Κυριάκο,πίστεψέ με πως 150mm όμβρος σε μισή ώρα είναι κακό πράγμα.Δύσκολα διαχειρίζεται ακόμα και από πολύ οργανωμένα κράτη.
ΥΓ
Για όσους δεν το κατάλαβαν,η χώρα χτυπήθηκε απο κάτι σαν μίνι τυφώνα,ο Δημήτρης μπορεί να μας τα πει καλύτερα..
Κυριάκο
έχω μια ηλεκτροκόλληση χαλκού την οποία λόγω νέας Inverter δεν την χρησιμοποιώ πλέον κ είναι σε άριστη κατάσταση. Θέλω να την στείλω σε όποιον φίλο την χρειάζεται Δωρεάν φυσικά. Δώσε μου κατεύθυνση.
Μπράβο για την χειρονομία σου Κώστα.
Βάλε την στο νημα μας για τις πωλήσεις να βρεθεί ο νέος της κάτοχος!
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Και Δημήτρη μπράβο για τις γνώσεις σου στην μετερεολογια!!!
Μπράβο ρε Κωστα!!!!
Την έχω στο χωριό,την ίδια.
Πολύ καλή.
Κυριάκο ήδη μου έστειλε PM φίλος του forum κ θα συννενοθώ μαζί του αύριο για την αποστολή.
εγω ειμαι ο τυχερός! ευχαριστώ πολυ τoν Κώστα! κοίταζα εδω και καιρό για μια φθηνή χαλκού να έχω στην Αθήνα μόνιμα και η προσφορά του μου έκατσε κουτί!
εγω ειμαι ο τυχερός! ευχαριστώ πολυ τoν Κώστα! κοίταζα εδω και καιρό για μια φθηνή χαλκού να έχω στην Αθήνα μόνιμα και η προσφορά του μου έκατσε κουτί!
Με γειά και τα τούνελ!!!!
Μία χαρά.
ευχαριστώ!Καλοριζικη Δημητρη, μπραβο!!
Έτυχε να κάνω μελέτες και στην Ιόνια (τα δικτυα προστασίας βροχοπτώσεων στην κλοκοβα το 12) και πολλες ακόμα στον άξονα Κόρινθος Πάτρα από το 09 ως το 13. Τα έργα αυτά έχουν ήδη παραδωθει ή τελειώνουν αφού δεν σταμάτησαν κατ ουσιαν καθόλου.Εχθες τα πέρασα.
Χλιδα για την μέχρι τώρα κατάσταση.
Ειδικά στο Κιατο...Ευρωπη!!!
Περπατάει γρήγορα τουλαχιστον.
Τέσσερα χρόνια που ανεβοκατέβαινα συνεχεια όλα ήταν στάσιμα...
Εδώ είδα να προχωράει ή Ιονια και δεν το πίστευα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.