Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Μαστορια Καλημερα... ερωτηση κρισεως...Ενα παιδι απο το Πακισταν, με πληρωσε σε Ρουπιες για κατι που αγορασε απο το μαγαζι μου. 7000 ρουπιες, καπου ενα 50αρικο.. πηγα τραπεζα Ελλαδος τζιφος. Καμια τραπεζα δε τ αλλαζει εδω Σαμο.. Καμια ιδεα?

Ανταλλακτήριο ή Τράπεζα Της Ελλαδος.

Καλημερες!
Επ ευκαιρίας της επίσκεψης του Κώστα του παππού από Πάτρα στην Αθήνα το Σάββατο απόγευμα ψήνεστε να βρεθούμε για κανένα καφεδάκι η ουζομεζεδακι?
Εγώ γυρνάω το πρωί Αθήνα αλλά θα έχω τρέξιμο με δουλειες αλλά ευελπιστώ στις 6 το απόγευμα που μπορεί και ο Κώστας να έχω ξεμπερδεψει.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Καλημερες!
Επ ευκαιρίας της επίσκεψης του Κώστα του παππού από Πάτρα στην Αθήνα το Σάββατο απόγευμα ψήνεστε να βρεθούμε για κανένα καφεδάκι η ουζομεζεδακι?
Εγώ γυρνάω το πρωί Αθήνα αλλά θα έχω τρέξιμο με δουλειες αλλά ευελπιστώ στις 6 το απόγευμα που μπορεί και ο Κώστας να έχω ξεμπερδεψει.

Τι σημαίνουν τα αρχικά "AV" club.gr.
Μια σύντομη ιστορική αναδρομή από κάποιον παλαιότερο ?
Πως ξεκίνησε, πότε κλπ ή κάποιο link για να διαβάσω ?

Ανταλλακτήριο ή Τράπεζα Της Ελλαδος.
H τραπεζα της Ελλαδος δε τα δεχεται μου ειπανε... ανταλακτηριο ε? πφφφ.. οταν ανεβω Αθηνα..

Τι να (σας) πω τώρα ?

Όταν πας εκεί από το πουθενά, γνωρίζεις έναν άνθρωπο μόνο internetika & λίγο, σου ανοιγει διάπλατα το σπίτι (έπαυλη) του & όχι μόνο αυτό, βγάζει επι τόπου τις αλοιφές του & κάνει τις προσπάθειες για να γιατρέψει τις πληγές στο "άλογο" σου μόνο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κύριε Νίκο χάρηκα πολύ για την γνωριμία & σίγουρα θα τα ξαναπούμε....................

Παππούς Κώστας

Nίκος osatosa ....................επί τω έργω.

Είδες που μέχρι πρότινος ήθελες να διαγραφεις ???????

Είναι όλα τα παιδιά εδώ αξίας!!!

Και να ανεβάσω και εγώ μια Χιωτικη σουμα.
Ένα απόσταγμα από χαρουπια και σύκα που φτάνει το 60%, πίνεις κάνεις κεφάλι αλά ξυπνάς το πρωί και πας για δουλειά κανονικά.
DSC_2561.jpg

1. Λάθη δεν κάνει, αυτός που δεν κάνει τίποτα.

2. Εσύ όπως το πας δεν θα χωράς στο γαμπριάτικο κοστούμι.

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

:music-smiley-005::award::fahne90::grinning-smiley-043

θα συμφωνήσω με τον Νεκ. και τον Κώστα...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι να (σας) πω τώρα ?

Όταν πας εκεί από το πουθενά, γνωρίζεις έναν άνθρωπο μόνο internetika & λίγο, σου ανοιγει διάπλατα το σπίτι (έπαυλη) του & όχι μόνο αυτό, βγάζει επι τόπου τις αλοιφές του & κάνει τις προσπάθειες για να γιατρέψει τις πληγές στο "άλογο" σου μόνο ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Κύριε Νίκο χάρηκα πολύ για την γνωριμία & σίγουρα θα τα ξαναπούμε....................

Παππούς Κώστας

Μπράβο Νικόλα!!! Έφτιαξε;

Τι να (σας) πω τώρα ?

Παππούς Κώστας

Ίδιος ο Ιαβέρης ( Τάσος Μαρκουϊζος ) είναι..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κυριάκο,καλά σου λέει ο Κωστής, έτσι κι αλλιώς τα παραπάνω κιλά μετά τον γάμο είναι δεδομένα κατά 80% περίπου, (η σύντροφος θα θέλει να δείξει τις γνώσεις της στην κουζίνα και ο σύντροφος ότι του αρέσουν ότι και να φτιάξει η αγαπημένη του) Φρόντισε λοιπόν ότι είναι να χάσεις να τα χάσεις πριν το γάμο, μετά δεν θα σε χωράει το φόρουμ ! χαχαχαχα

Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων

Έγινε κ η συνάντηση με τον άλλο Πατρινό συ forum ήτη Νικόλα (Toasted)

Στον λίγο χρόνο που είχαμε στην διαθεσή μας μιλήσαμε για το hobby μας, την οικονομική κατάσταση, τις σπουδές μας (ο Νικόλας είναι ο Γεωλόγος του forum, τελειώνει κ το Διδακτορικό του παρακαλώ σε λίγο) κ κατά 1,5 μονάδες χαζομπαμπάς :SFGSFGSF:

Νικόλα Toasted χάρηκα κ θα τα πούμε σύντομα αφού έχουμε κ κοινό γνωστό κ κοινή θάλασσα.

Αυτό που με "στεναχωρεί" είναι ότι στις συναντήσεις σας βλέπω κάτι καφεδάκια και κάτι νεράκια....Δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθώ με μάστορα απο`δω μέσα και να μην τσακίσουμε "οικοδομικές Amstel" :ernaehrung004:
Να`στε καλά παιδιά!(εννοείται ότι κάνω πλάκα!)

Στο βάθος δεξιά (στην δευτερη φωτό) τι φαίνεται???

Στο βάθος δεξιά (στην δευτερη φωτό) τι φαίνεται???

Ούπς!!!!!Λες να πέρασαν στο παρασύνθημα μετά τις φωτογραφίες;;;;;;;;;:drool1: