Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Re: Ενημέρωση για δωρεάν Παλέτες & Ξυλεία

Η φόλα δεν είναι κατ ανάγκη αγορασμένη από φαρμακείο.
Μπορεί να είναι και κατηργημένο φυτοφάρμακο...

Hammurabi Νικο μου, Hammurabi.
Ο σκυλος μου (ο οποιος παρεπιπτωντως ειναι πεταμενο κουταβι της ευρυτερης γειτονιας) που γλυτωσε απο τον καδο, το πνιξιμο, την εκτελεση με καραμπινα, και ειχε γινει στο παρελθον και μια ανεπιτυχης αποπειρα δηλητηριασμου του, ειναι μελος της ΔΙΚΗΣ μου οικογενειας.

Να σημπληρωσω οτι για την προκληση του κοινου αισθηματος 95 στις 100 φταιει ο ιδιοκτητης του σκυλου. Η αντιμετωπιση ενος δικου μας σκυλου που γαυγιζει ασταματητα ή προκαλει ζημιες σε ξενη περιουσια, δεν γινετε επιφανειακα με "σκασε #@%$ Τζακ" και ξυλο.
Παλι ομως αυτο δεν δικαιολογει την πραξη της δολιας και εν ψυχρο εκτελεσης του ζωου.

Αληθεια οι γατες δεν γαυγιζουν και δεν πνιγουν κοτες και κουνελια...................Αχχχχ σορυ βρε ξεχασα, οταν αφηνεις την δικια σου εξω, πηγαινει η αδεσποτη και της επιτιθεται..............................ποσο δικιο εχεις "καρακαιδονα μου".

Last edited:
Re: Ενημέρωση για δωρεάν Παλέτες & Ξυλεία

Αυτό με τα γυαλιά και το μπιφτέκι έχει τύχει και σε δικό μου σκυλί και είναι ίσως το πιο φρικιαστικό πράγμα που έχει χρειαστεί να παρακολουθήσω (ανήμπορος να βοηθήσω κιόλας, ό,τι χειρότερο)...

Κυριάκο θα τα μεταφέρεις αυτά έτσι? Είναι κρίμα να μείνουν εδώ...

Απάντηση: Ενημέρωση για δωρεάν Παλέτες & Ξυλεία

Παιδια σας ευχαριστω, σημερα ειναι στα πανω του αλλα ας μεινουμε στο θεμα με της ευρεση της παλετας.

Καλημερα. TGIF !

Sent from my iPad using Tapatalk

Χρήστο δέν κατάλαβα τί είναι τό TGIF καί τό γκουγκλάρισα
Σέ είχα γιά ελεύθερο επαγγελματία,όπου δέν ξέρει τό σέ ευχαριστώ Θεέ μου είναι Παρασκευή,αλλά τό σε ευχαριστώ Θεέ μου πού έχει δουλειά καί άς είναι καί Κυριακή :flipout:

Χρήστο δέν κατάλαβα τί είναι τό TGIF καί τό γκουγκλάρισα
Σέ είχα γιά ελεύθερο επαγγελματία,όπου δέν ξέρει τό σέ ευχαριστώ Θεέ μου είναι Παρασκευή,αλλά τό σε ευχαριστώ Θεέ μου πού έχει δουλειά καί άς είναι καί Κυριακή :flipout:

Δεν ξέρω πως έδωσα τετοια εντύπωση Δημήτρη.
Πάντως έμαθες και κατι.
Επόμενο quiz:
YOLO

Δεν ξέρω πως έδωσα τετοια εντύπωση Δημήτρη.

Χρήστο οι περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες (εμπόροι) δουλεύουν Σάββατο,καί οι αυτοαπασχολούμενοι δουλεύουν καί Κυριακές άν θέλουν νά βγάλουν δουλειά,άρα γιά νά πείς σε ευχαριστώ Θεέ μου πού είναι Παρασκευή υπέθεσα ότι είσαι σέ άλλη κατηγορία.

Μήπως κανείς γνωρίζει για Random Orbital Sanders ->

Black-Decker-Random-Orbit-Sander-Paddle-Switch.jpg

Και συγκεκριμένα σε πόσες μοίρες του κύκλου (απο τις 360') δονείται περιστροφικά η βάση του απο κάτω?

Ευχαριστώ

Σάββατοοοοο!

(για κάποιους από εμάς είναι το ίδιο όντως Παναγιώτη).

Καλά να περνάτε όλοι!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μήπως κανείς γνωρίζει για Random Orbital Sanders ->

Black-Decker-Random-Orbit-Sander-Paddle-Switch.jpg

Και συγκεκριμένα σε πόσες μοίρες του κύκλου (απο τις 360') δονείται περιστροφικά η βάση του απο κάτω?

Ευχαριστώ

Η βάση περιστρέφεται Έκκεντρα.
Η Διάμετρος του κύκλου παλινδρόμησης/έκκεντρης περιστροφής δεν είναι συγκεκριμένη.
Στα Bosch για παράδειγμα η διάμετρος κυμαίνεται από 2.5mm έως 5mm ανάλογα το μοντέλο

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Η βάση περιστρέφεται Έκκεντρα.
Η Διάμετρος του κύκλου παλινδρόμησης/έκκεντρης περιστροφής δεν είναι συγκεκριμένη.
Στα Bosch για παράδειγμα η διάμετρος κυμαίνεται από 2.5mm έως 5mm ανάλογα το μοντέλο

Ευχαριστώ φίλε. Νομίζω το βρήκα κι εγώ μόλις πρίν λίγο. Η βάση δεν ενώνεται με κάποιο άξονα σε ότι αφορά την περιστροφή της. Κινείται κάπως αεράτα, ή ελεύθερα.

Αλλά λέω να αγοράσω κάτι τέτοιο που είναι και φθηνότερο !

KA511EKA.jpg

Και επειδή εις το καφενείο είμαστε, θα σας πώ ότι θα μοτιφάρω την ανωτέρω συσκευή για να ξύνει και καρότα ! Θα βιδώσω βούρτσα στη θέση του sander !!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Κατασκευή Νέας Γενιάς !

http://avclub.gr/forum/showthread.p...λυσεις?p=1057679619&viewfull=1#post1057679619

Το γυαλόχαρτο να είναι απολυμασμένο .......

Λειαντικά buffers – blocks : Χρησιμοποιούνται για να λειάνουν την επιφάνεια των νυχιών ή και την επιφάνεια του παρωνυχίου (περιοχή γύρω από το νύχι). Έχουν σχήμα κύβου ή και τη μορφή λίμας. Οι τέσσερις πλευρές του block έχουν όμοιας υφής επιφάνεια, αρκετά σκληρή, ενώ οι δύο πλευρές του buffer είναι από απολυμασμένο γυαλόχαρτο και οι άλλες δύο από κρυστάλλους και δέρμα. Το buffer χρησιμοποιείται κυρίως για να δώσουμε λάμψη στα νύχια.

http://www.beautyart.gr/index.php/manicure_tools.html