έβαλα κόλλα πολυουρεθάνης!!!

Μπα, τα πρώτα που πήρα και τα πλήρωσα και ένα 100άρικο από καπλαμά ρίζας καρυδιάς ξεκόλλησαν και τους έβαλα κόλλα πολυουρεθάνης!!!
Νικ.
ο Πατρινός ξυλουργ. που κάπου ανέβασα χτες, για να σου φτιάξει ένα ζευγάρι, μπαίνεις πλέον σε λίστα αναμονής κ αν !!!

Handmade, Μοναδικότητα κ π@π@ρια μαντολες λέμε.

Στάλθηκε από το X9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι δεν είναι όλα ίδια Παππού.

Άλλα είναι κόντραπλακέ, άλλα μασίφ.
Καλό θα είναι να παίρνουμε μόνο μασίφ γιατί το καλοκαίρι με τον ιδρώτα τα κοντραπλακαρισμένα έχουν την τάση να ξεκολλάνε.

Μόδα είναι θα περάσει μην τσιμπατε, πιο παλιά αν σε έβλεπαν με ξύλινο σκελετό θα έτρωγες δουλεμα.
Από τότε που βγήκε η διαφήμιση έγιναν in...

Μια που μιλαμε για γυαλια ενα ειναι το απολυτο oacley m frame τα φοραω πανω απο 10 χρονια σε εξτριμ καταστασεις θαλασσα ,βουνο κλπ μεχρι και αλμα με αλεξιπτωτο εχω κανει φοροντας τα .

Γατακια..τι extreme καταστασεις και αλματα λετε..

Βabylon λεμε, Το γυαλι, ψηνω ατιθασα αρνια και ζορικα κοκορετσια σε αγρια καρβουνα πανω απο 25 χρονια με δαυτα.

26194669203_4f98392b14_c.jpg

Χαχαχαχαχα!!!!
Έλα για μια μπυριτσα ρε Μιχάλη!!!
Ακόμη ένα χιωτικο διαμάντι.
DSC_2533.jpg

Ρε θα μας τρελάνεις, ρε φίλε. Εγω για μαστίχα το ειχα μονο το νησί.
Τι θα γινει ;

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Διαχρονικα ναι πιο ομορφο δεν νομιζω αν και γουστα ειναι αυτα.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

http://opticstores.blogspot.gr/2011/11/oakley.html?m=1

Πες τα ρε Βασιλη.
Oakley my friends και ξερό ψωμί.

Μόδα είναι θα περάσει μην τσιμπατε, πιο παλιά αν σε έβλεπαν με ξύλινο σκελετό θα έτρωγες δουλεμα.
Από τότε που βγήκε η διαφήμιση έγιναν in...

Δεν νομίζω Κυρ.
Εγώ 3 χρόνια τα έχω και η μόδα τους όχι μόνο δεν πέρασε αλλά έχει ανέβει όσο ποτέ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ από Πάτρα

Εγώ δεν έχω ξύλινα γυαλιά (αν γίνω ποτέ ξυλομάστορας θα φτιάξω :2thumb22sup:), μόνο μια ξύλινη βάση για γυαλιά έχω φτιάξει & αυτήν την "αντάλλαξα" με ένα κοκορέτσι το Πάσχα !!!
Θα ετοιμάσω όμως μια δεύτερη γιατί μου άρεσε & βολεύει αφάνταστα.

Τώρα ......σε δυο βαθιές γρατζουνιές που βρήκα στο αμάξι μου 6.15´ το πρωί που κατέβηκα να πάω για δουλειά να βάλω atlacol με πριονίδι & μετά τρίψιμο ??? :violent-smiley-008::violent-smiley-008::violent-smiley-008:

Χτες το έπλυνα, το γυάλισα & το έβαλα για "ύπνο".

Σήμερα κάποιος "πονηρός" από την πλευρά του πεζοδρομίου του έβαλε (μάλλον με κλειδί) δυο γενναία παράσημα, στο ένα μάλιστα στην πίσω πόρτα, φάνηκε το αστάρι.

Είμαι για μάστορα ή να βάλω κανά προϊόν εμπορίου, μεμβράνη κλπ που βλέπω στην TV ?

Που να του καεί το .....................video όποιος το έκανε.

View attachment 127288