Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μάγια Τσόκλη Κυριάκο.Γύρισε όλον τον πλανήτη δυο τρείς φορές,έβγαλε ένα τσουβάλι λεφτά,ήδη ήταν πλούσια απο κούνια βέβαια,και βγήκε και βουλευτίνα.Μερικοί φτιάχνονται προτού καν γεννηθούν.Και ήταν και πολύ μέτρια ως ταξιδεύτρια,κρυοκωλίαση στο μάξιμουμ.

Ρε μαγκες ειμαστε σε αναζητηση απορροφητηρα, νεροχυτη και βρυσης για τη κουζινα μας. Εχετε τιποτα να πειτε γιατι οσο ποιο πολυ ψαχνω τοσο πολυ μπερδευομαι. Το μονο που ξερω σιγουρο ειναι οτι θελω απορροφητηρα τυπου τζακι, νεροχυτη βαθυ ινοχ ( εδω μαλλον κατασταλαξαμε) και ποιοτικη επισης βρυση παγκου.

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα!
Και στηβπαραλια της καβαλας εχει φοινικες που ερχονται απο τα βαθη της δεκαετιας του 70-80. Δεν φαινεται να εχουν τετοιο προβλημα μεχρι στιγμης.

Για δες τους λίγο καλύτερα από κοντά...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Ρε μαγκες ειμαστε σε αναζητηση απορροφητηρα, νεροχυτη και βρυσης για τη κουζινα μας. Εχετε τιποτα να πειτε γιατι οσο ποιο πολυ ψαχνω τοσο πολυ μπερδευομαι. Το μονο που ξερω σιγουρο ειναι οτι θελω απορροφητηρα τυπου τζακι, νεροχυτη βαθυ ινοχ ( εδω μαλλον κατασταλαξαμε) και ποιοτικη επισης βρυση παγκου.

Πάνε στον Ταουκτσή, πάρε τιμές για Pyramis, τσέκαρε online και αν σε συμφέρει πάρτους.
Έχει και έκθεση στα 50 μέτρα από το ταχυδρομείο.

Δεν θυμάμαι τιμές, θυμάμαι όμως οτι τσίμπαγε πολύ, ένας Gaggenau που έχω βάλει στο σπίτι.
Απ´ αυτά που πληρώνεις μία και καλή, απ´ τα ελάχιστα "εργαλεία" που όσο παλιώνουν γίνονται καλύτερα. :grinning-smiley-043

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Pyramis Nek.
Εγώ τους προτίμησα και έκανα καλά.
Να ναι καλά ο Αχιλλέας.

Νεροχυτες ενταξει, απορροφητηρα ομως? κατι για φασον τουρκια μερια ακουσα. Για βρυση δεν ξερω αλλα μεχρι στιγμης μονο απο ιταλικο και κυριως γερμανικο εχω δει φως!

Αν θες σοβαρό,και ακριβό,απορροφητήρα πάρε Teka.

Μονο ονομα...υπαρχουν ιδιοι και καλυτεροι στην ιδια τιμη.

Δεν θυμάμαι τιμές, θυμάμαι όμως οτι τσίμπαγε πολύ, ένας Gaggenau που έχω βάλει στο σπίτι.
Απ´ αυτά που πληρώνεις μία και καλή, απ´ τα ελάχιστα "εργαλεία" που όσο παλιώνουν γίνονται καλύτερα. :grinning-smiley-043

Απο την αλλη τα φοβαμαι τα ακριβα, πλεον εχουν γινεινολα εργαλεια για ~ δεκα χρονια.
Στον απορροφητηρα θελω να αποδιδει καλα χωρις να μας φερνει πονοκεφαλο, ντιζαιν κλπ δεν με ενοχλει ιδιαιτερα.

Ο κουμπάρος εν δράσει...

Αμάν!
Αγορασμένο το ροφόπουλο η καμακωμένο Κώστα;

Όπως και νάναι θα μου πείς... Καλή σας όρεξη. :eating::eating:

Η μικρή Άμμος από ψηλά ερχόμενος από Πέρδικα.

Εξαιρετικές παραλίες, λάθος εποχή.

11,5 κιλά βγαλμένο με ψαροντουφεκο από τα παιδιά του κουμπάρου.

Στην μικρή Άμμο είχε φέτος πριβε παρκινγκ, πριβε περιοχή με ξαπλώστρες 100 κ για τον απλό λαό 25 το σετ.
Τώρα είμαι στο camping Ναυτίλος για του γνώστες της περιοχής κ είναι φανταστικά.

Σύβοτα: Δυο - τρία ξυλαρακια θαλάσσης δεμένα με σκοινί κ δύο κομμάτια πανί κ δύο χάντρες μπλε από 20 κ πάνω. Τα οποιαδήποτε ρεσώ από τα δικά μας εδώ μέσα, πολύ πιο όμορφα κ περιποιημένα είναι κ καλύτερη τιμή θα έπιαναν.

Κώτσο ...αφήστε κάνα ψάρι να φάμε και εμείς όταν ανέβουμε.
Στο Μέγα Άμμο οι ξαπλώστρες είναι δωρεάν με έναν καφέ και έχει και ωραίο και φτηνό φαγητό άμα δε πέσεις μέσα με μάσκα είναι γεμάτο ψάρι γιατί κάτω έχει κάτι τεράστιες πέτρινες πλάκες ανάκατες. Βέβαια αυτό που έβγαλαν τα παιδιά ...βγαίνει αλλού.
Καλή συνέχεια άρχοντα.!!!!

Είστε αυστηροί με τις ταξιδιωτικές εκπομπές.
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ που το μεσημέρι με το φαγητό μου βλέπω τα παλιά της Μάγιας αντί για τις άλλες γελοιότητες που έχουν εκείνη την ώρα... και είναι και η μόνη ώρα που βλέπω τηλεόραση.
Ο Μάνεσης κάνει πολύ ωραία εκπομπή και βλέπω μέρη που πιθανόν δεν θα πάω ποτέ.... μ´αρέσει ιδιαίτερα που προβάλει και νέους ανθρώπους που παράτησαν την κόλαση της Αττικής και εγκαταστάθηκαν στην επαρχία κάνοντας μια νέα αρχή. Τώρα αν τους πληρώνουν οι άλλοι τα έξοδα.... φυσικό είναι. Εδώ πληρώνουμε τα έξοδα αρκετών άλλων που μόνο κακό κάνουν στην χώρα.

Είστε αυστηροί με τις ταξιδιωτικές εκπομπές.
Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ που το μεσημέρι με το φαγητό μου βλέπω τα παλιά της Μάγιας αντί για τις άλλες γελοιότητες που έχουν εκείνη την ώρα...
Τι εννοείς;;;;Δεν έχεις αγωνία τι θα γίνει στο "Καφέ της Χαράς";;;;;;;;;;;;;:silly: