Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Ακριβώς, μόνο αέρας σε εξωτερικό χώρο.
Με την κατάλληλη γωνία (την βρίσκει ο καθένας ανάλογα με το αλυσοπρίονο που έχει) δεν γίνεσαι καθόλου χάλια.
Επιπλέον μπορείς τα χοντρα να τα διώξεις με ένα κατσαβίδι πχ και τα ψιλά με τον αέρα.

Ακόμη και τα χοντρά φεύγουν.
Εγώ το έχω σωτήριο πριν ανοίξω τα καπάκια ανεφοδιασμου για να απομακρύνει τα πριονιδια να μην πέσουν μέσα.

Νίκο το κινητό που το έχεις??????

Ακόμη και τα χοντρά φεύγουν.
Εγώ το έχω σωτήριο πριν ανοίξω τα καπάκια ανεφοδιασμου για να απομακρύνει τα πριονιδια να μην πέσουν μέσα.

Νίκο το κινητό που το έχεις??????

Καλά εσύ είσαι πολύ ψείρας!!!

Καλημέρα.
10 κ σήμερα. Υπομονή.
Ευχάριστα αυτά τα τρεξίματα.
Το εργαστηριάκι μπορεί να περιμένει λίγο ακόμα.

Σοκ και δέος.
Κατανάλωση από Fiat Panda 1,3 diesel....
DSC_2584.jpg

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σοκ και δέος.
DSC_2584.jpg

Κυρ.
Για να είναι "δίκαιη η χαρά σου", θα πρέπει να πας στην σελίδα της οθόνης που θα σου δείχνει την μέση ταχύτητα που έγινε αυτή η κατανάλωση κ τα συνολικά χιλιόμετρα που έχουν διανυθεί από το γέμισμα του ρεζερβουάρ ή το μηδένισμα του μετρητή. Αν π.χ. έγινε σε μία διαδρομή Αθήνα - Πάτρα με 6η ταχύτητα κ max speed 80 km/hr σίγουρα δεν είναι αντιπροσωπευτική.

Το αμαξακι είναι ολοκαίνουριο. Το πήρα προχθές στα χέρια μου και έχει 200 χλμ στην πόλη και 300 στην εθνική.
Όπως και να είναι θα φανεί στις επόμενες μέρες όπου θα κινείται αποκλειστικά στην Αθήνα.
Πάντως είναι εντυπωσιακό.

Το αμαξακι είναι ολοκαίνουριο. Το πήρα προχθές στα χέρια μου και έχει 200 χλμ στην πόλη και 300 στην εθνική.
Όπως και να είναι θα φανεί στις επόμενες μέρες όπου θα κινείται αποκλειστικά στην Αθήνα.

Το νεο wow
κυριακο?
Καλοριζικο και καλοταξιδο

Καλές διαδρομές να έχεις. Είναι πολύ τίμια επιλογή.
Η κατανάλωση θα σου ανέβει σίγουρα.
Προσπάθησε να βάζεις diesel σε ένα συγκεκριμένο αξιόπιστο πρατήριο κ κράτα την στάθμη του ρεζερβουάρ ψηλά.

Οπότε ταξίδι του μέλιτος με αυτό ? ! ? !

Ευχαριστώ παιδιά.
Είναι το νέο μου εταιρικό αμάξι που έχω για τις δουλειές και τα ταξιδάκια στα λιμάνια των πλοίων μας.
Αντικαταστατης ενός σκύλου ελληνικής κατασκευής παρακαλώ.
Ενός νισσαν Ν14 χατσμπακ 27 ετών και 290.000 χλμ.

Ευχαριστώ παιδιά.
Είναι το νέο μου εταιρικό αμάξι που έχω για τις δουλειές και τα ταξιδάκια στα λιμάνια των πλοίων μας.
Αντικαταστατης ενός σκύλου ελληνικής κατασκευής παρακαλώ.
Ενός νισσαν Ν14 χατσμπακ 27 ετών και 290.000 χλμ.

Όταν λοιπόν σε φέρει το Panda στην Πάτρα, έλα να σε κεράσουμε μια Μαυροδάφνη ή μια Τεντούρα.

Κ δεν βγάζουμε ποτέ φωτο ταξιδευόντας!

Last edited:
Σοκ και δέος.
DSC_2584.jpg

Σιγά τα ωα :) Εχω δει (και φωτογραφίσει) 4,6 σε 116 d, οπως βέβαια και 6,7
Καλορίζικο και καλοτάξιδο πάντως Κυρ.