Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Iσως πιο τυχεροι ακομα αυτοι που εχουν χωριο σε νησι, σαν τον Βασιλη!

Καλα να περνας Βασιλη, βαλε καμμια φωτο, αν ευκαιρισεις, απο το νησι !!

Καλημέρα στην μαστρο-παρέα !

Μιχάλη πως τα κατάφερες και πλησίασες τόσο πολύ το γατί ; ολοζώντανο φαίνεται στη φωτό μόνο το νιαούρισμα δεν ακούγεται.

Βασίλη καλά να περνάς στην όμορφη Σάμο, 5 φορές έχω πάει εκεί και θέλω να ξαναπάω. Άμπελος το χωριό που έχω μια θεία και με φιλοξενούσε, εσύ σε ποιο χωριό βρίσκεσαι ;

Eιναι τραβηγμενο Γιωργο με φακουδακι ομοιο με αυτο που παραλαβα προσφατα. Macro lens δηλαδη (not zoom).
Το θεμα με αυτους τους φακους ειναι οτι εχουν πολυ καλα κρυσταλλα (επειδη ειναι φακοι για λεπτομερειες) και οι φωτο αποδιδονται πεντακαθαρες, ιδιως στο σημειο της εστιασης.
Το γατι ειναι εστιασμενο ακριβως στα ματια.

Aντε και ενα καλο νεο να αναταραξει την μιζερη πραγματικοτητα:

Ελληνιδα Ολυμπιονικης 2 μεταλλιων!! Μπραβο στο χρυσο Αστερι μας!!!

annakorakaxri.jpg

Βασίλη δεν έχω πάει εκεί να σου πω, δίπλα στο αεροδρόμιο δεν είναι ;όλη τη Σάμο την έχω γυρίσει, στη σπηλιά του Πυθαγόρα στον Κέρκη, Ευπαλίνειο όρυγμα,Ψιλλή άμμος, Ποσειδώνιο, αααααχ αναμνήσεις... το δεύτερο αγαπημένο μου νησί μετά την Κρήτη !!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Aντε και ενα καλο νεο να αναταραξει την μιζερη πραγματικοτητα:

Ελληνιδα Ολυμπιονικης 2 μεταλλιων!! Μπραβο στο χρυσο Αστερι μας!!!

annakorakaxri.jpg
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Να τη χαιρόμαστε όλοι οι Έλληνες !!

ρώτησα γιατί μου έδωσαν πριν λίγο καιρό ένα κομμάτι 20Χ10 δρυ Αμερικής και ήταν σίδερο στην κυριολεξία. Με το παλμικό ίσα που βίδωνε 1 cm μετά τέλος, αν επέμενα ή θα έσπαγε η μύτη ή θα χάλαγε η βίδα

Makita Κυριάκο με 90 Nm ροπή, σίγουρα κάποιο 18v να μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο.

Πάντως ο μαραγκός που μου το έδωσε μου είπε ότι δεν υπάρχει πιο σκληρό ξύλο απ αυτό, και πανάκριβο φυσικά.