Tο Καφενείο των Μαστόρων.

333mm στη νεα Μηχανιωνα εφερε η καταιγιδα αυτη, 180 σημερα! Αυτα ειμαι τρελα ποσα νερου/

Κυριάκο,πίστεψέ με πως 150mm όμβρος σε μισή ώρα είναι κακό πράγμα.Δύσκολα διαχειρίζεται ακόμα και από πολύ οργανωμένα κράτη.
ΥΓ
Για όσους δεν το κατάλαβαν,η χώρα χτυπήθηκε απο κάτι σαν μίνι τυφώνα,ο Δημήτρης μπορεί να μας τα πει καλύτερα..

Ετσι όπως τά λές φίλε Νίκο,τρομερά ποσά βροχής σέ μικρό διάστημα γιαυτό έγιναν αυτές οι καταστροφές καί δυστυχώς θρηνήσαμε θύματα,και οπως πολυ σωστα εγραψες και το καλυτερο οργανωμενο κράτος νά είναι σέ τέτοια ύψη βροχής δεν διαχειρίζονται.

Εδω μπορείτε νά δείτε τά τρομερά ύψη βροχής στήν νοτια Πελλοπόνησο

http://www.metar.gr/index.php?option=com_jumi&fileid=11&board=on&area=Peloponnese&Itemid=82

Στήν παρακάτω εικόνα μπορείτε νά δείτε στόν χάρτη αστάθειας μέ τήν μεσημεριανή ραδιοβόλιση με σκούρο χρώμα η νοτια Πελλοπονησος ήταν στό επίκεντρο

rtavn010.gif

Και αυριο δυστυχώς περιμενουμε μεγάλα ύψη βροχής στό Ιόνιο - δυτική Στερεά καί στήν Ηπειρο

Ο προγνωστικός χάρτης αστάθειας έχει πολύ μεγάλα ύψη αστάθειας στό Ιόνιο

rtavn210.gif

Κυριάκο
έχω μια ηλεκτροκόλληση χαλκού την οποία λόγω νέας Inverter δεν την χρησιμοποιώ πλέον κ είναι σε άριστη κατάσταση. Θέλω να την στείλω σε όποιον φίλο την χρειάζεται Δωρεάν φυσικά. Δώσε μου κατεύθυνση.

Μπράβο για την χειρονομία σου Κώστα.
Βάλε την στο νημα μας για τις πωλήσεις να βρεθεί ο νέος της κάτοχος!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και Δημήτρη μπράβο για τις γνώσεις σου στην μετερεολογια!!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Μπράβο για την χειρονομία σου Κώστα.
Βάλε την στο νημα μας για τις πωλήσεις να βρεθεί ο νέος της κάτοχος!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Και Δημήτρη μπράβο για τις γνώσεις σου στην μετερεολογια!!!

Κυριάκο ήδη μου έστειλε PM φίλος του forum κ θα συννενοθώ μαζί του αύριο για την αποστολή.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δημήτρη κάποια στιγμή θέλω να αναφέρεις για τα "μερομήνια" τι ισχύει ή αν είναι όλα Αστικός μύθος.

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Κυριάκο ήδη μου έστειλε PM φίλος του forum κ θα συννενοθώ μαζί του αύριο για την αποστολή.

Kαλη κινηση. Αντε να την δουμε και στις παραλαβες οταν με το καλο παραληφθει απο τον τυχερο.

εγω ειμαι ο τυχερός! ευχαριστώ πολυ τoν Κώστα! κοίταζα εδω και καιρό για μια φθηνή χαλκού να έχω στην Αθήνα μόνιμα και η προσφορά του μου έκατσε κουτί!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

εγω ειμαι ο τυχερός! ευχαριστώ πολυ τoν Κώστα! κοίταζα εδω και καιρό για μια φθηνή χαλκού να έχω στην Αθήνα μόνιμα και η προσφορά του μου έκατσε κουτί!

-bye-

Καλοριζικη Δημητρη, μπραβο!!

Εχθες τα πέρασα.
Χλιδα για την μέχρι τώρα κατάσταση.
Ειδικά στο Κιατο...Ευρωπη!!!

Περπατάει γρήγορα τουλαχιστον.
Τέσσερα χρόνια που ανεβοκατέβαινα συνεχεια όλα ήταν στάσιμα...

Εδώ είδα να προχωράει ή Ιονια και δεν το πίστευα.

Εχθες τα πέρασα.
Χλιδα για την μέχρι τώρα κατάσταση.
Ειδικά στο Κιατο...Ευρωπη!!!

Περπατάει γρήγορα τουλαχιστον.
Τέσσερα χρόνια που ανεβοκατέβαινα συνεχεια όλα ήταν στάσιμα...

Εδώ είδα να προχωράει ή Ιονια και δεν το πίστευα.
Έτυχε να κάνω μελέτες και στην Ιόνια (τα δικτυα προστασίας βροχοπτώσεων στην κλοκοβα το 12) και πολλες ακόμα στον άξονα Κόρινθος Πάτρα από το 09 ως το 13. Τα έργα αυτά έχουν ήδη παραδωθει ή τελειώνουν αφού δεν σταμάτησαν κατ ουσιαν καθόλου.