Καλησπέρα απο Καρπενήσι!!!
Πολύ υγρασία και βροχή εδώ.
Δημήτρη πρόσφατα ανακάλυψα το Zygrib για καιρό και είναι όπως αυτά που περιγράφεις!
Καλώς ήρθατε ξενητεμενα τέκνα του avclub.gr
Επόμενη έξοδος στην Βοσκοπούλα σε δύο Παρασκευές από σήμερα ! Ετοιμαστείτε!!!!!
Αμα εχει εξωτερικο χωριστο εργαστηριο στο μαγικο εξοχικο του, θα γινει ο ηρωας μου)
Μπάαααααααααααααααααααααααααααααααααμπη :rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle:
Aλαλα τα χειλη των ασεβων!!
Αυτο ακριβως εννοουσα ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! :worshippy::fahne90:
Τι έκανα ρε Μήτσο; :nounder:
Vinci ;;; Ειχα μπει μια φορα στα γραφεια με τους καλυμενους χαρτες στον τοιχο, καπου κοντα στο Ριο. Πρεπει να ηταν τοτε.Έτυχε να κάνω μελέτες ......στον άξονα Κόρινθος Πάτρα από το 09 ως το 13.
Καλησπέρα στη παρέα.![]()
Επέστρεψα από το νησί, δυστυχώς!
Έχω πολυυυύ διάβασμα...
Τί φαγοπότια;
Ο,τι κάνατε, χωριλς τον Παναγιώτη κι εμένα, ειλναι ως μη γενόμενα...
Να επαναληφθούν άμμεσα. :grandpa:
Αεροφωτογραφίες special ο αρχηγός μας,αλλά κρίμα τό γκαζόν :rip:,οι πικροδάφνες πάντος δεξιά όπως βλέπουμε τήν φωτογραφία είναι όνειρο τό καλοκαίρι καί πρέπει νά είναι καί διπλές,άν διακρίνω καλά γιατί είναι μακρυά.Ο καθένας παρατηρεί τά τού είδους του,όπως καταλαβαίνεις.
Ευγένιε μέ τά νέα δεδομένα όλα είναι ρευστά γιά βροχή καί ίσως καταιγίδα αύριο στό λεκανοπέδιο ένα μοντέλο δέν δίνει τίποτα απο βροχή στό λεκανοπέδιο αύριο,άλλο τό πήγε λίγο πιό βόρεια μονο πάνω από τήν Πάρνηθα καί βορειότερα,καί τό τρίτο δίνει κανονικά από κέντρο καί βόρεια,κοινός πιάστο αυγό καί κούρευτο,γιαυτό και η ΕΜΥ δίνει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τό μεσημέρι καί τό απόγευμα γιά νά είναι μέσα ότι καί νά γίνει.Αρα οι πιθανότητες γιά βροχή αύριο είναι 50-50.
Aλαλα τα χειλη των ασεβων!!
Αυτο ακριβως εννοουσα ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! :worshippy::fahne90:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.