Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλησπέρα σε όλους! Σας κοιτάζω με μισό μάτι να ξέρετε (κερατίτιδα λέει... τι τον ήθελα το φακό επαφής το πρωί, είχα ξεχάσει ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι το είχα σε νερό και όχι σε ειδικό υγρό). 5 μέρες με γυαλιά, κολλύρια και αντιβιώσεις χαχαχα! Ωχ το μάτι μου! ;)

Περαστικά σου Νικόλα.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα, λέει...

ΝΟΤ! ;)

Ευχαριστώ παιδιά! -bye-

Καλησπέρα σε όλους! Σας κοιτάζω με μισό μάτι να ξέρετε (κερατίτιδα λέει... τι τον ήθελα το φακό επαφής το πρωί, είχα ξεχάσει ότι το συγκεκριμένο ζευγάρι το είχα σε νερό και όχι σε ειδικό υγρό). 5 μέρες με γυαλιά, κολλύρια και αντιβιώσεις χαχαχα! Ωχ το μάτι μου! ;)

Καλημέρα σου και περαστικά, καλημέρα και στα υπόλοιπα μαστόρια !

Μια παραλαβή θα κάνεις και θα στρώσει αμέσως το μάτι, άκου που σου λέω..

Φίλε Νίκο περαστικά νά είναι,καί γρήγορα νά σαι καλά.
Αν καί αργοπορημένα λόγο δουλειάς,καλό μήνα σέ όλους συνάδελφοι

Ηδη σας βλέπω με άλλο μάτι! ;) Ευτυχώς έχω γερή κράση (έκανα και τις γενικές εξετάσεις μου, όλα καλά δε θα με χάσετε ακόμα). :grandpa:

Ευχαριστώ όλους για τις ευχές κι εύχομαι να έχουμε ένα καλό ΣΚ από αύριο. -bye-

Κυριακο και παναγιωτη(σου χρωσταω κατι εργαλεια χαχα) και οποιος αλλοςσυμφορουμιτης θελει θα πιουμε κανενα ουζο αυριο στα γαριδαδικα;θα ειμαι αθηνα σκ.

Βασίλη μιας και το θυμήθηκα...πόσο καιρό έμενες Βόλο αν επιτρέπεται;
Γιατί έχω την εντύπωση πως "Σε εχω δει κάπου, κάπου σε ξέρω..."
:eviltongue:

Άρα δε πήγες σχολείο στο Βόλο...μάλλον σε καμμία παραλία θα σε έχω δει, γιατί είσαι 1 χρόνο μικρότερος απο εμένα.

Οχι δεν πηγα σχολειο στον Βολο .σε κανα τσιπουραδικο θα με ειχες δει η σε καμμια ταβερνα στον Αι Γιωργη χαχα.