Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλώς τον Θείο Μπάμπη και τον μπαρμπα Πανάγο.

Αυτά είναι... Ησυχία και η θαλασσίτσα δίπλα για βουτιές και έμπνευση!

Είμαι με κινητό, αλλά νομίζω στη πίσω αριστερή γωνία της τέντας βλέπω κάτι σε χρώμα Makita...ιδέα μου είναι;

Αεροφωτογραφίες special ο αρχηγός μας,αλλά κρίμα τό γκαζόν :rip:,οι πικροδάφνες πάντος δεξιά όπως βλέπουμε τήν φωτογραφία είναι όνειρο τό καλοκαίρι καί πρέπει νά είναι καί διπλές,άν διακρίνω καλά γιατί είναι μακρυά.Ο καθένας παρατηρεί τά τού είδους του,όπως καταλαβαίνεις.

Ευγένιε μέ τά νέα δεδομένα όλα είναι ρευστά γιά βροχή καί ίσως καταιγίδα αύριο στό λεκανοπέδιο ένα μοντέλο δέν δίνει τίποτα απο βροχή στό λεκανοπέδιο αύριο,άλλο τό πήγε λίγο πιό βόρεια μονο πάνω από τήν Πάρνηθα καί βορειότερα,καί τό τρίτο δίνει κανονικά από κέντρο καί βόρεια,κοινός πιάστο αυγό καί κούρευτο,γιαυτό και η ΕΜΥ δίνει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τό μεσημέρι καί τό απόγευμα γιά νά είναι μέσα ότι καί νά γίνει.Αρα οι πιθανότητες γιά βροχή αύριο είναι 50-50.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Καλησπέρα απο Καρπενήσι!!!
Πολύ υγρασία και βροχή εδώ.

Δημήτρη πρόσφατα ανακάλυψα το Zygrib για καιρό και είναι όπως αυτά που περιγράφεις!

Καλώς ήρθατε ξενητεμενα τέκνα του avclub.gr
Επόμενη έξοδος στην Βοσκοπούλα σε δύο Παρασκευές από σήμερα ! Ετοιμαστείτε!!!!!

Έτσι Κυριάκο σωστά.Να περάσεις καλά εύχομαι .Ο αγαπητικός τής βοσκοπούλας όμως ποίος θά είναι ? :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αμα εχει εξωτερικο χωριστο εργαστηριο στο μαγικο εξοχικο του, θα γινει ο ηρωας μου :))

Πιό υπαίθριο πεθαίνεις...:flipout:

Μπάαααααααααααααααααααααααααααααααααμπη :rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle::rifle:

Τι έκανα ρε Μήτσο; :nounder:

Bρε το υπαιθριο ειναι λαχταριστο, αλλα λεμε για κλειστο, λεμε για mancave με γυρω γυρω εργαλεια ραφια παγκους και συρταρια :))

Τι φωτογραφια!!

dads-workbench.jpg

Α, κατάλαβα...
Αυτό ξεκίνησε αλλά δεν ολοκληρώθηκε ακόμα, είναι Χειμωνιάτικο project που όμως θα είναι έτοιμο στην ώρα του.

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Aλαλα τα χειλη των ασεβων!!

Αυτο ακριβως εννοουσα ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! :worshippy::fahne90:

Πάρε και μια άλλη άποψη Που έχω πρόχειρη...

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    214.4 KB · Views: 78
Καλημέρα σε όλους, καλώς ήρθαμε Μπάμπη.
Ευχαριστώ τους φίλους για τα καλοσωρισματα. Πολύ δύσκολη η προσαρμογή….

Καλημερα στο πληρες πια team.
Έτυχε να κάνω μελέτες ......στον άξονα Κόρινθος Πάτρα από το 09 ως το 13.
Vinci ;;; Ειχα μπει μια φορα στα γραφεια με τους καλυμενους χαρτες στον τοιχο, καπου κοντα στο Ριο. Πρεπει να ηταν τοτε.

Καλησπέρα στη παρέα.-bye--bye--bye--bye-
Επέστρεψα από το νησί, δυστυχώς!
Έχω πολυυυύ διάβασμα...

Τί φαγοπότια;

Ο,τι κάνατε, χωριλς τον Παναγιώτη κι εμένα, ειλναι ως μη γενόμενα...
Να επαναληφθούν άμμεσα. :grandpa:

Καλως ορισατε Κυριοι. Η απουσια σας ηταν αισθητη, αλλα μην το παρετε πανω σας!!!!!!!!!!

Αεροφωτογραφίες special ο αρχηγός μας,αλλά κρίμα τό γκαζόν :rip:,οι πικροδάφνες πάντος δεξιά όπως βλέπουμε τήν φωτογραφία είναι όνειρο τό καλοκαίρι καί πρέπει νά είναι καί διπλές,άν διακρίνω καλά γιατί είναι μακρυά.Ο καθένας παρατηρεί τά τού είδους του,όπως καταλαβαίνεις.

Ευγένιε μέ τά νέα δεδομένα όλα είναι ρευστά γιά βροχή καί ίσως καταιγίδα αύριο στό λεκανοπέδιο ένα μοντέλο δέν δίνει τίποτα απο βροχή στό λεκανοπέδιο αύριο,άλλο τό πήγε λίγο πιό βόρεια μονο πάνω από τήν Πάρνηθα καί βορειότερα,καί τό τρίτο δίνει κανονικά από κέντρο καί βόρεια,κοινός πιάστο αυγό καί κούρευτο,γιαυτό και η ΕΜΥ δίνει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων τό μεσημέρι καί τό απόγευμα γιά νά είναι μέσα ότι καί νά γίνει.Αρα οι πιθανότητες γιά βροχή αύριο είναι 50-50.

Δημητρη δωσε του και αερα στα 10, γιατι σε τετοιες "ντεμι" καταστασεις, ετοιμαζουν εξωτερικο χωρο με προβλεψη για βροχη. Αλλα αν ερθει δυνατος αερας που "πιανει" το μερος, τοτε "στραβωνει" για τα καλα το πραγμα.

Εσυ πρεπει να δεις την δικη μου αγριαδα, που δεν λεει να παρει πανω της με τιποτα. Ή απο ριζες, ή απο πολυ πατημενο εδαφος, ή απο γεματο βοθρο, ή, ή, ή, .................

Aλαλα τα χειλη των ασεβων!!

Αυτο ακριβως εννοουσα ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ!!! :worshippy::fahne90:

Και των σεβαστικων αλαλα ειναι κυριε Μιχαλη................