Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημερα, και "η βροχα επεφτε ραϊτ θρου"..
......Πού θά συνεχιστούν μέχρι τήν Κυριακή - Δευτέρα περίπου περισσότερο στήν ενδοχώρα.......

Τον "πεθανες" τον Κυριακο τωρα!!!

Ελπιζω μονο να εξασθενησει γρηγορα αυτο το "πραγμα" καθως περιστρεφεται πανω απο την Ελλαδα και "ξεφορτωνει, γιατι το νερο ειναι πολυ σε καποιες περιοχες, ειδικα εκει που "πρωτοσκαει" φορτωμενο, και εχουμε ηδη πλημμυρες, και ανεμοστριβιλους απο τους δυνατους νοτιαδες στο Ιονιο και τη δυτικη Ελλαδα.
Και εγω αρχισα να παρατηρω τον καιρο οταν εμενα στην ανοιχτη υπαιθρο για μεγαλα διαστηματα, και προσπαθουσα εμπειρικα να καταλαβω, τι θα ερθει παρατηρωντας συνεφα και ανεμο. Μετα ως αποκλειστικα "μηχανοβιος" που ταξιδευε πολυ χειμωνα - καλοκαιρι χρειαζομουν να καταλαβω τι πραγματικα θα συμβει και που, καθως τα εντονα καιρικα φαινομενα που εχω αντιμετωπισει πανω στη σελλα, ηταν αρκετα επικινδυνα. (Ξερεις τι ειναι να σε κυνηγανε οι κεραυνοι, τελος Αυγουστου στο οροπεδιο Νευροκοπιου, ή να σε πιανει καταιγιδα μεσα στο δασος του Καρα-Ντερε στα 1000+).
Δεν εχω διαβασει μετεωρολογια, λιγο τα συνεφα και τι αυτα δειχνουν, απλα με το περασμα του χρονου εμαθα να αναλυω καποια μετεωρολογικα δεδομενα.
Το τι δουλεμα ειχα φαει για αυτη την ενασχοληση μου, καθως και παρατηρησεις του στυλ, αγροτης ή ψαρας εισαι αγορι μου που εχεις τοση καψα με τον καιρο, οτι ειναι να γινει θα γινει........(ναι αλλα εσυ παπαρ... δεν εβγαζες 9ωρα πανω στη σελλα δουλευωντας, να αναρωτιεσαι αν θα αντεξει το λιπος στις αρβυλες ή αν θα μπασουν νερα).

Νικο "παιζει" να ησουν στην "15" (Aρετά βαίνει διά μόχθων) τοτε με τον Κανταφι και τις βασεις στην Κρητη;

Καλημέρα από Πάτρα, είπαμε να βρέξει αλλά όχι & έτσι.

Η Θερμοκρασία στους 19 βαθμούς τώρα το πρωί & υγρασία, φανελάκι ο παππούς.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Καλημέρα παιδιά!
Αυτός ο καιρός είναι για αραγμα στο εξοχικό!!! Όχι για δουλειά...

Στο εξοχικο πρεπει να υπαρχει ενα μινι εργαστηριακι, ετσι για τη χαρα :))

Kαλημερα συναδελφοι, καλο Χειμωνα να'χουμε!

Δεν ξερω για τον καιρο πως ειναι μιας και ειμαι εκτος...αλλα καιρος για εργαστηριακι ειναι σχεδον παντα (εξαιρουνται οι 200+βαθμοι που κανει το κατακαλοκαιρο)...!!!

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα παιδιά!
Αυτός ο καιρός είναι για αραγμα στο εξοχικό!!! Όχι για δουλειά...

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το ξαναλέω να το εμπεδωσω...

Και οσοι δεν εχουν εξοχικο?

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Αλλά μένουν στην εξοχή???

Υποννοεις κατι?:bigcry:
Εμενα μου λειπει η αμεσοτητα της αγορας. Εξου και το eshoping. Μιση ωρα ειναι ενα μεγαλο κεντρο, αλλα κουραζομαι και βαριεμαι να τρεχω οποτε θελω κατι. Βαλε και τις βενζινες...
Θα μου πεις, και στη πολη δεν ειναι ολα διπλα. Αλλα εκει νομιζω υπαρχουν πολλες εναλλακτικες και σιγουρα και εναλλακτικη τροποι μετακινησης.

Oποτε ξεκουραζω το κουφαρι μου στο χωριο Κυριακο, ειμαι τυχερος που παραδιπλα μενει ο συνιδιοκτητης του toolshouse στη Χιο.
Οποτε, εαν χρειαζομαι κατι, μου το φερνει το ιδιο απογευμα! Τυχαινει να ειναι και εξαιρετικο παιδι, θαυμασιος ανθρωπος.

Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κυριάκο
έχω μια ηλεκτροκόλληση χαλκού την οποία λόγω νέας Inverter δεν την χρησιμοποιώ πλέον κ είναι σε άριστη κατάσταση. Θέλω να την στείλω σε όποιον φίλο την χρειάζεται Δωρεάν φυσικά. Δώσε μου κατεύθυνση.

Κυριάκο,πίστεψέ με πως 150mm όμβρος σε μισή ώρα είναι κακό πράγμα.Δύσκολα διαχειρίζεται ακόμα και από πολύ οργανωμένα κράτη.
ΥΓ
Για όσους δεν το κατάλαβαν,η χώρα χτυπήθηκε απο κάτι σαν μίνι τυφώνα,ο Δημήτρης μπορεί να μας τα πει καλύτερα..