Γειά σου ρε Δημήτρη!!!!
Ευγενιε με το καλό!!!!!!!
Αν ήμουν Αθήνα θα ερχόμουν να σας καμαρωσω!!!
Να σού ζήσει μέ υγεία καί καλότυχη η κορούλα σου Ευγένιε
Τό μόνο πού είναι εύκολο στήν πρόγνωση είναι η θερμοκρασία-υγρασία- καί ο άνεμος ο υετός (βροχή,χιόνι,χαλάζι) έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες.
Μέ ενδιαφέρει καί μένα τό Σάββατο πού έχω εξωτερική δουλειά μέχρι τό μεσημέρι και τό κοιτάζω επισταμένα κάθε μέρα,μέ τά τώρα δεδομένα έχουμε αστάθεια,υγρασία στά χαμηλά - μεσαία στρώματα τής τροπόσφαιρας στήν Αττική,ασθενείς ανέμους στά χαμηλά-μεσαία-καί υψηλά στρώματα τής τροπόσφαιρας πού ευνοούν τίς κατακόρυφες αναπτύξεις νεφών,πού σημαίνει ότι οι πιθανότητες γιά βροχή η καταιγίδα είναι στό 70 - 80 % .Τρία Ελληνικά μοντέλα καιρού πού είδα (Skiron-Poseidon-Bollam) δίνουν βροχή στό μεσοδιάστημα από κάπου γύρω στίς 2 τό μεσημέρι μέχρι 7 τό απόγευμα από τό κέντρο τής Αθήνας καί βορειότερα μέ περισσότερη εστίαση σέ περιοχές πέριξ τής Πάρνηθας -Πεντέλης καί βορειότερα στά σύνορα τού νομού.
Αλλά όπως είπα ο υετός είναι τό δύσκολο κομμάτι τής πρόγνωσης καί θά τό δούμε καί αύριο μέ τά νέα δεδομένα.
Γειά σου ρε Δημήτρη!!!!
Δημητρη,καλυτερο site για ενημερωση καιρου?
Μάλλον από την τωρινή έσοδο, δίπλα στην ερτ, θα μπαίνουμε από τον κόμβο του νοσοκομείου. Εγώ πάντως από το καστριτσι πλέον πάω μέσα από το πανεπιστήμιο.Εγώ θα μπορώ να μπαίνω στην νέα εθνική πηγαίνοντας από το σπίτι προς Πάτρα χωρίς να κατεβαίνω στα προσφυγικά ή στην παραλία όπως τώρα??
Δημητρη ευχαριστω.Φίλε Πάνο...
...Αλλά γιά τόν πολύ κόσμο τό freemeteo τό meteo.gr Eίναι καλά site,αλλά στήν βροχή καί τό χιόνι εκεί είναι η δυσκολία τής πρόγνωσης,καί μερικές φορές καί η ΕΜΥ και τό αστεροσκοπείο αλλά καί οι ερασιτέχνες προγνώστες πέφτουν έξω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.