Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κυριάκο καλορίζικο καί νά τό χαρείτε όπως επιθυμείτε
Σωτήρη πάντα τέτοια,αυτές οι μικρές οικογενειακές στιγμές είναι πού κάνουν τήν διαφορά καί μένουν.
Μιχάλη καλοδιαμόρφωτος ο χώρος,κάθε 2 χρόνια είναι απαραίτητο ένα συμμάζεμα

Καλημερα στην παρεα.

ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ.

Οπως ξερετε παντρευομαστε με την κοπελια μας και προ 3 μηνες κλεισαμε το La Isla Bo για την δεξιωση του γαμου.

Τοτε μιλωντας με τον υπευθυνο του μαγαζιου μας διαβεβαιωνε για τα παντα.
Για τον χωρο, το φαγητο τις αλλαγες που θα γινουν στο μαγαζι και το οτι δεν χρειαζεται να φερουμε δικο μας Dj καθως θα καθοδηγουσαμε εμεις τον δικο τους.

20 μερες πριν τον γαμο μαθαμε πως ηταν ολα π@π@ριες.

Μια φιλη παντρευτηκε εκει και επαιξαν 2 τραγουδια νησιωτικα και τερμα.

Ουτε ζεμπεκικα ουτε τπτ.

Χθες μιλωντας η κοπελια μου με ενα υπευθυνο εκει καθως ο αλλος αποδειχθηκε απλο γκαρσονι που τον εχουν βαλει να πουλαει παραμυθια.

Εχω σκασει.

Κλασσικά Λαμόγια της παλιάς εποχής Κυριάκο, που παρά την κρίση δεν λένε να βάλουν μυαλό. Ρίξε κανα μπινελίκι , και ρώτα αν θα γίνει το γλέντι όπως πρέπει. Αλλιώς πιστεύω έχεις χρόνο για άλλη ταβέρνα. Στη τελική , πάρε τον κόσμο μετά το γάμο σε καμία γειτονική ταβέρνα της εκκλησίας , όπως είσαστε ντυμένοι , και μη σκας.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα στην παρεα.

ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ.

Οπως ξερετε παντρευομαστε με την κοπελια μας και προ 3 μηνες κλεισαμε το La Isla Bo για την δεξιωση του γαμου.

Τοτε μιλωντας με τον υπευθυνο του μαγαζιου μας διαβεβαιωνε για τα παντα.
Για τον χωρο, το φαγητο τις αλλαγες που θα γινουν στο μαγαζι και το οτι δεν χρειαζεται να φερουμε δικο μας Dj καθως θα καθοδηγουσαμε εμεις τον δικο τους.

20 μερες πριν τον γαμο μαθαμε πως ηταν ολα π@π@ριες.

Μια φιλη παντρευτηκε εκει και επαιξαν 2 τραγουδια νησιωτικα και τερμα.

Ουτε ζεμπεκικα ουτε τπτ.

Χθες μιλωντας η κοπελια μου με ενα υπευθυνο εκει καθως ο αλλος αποδειχθηκε απλο γκαρσονι που τον εχουν βαλει να πουλαει παραμυθια.

Εχω σκασει.
ελα να ξεκιναει η δυσφημιση...
αφου κανουν πουστιες, μονο πουστιες θελουν και αυτοι.

θα βρεις αλλο κεντρο εστω και ταβερνειο που λενε.
Αλλα συνεχισε σε αυτους να πουλας μουρη οτι θα πας, να κανουν ετοιμασιες και στο τελος ριξε ενα ακυρο 1-2 μερες πριν το γλεντι!

Καλημερα Ελλαδα!
Βρεχει εδω, φροντιζει για τον επομενο καυσωνα να ειναι το κλιμα ανυποφορο...

Κυριάκο έχεις δώσει προκαταβολή?
Σου έδωσαν κάποιο χαρτί με το τι θα περιλαμβάνει το μενού, διασκέδαση κλπ ? ή είναι όλα στο μιλητό?
υπάρχει και η λύση να πας εσύ ένα στικάκι στο dj τους με ότι μουσική θες και να το παίξει...

Κυριάκο επικοινώνησες μαζί τους είπες την επιθυμία σου και σου είπαν ότι δεν παίζουμε Ελληνικά ???? Μπορεί η φίλη σου να μην είχε θίξει θέμα τέτοιας επιθυμίας και ο dj έπαιξε σύμφωνα με την κρίση του.
Θέσε θέμα ακύρωσης της συμφωνίας ...ζήτησε την προκαταβολή σου αλλιώς θα την ζητήσεις δικαστικά πες τους.
Ζήτησε σε ότι συμφωνήσεις πλέον να στο δώσουν γραπτώς .... αν δεν ακολουθήσουν τις επιθυμίες σου την ώρα της εξώφλησης ...πλήρωσε αναλόγως.

Καλά στέφανα !!!!!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Έλα να σε παντρέψουμε στην Πάτρα να σου φέρουμε και ορχήστρα από την Χίο :ernaehrung004:

Last edited:
Η προκαταβολή είναι δυστυχώς μεγάλη.....

τώρα για την μουσική, ειδικά σε περιπτώσεις γάμου, δεν νομίζω πως υπάρχει θέμα εάν το μαγαζί γενικά παίζει ξένα....όταν έχει γάμο θα παίξει ελληνικά....και στο δικό μου γάμο και στης αδερφής μου που έγιναν σε μαγαζιά καθαρά με ξένη μουσική δεν αντιμετωπίσαμε κάποιο πρόβλημα για την μέρα αυτή να έχει ελληνικά...σε μένα μάλιστα επειδή το μαγαζί είχε ζωντανή μουσική, απλά έφεραν μία κονσόλα και έπαιζαν ελληνικά κονσέρβα, και στην αδερφής μου που έγινε σε μεγάλο ξενοδοχείο, τους πήγαν τα cd με τα τραγούδια π[ου ήθελαν και ο dj τους τα έπαιζε όλο το βράδυ.

δηλαδή εάν το μαγαζί ήταν ινδικό και έπαιζε παραδοσιακή ινδική μουσική θα ακούγατε σε ελληνικό γάμο σανσκριτικά?

από ότι ξέρω όταν ο μαγαζάτορας κλείνει για γάμο γνωρίζει εκ των προτέρων ότι μουσικά θα ακολουθήσει την επιθυμία του πελάτη....

Εγώ πάντως στον δικό μου γάμο είχα δικό μου Dj με δικό του εξοπλισμό και το πρόγραμμα ήταν τα κλασσικά των γάμων. Δεν επέλεξα κάτι εγώ ( δεν θα σήκωνε behemoth το κλίμα) .προς το τέλος που το γλέντι είχε πέσει μέχρι και cd πήγε ο πατέρας μου με κάτι λαϊκά της παρακμή και το έπαιξε όλο! Κόστος 250 ...