Tο Καφενείο των Μαστόρων.

upload an image

και ήρθε η ώρα να μαζέψουμε τα βερίκοκα από μία μπεμπέκου και μία διαμαντοπούλου, τα μισά γίνονται μαρμελάδα και τα άλλα μισά θα καταναλωθούν...χε χε....και επί της ευκαιρίας μάζεψα και λίγα λεμόνια για να τα κάνουμε γλυκό του κουταλιού και φανταστικό δροσερό χυμό (μία που κόψαμε την coca cola)....χε χε!!!

Καλοφάγωτα όλα.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

upload an image

και ήρθε η ώρα να μαζέψουμε τα βερίκοκα από μία μπεμπέκου και μία διαμαντοπούλου, τα μισά γίνονται μαρμελάδα και τα άλλα μισά θα καταναλωθούν...χε χε....και επί της ευκαιρίας μάζεψα και λίγα λεμόνια για να τα κάνουμε γλυκό του κουταλιού και φανταστικό δροσερό χυμό (μία που κόψαμε την coca cola)....χε χε!!!
Γειά σου βρε παραγωγέ. Καλή σοδειά βλέπω.
Μάστορας, μάστορας.

Sent from my C6833 using Tapatalk

upload an image

Καλοφάγωτα Σωτήρη. Την Κοκα κολα καλό θα ήταν να την κόβανε όλοι οι Έλληνες, Αχιλλέα, Μπάμπη ακούτε.
Ψάξτε σχετικά, ζητάει 1000000 από τους απολυμένους.

Κομμένη πολύ πριν φύγει το εργοστάσιο από Βόλο. Τώρα κομμένα ότι έχει σχέση με 3Ε
ΕΨΑ & πάλι ΕΨΑ

Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοφάγωτα Σωτήρη,τά μπεμπέκο ωραία ποικιλία πού γλυκίζουν ελαφρός.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κομμένη πολύ πριν φύγει το εργοστάσιο από Βόλο. Τώρα κομμένα ότι έχει σχέση με 3Ε
ΕΨΑ & πάλι ΕΨΑ

Στάλθηκε από το RedMi 2 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

+1000

Καλοφάγωτα Σωτήρη. Την Κοκα κολα καλό θα ήταν να την κόβανε όλοι οι Έλληνες, Αχιλλέα, Μπάμπη ακούτε.

Ψάξτε σχετικά, ζητάει 1000000 από τους απολυμένους.

Τσιπουρακι και κρασακι μαστορια !!ε παναγιωτη ;;

Ποιος πίνει κόκα κόκα ΤΩΡΑ σοβαρά......

Στάλθηκε από το SM-G361F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νικόλα,κανένα αναψυκτικό δεν είναι υγιεινό.Δεν πα να έχει στέβιες,μέλια,ρόδια,χαρούπια και οτιδήποτε άλλο,όλα τα υπόλοιπα το καθιστούν απο διατροφικό σκουπίδι ως και κίνδυνο.Στο φροντιστήριο όποιο μαθητούδι μου βλέπω με "ενεργειακό" ποτό τύπου Redbull,Hell κτλ του το πετάω στα σκουπίδια.

Καλημερα στην παρέα. Καλα να μας πάει η μέρα σημερα κι οι Αθηναίοι, κρατάτε καμιά ομπρέλα. Προβλέπονται γενικότερα βροχές απο οτι λένε.

Sent from my iPad using Tapatalk

Νικόλα,κανένα αναψυκτικό δεν είναι υγιεινό.Δεν πα να έχει στέβιες,μέλια,ρόδια,χαρούπια και οτιδήποτε άλλο,όλα τα υπόλοιπα το καθιστούν απο διατροφικό σκουπίδι ως και κίνδυνο.Στο φροντιστήριο όποιο μαθητούδι μου βλέπω με "ενεργειακό" ποτό τύπου Redbull,Hell κτλ του το πετάω στα σκουπίδια.

Γι αυτό πίνω το πολύ 1 κουτάκι την εβδομάδα!!!
Αλλά μην συγκρίνεις την Green cola με Red bull το οποίο και by the way δεν έχω δοκιμάσει ποτέ στην ζωή μου!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλημέρααααααααααααααααα

Καλημερα σας!

o_erwtas_einai_tyflos.jpg