Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα. Η βροχη χρειαζοταν, οι ελιες την ηθελαν πολυ, αλλα οχι τετοια βροχη που φαινεται οτι θα ερθει.
Βλεπω κατι απο 86 mm εως 181 mm στο 6ωρο και αυτο ειναι πολυ βροχη, παλι καποιους θα βασανισει.
Βεβαια ο Δημητρης μπορει να αναλυσει καλυτερα απο μενα τα δεδομενα.

Καλημερα. Η βροχη χρειαζοταν, οι ελιες την ηθελαν πολυ, αλλα οχι τετοια βροχη που φαινεται οτι θα ερθει.
Βλεπω κατι απο 86 mm εως 181 mm στο 6ωρο και αυτο ειναι πολυ βροχη, παλι καποιους θα βασανισει.
Βεβαια ο Δημητρης μπορει να αναλυσει καλυτερα απο μενα τα δεδομενα.

Καλησπέρα σέ όλους
Μετά τήν αλλαγή τών διατάξεων τών βαρομετρικών συστημάτων πού επιτέλους μετά από 2 μήνες σχεδόν ξεκόλησε τό βαρομετρικό χαμηλό στήν νοτιοανατολική μεσόγειο καί σταμάτησαν τά μελτέμια στήν μισή Ελλάδα.Λόγο δυναμικού αίτιου σήμερα-αύριο ελευσης θερμού καί αργότερα ψυχρού μετώπου θά έχουμε αστάθεια μέ συνέπεια βροχές καί καταιγίδες.Πού θά συνεχιστούν μέχρι τήν Κυριακή - Δευτέρα περίπου περισσότερο στήν ενδοχώρα από τό χαμηλο μέσης τροπόσφαιρας πού θά στροβιλίζεται στήν Αδριατική και θά δημιουργεί ασταθείς αέριες μάζες στήν χώρα μας.

Στά έγραψα επιστημονικά Δημήτρη χαχαχα μιάς πού τό δεύτερο χόμπυ λόγο δουλειάς ήταν αναγκαίο νά ξέρω τόν καιρό όσο τό δυνατόν πιό αναλυτικά τήν στιγμή πού τόν βλέπουν οι μετεωρολόγοι,από χάρτες πού δέν μπορεί νά ''αποκωδικοποιήση'' ο απλός κόσμος.

Ευχαριστώ Νίκο,νά σαι καλά,γιά τόν καιρό έχω διάβασει άπειρα βιβλία μετερωρολογικά γιά να μπώ στό θέμα,μέ τά ξυλουργικά κανένα :smash: ,ότι έχω μάθει καί μαθαίνω είναι από τό φόρουμ.

Καλημέρα από Πάτρα, είπαμε να βρέξει αλλά όχι & έτσι.

Η Θερμοκρασία στους 19 βαθμούς τώρα το πρωί & υγρασία, φανελάκι ο παππούς.

Καλημερα. Κι εδώ έβρεξε χθες το βράδυ, αρκετά. Σημερα συννεφιά για την ώρα.

Sent from my iPad using Tapatalk