Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα σε ολους!

χεχε, επεσε το ματι μου στις θεασεις και ειμαστε την πρωτη θεση του Φορουμ μας, με 153 views (μελη και αναγνωστες) στην κατηγορια μας στις 12:32μμ :)))

Last edited:
Γεια σας παιδια!
Εχω χαθει τελευταια καθως η κουραση και η δουλεια με εχουν καταβαλει.
Αυριο θα ξεκινησω την υλοποιηση ενος προτζεκτ επιπλου μπανιου.
Για να δουμε...

Re: Ομαδικη αγορα κασετινας Wiha Volume 2

Με ολο τον σεβασμο παιδια, αλλα επειδη παρακολουθω την κουβεντα καταλαβα οτι αν δεν υπαρχει ενας ioannistsa,diabolic, enduras δυσκολο να γινει ομαδικη, τελικα μεγαλο πραμα να ειναι καποιος γνωστης , μπορει και φερνει εις περας δυσκολες αποστολες,μακαρι να τα καταφερετε να διεκπεραιωσετε την ομαδικη.

Σακη έχεις δίκιο απόλυτο .Απλά θέλει deadlines και όσοι ενδιαφερθούν θα ανταποκριθουν.

Αναλαμβάνω εγώ προσωπικά τις παραπάνω 6 κονφιρμαρισμενες συμμετοχές του ποστ μου.Και λέω 6 γιατί έχουμε πάρει οκ μόνο απο αυτά τα παιδιά που παρακολουθουν το νήμα ανελλιπώς .
Με την προϋπόθεση ότι :
1)ο Γερμανός δέχεται χρεωστική Πειραιώς και μπορώ να τον πληρώσω 2)καταθέσεις μεχρι αυριο 24 Ιουνιου και ωρα 17.00
3)την παραδοση να είναι και ο Κυριάκος γιατί δεν ξέρω τα μέλη .
4)Παραλαβή απο Μελίσσια

Με ολο το σεβασμο Σακη, λες ανοησιες.

Η προσπαθεια καθε μελους, εστω και χωρις εμπειρια, ειναι αξιεπαινη ευπροσδεκτη και πολυτιμη.

Με ολο το σεβασμο Σακη, λες ανοησιες.

Η προσπαθεια καθε μελους, εστω και χωρις εμπειρια, ειναι αξιεπαινη ευπροσδεκτη και πολυτιμη.

Θα ηταν καλο ενας διαχειρηστης να χρησιμοποιη πιο κοσμιες εκφρασεις, και να κρατει χαμηλους τονους και αναλογες ισσοροπιες,δεν αναφερα πουθενα οτι η προσπαθεια χωρις εμπειρια δεν ειναι αξιεπαινη και πολυτιμη.

Θα ηταν καλο ενας διαχειρηστης να χρησιμοποιη πιο κοσμιες εκφρασεις, και να κρατει χαμηλους τονους και αναλογες ισσοροπιες,δεν αναφερα πουθενα οτι η προσπαθεια χωρις εμπειρια δεν ειναι αξιεπαινη και πολυτιμη.

Kαλο θα ηταν να κρατας τις εξυπναδες και τα ανουσια σχολια για τον εαυτο σου.

Δεν ειναι η πρωτη φορα που προκαλεις και προσβαλεις αναιτια. Σου εχει γινει συσταση για αυτο στο παρελθον και θεωρησε αυτο το ποστ σαν μια επιπλεον συσταση.

Kαλο θα ηταν να κρατας τις εξυπναδες και τα ανουσια σχολια για τον εαυτο σου.

Δεν ειναι η πρωτη φορα που προκαλεις και προσβαλεις αναιτια. Σου εχει γινει συσταση για αυτο στο παρελθον και θεωρησε αυτο το ποστ σαν μια επιπλεον συσταση.

Και εγω σου κανω συσταση να μην προτρεχεις και βγαζεις λαθος συμπερασματα.
Ο Ιωαννης εθελοντικα ανελαβε να διεκπεραιωση την ομαδικη για την κασετινα wiha.

Καλό απόγευμα σε όλους και ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ !!! μην πιανόμαστε από μια λέξη ρε παιδιά.

Κάτι διάβασα μεσημεριάτικα στις ειδήσεις και είπα να κάνω κάποιους να χαρούν (ελπίζω)
Για τους απανταχού Χιώτηδες λοιπόν, of course και για τον δικό μας ...
http://www.naftemporiki.gr/story/1119199/tropologia-gia-ti-nomimopoiisi-tou-rouketopolemou-sti-xio

Καλημέρα στην παρέα. Σήμερα φεύγω για το νησί απ' όπου θα παρακολουθώ το φόρουμ πιο αραιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους.:fahne90:

Καλημέρα φίλε Παναγιώτη
Σού εύχομαι καλά νά περάσεις,καλό ταξίδι,καί καλή ξεκούραση