Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

@Diabolic ρε συ Νικο μια ερώτηση. επειδή ντρέπομαι να ρωτήσω τον γνωστό μου γιατί δε θα μου πάρει λεφτά πάλι, μπορείς να μου πεις ποιες σακούλες της karcher είναι συμβατές με τη σκούπα του Lidl που έχω, να πάω να πάρω τώρα μερικές μιας και θα βγω για μαστροπατέντες;

Μοντέλο PNTS 1400 D1

Φυσικά αν ξέρει κάποιος άλλος ας το πει να τις πάρω τώρα που θα βγω έξω :)

Καλημέρεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

@Diabolic ρε συ Νικο μια ερώτηση. επειδή ντρέπομαι να ρωτήσω τον γνωστό μου γιατί δε θα μου πάρει λεφτά πάλι, μπορείς να μου πεις ποιες σακούλες της karcher είναι συμβατές με τη σκούπα του Lidl που έχω, να πάω να πάρω τώρα μερικές μιας και θα βγω για μαστροπατέντες;

Μοντέλο PNTS 1400 D1

Φυσικά αν ξέρει κάποιος άλλος ας το πει να τις πάρω τώρα που θα βγω έξω :)

Λογικά αυτές που ταιριάζουν σε WD3 γιατί έχουν τον ίδιο σχεδόν κάδο.

https://www.skroutz.gr/c/2395/Sakoules-Skoupas.html?keyphrase=Karcher+WD3+σακουλες

Αν θες σου τις στέλνω εγώ από εδώ σε καλύτερη τιμή γιατί έχω να στείλω και κάτι ψιλά στον Κυρ.

Νικο ευχαριστώ ρε συ για τη προθυμία αλλά θέλω να σκουπίσω σήμερα και δύσκολα να μου τις στείλεις και να τις παραλάβω asap :)

Πάω να πάρω τώραααααααααα. Σε ευχαριστώ και πάλι πολύ πολύ

Ροκανίδια θα μαζέψει ρε συ που βγάζουν και ψιλή σκόνη. Γιατί να ταλαιπωρηθεί το φίλτρο; Ασε που γλυτώνεις και το καθάρισμα του κάδου έτσι.

Δεν βρήκα γαμώτο. 2 μαγαζιά εδώ κοντα είναι κλειστά λόγω Αυγούστου. γρρρρρρρρρρρρρρ

Θα πεταχτώ στο πράκτικερ αύριο που θα εχει σίγουρα

Καλό μεσημέρι..συννεφιασμένη δυτική αχαία σήμερα!!

*υ.γ
γνωρίζει κάποιος ΑΝ περνάει απευθείας αγορά απο alliexpress;;?
όποιος γνωρίζει θα το εκτιμήσω

Καλό μεσημέρι..συννεφιασμένη δυτική αχαία σήμερα!!

*υ.γ
γνωρίζει κάποιος ΑΝ περνάει απευθείας αγορά απο alliexpress;;?
όποιος γνωρίζει θα το εκτιμήσω

Πλέον οι αγορές περνάνε απευθείας αλλά κάνε και μια δοκιμή καλού κακού! ;)

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλησπέρες!