Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Εννοείται και όποιος άλλος θέλει.

Γεια σας παίδες, καλά να περάσετε και πιέστε κάνα ποτηράκι για τους υπόλοιπους-απόντες της παρέας.
Έχω ετοιμασίες, φεύγω για χωριό απόψε με το πλοίο οπότε βάλτε με και πάλι απόντα.
Φιλιά σε όλους -bye-

Και μια φωτό από την χθεσινή έκτακτη μαστοροσυναξη.

DSC_2700.jpg
Ωραια ηταν τα ειπαμε με παλιους γνωριμους της κατηγοριας και επισης γνωρισα απο κοντα τον αχχιλεα(metallikas) .

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Χαχαχαχα!
Σωστός ο Γιώργος!!!
Για που ταξιδεύεις σήμερα?

Ιεράπετρα, το γράφω και στην υπογραφή μου, αλλά βέβαια το μυαλό σου και το βλέμμα σου μόνο (;) στα εργαλεία εσένα αχχαχαχαχαχα

Γιώργο τους χαιρετισμούς μου στη μοναδική μας Κρήτη! Αντε και στην ανεξαρτησία χαχαχα!

Κυριάκο κάνε μια βουτιά και για μας!

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο,καί καλά νά περάσεις,μήν σέ χάσουμε,στοκάρισε εργαλεία από τήν Ιεράπετρα από τώρα καί στό εξής -bye-.

Φίλε Νίκο (n_olympios) αυτό μήν τό λές ούτε γιά αστείο (γιά τήν Κρήτη).

Καλό ταξίδι φίλε Γιώργο,καί καλά νά περάσεις,μήν σέ χάσουμε,στοκάρισε εργαλεία από τήν Ιεράπετρα από τώρα καί στό εξής -bye-.

Φίλε Νίκο (n_olympios) αυτό μήν τό λές ούτε γιά αστείο (γιά τήν Κρήτη).
+1

Και μια φωτό αφιερωμένη στον Χρήστο Τζουτζη και την Έφη!
Απαλαρίνα λέμε!!!!!

DSC_2701.jpg

Καλημερα Κυριάκο. Έτσι, έτσι. Απαλαρίνα και στην υγειά μας.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημερα, και καλη εβδομαδα.
Φατε πριν μας φανε

20160605_103240.jpg

Η μπυρα ειναι για προ τον ΦΠΑ...αναμνηστικη...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ειναι το χθεσινο...
Σημερα με τρεχει η πεθερα...

upload an image

και ήρθε η ώρα να μαζέψουμε τα βερίκοκα από μία μπεμπέκου και μία διαμαντοπούλου, τα μισά γίνονται μαρμελάδα και τα άλλα μισά θα καταναλωθούν...χε χε....και επί της ευκαιρίας μάζεψα και λίγα λεμόνια για να τα κάνουμε γλυκό του κουταλιού και φανταστικό δροσερό χυμό (μία που κόψαμε την coca cola)....χε χε!!!