Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σωστος ο Ιωαννης.
Και το δυναμοκλειδο των Lidl ειναι ωραιο εργαλειο....

Ήρεμα παιδιά...............!

Εγώ εδώ είμαι:
"Μάθε (πολεμική) τέχνη & άστηνε κι όταν σου χρειαστεί πίαστηνε" ._

Σωστος ο Ιωαννης.
Και το δυναμοκλειδο των Lidl ειναι ωραιο εργαλειο....
800163_BB_02_FB.EPS_1000.jpg

χαχαχαχαχα...

το θεμα δεν ειναι τι θα πεις στον ενστολο οταν τυχει και βρει κατι αντιστοιχο σε τυχαιο ελεγχο στο αυτοκινητο σου...
αλλα τι θα πεις στον ανακριτη οταν εχεις ανοιξει καποιου το κεφαλι με τετοιο αντικειμενο...ειδικα αν αυτος δεν ειχε κατι στα χερια του...

εδω που τα λεμε και με τα χερια σου να σακατεψεις καποιον και παλι εσυ θα την πληρωσεις (εγγραφες σε γυμναστικους συλλογους (πολεμικες τεχνες, πυγμαχια κτλ κτλ), οσοι εχουν περασει απο Ειδ Δυν στο στρατο κτλ κτλ θα καταλογιστει εναντιον τους σε πιθανη δικη)...γιατι πολυ απλα μετα απο καποιο σημειο θα επρεπε να εχεις σταματησει...ασε που η κακια ωρα δεν αργει να γινει και με μια σπρωξια και μονο...

Ο σκοπός είναι νά μήν τύχει συνάδελφοι η κακιά η ώρα σέ κανέναν,γιατί έλεγε η συγχωρεμένη η γιαγιά μου όσα φέρνει η στιγμή δέν τά φέρνει ο χρόνος όλος.

Εγώ έχω μια εξάδα ισπανικές μπυρίτσες από το Lidl στο πορτ μπαγκάζ που πηγαινοφέρνω εδώ και βδομάδες... Αν τύχει καμιά στραβή ή που θα τις σπάσω σε κανένα κεφάλι, ή που θα τις ανοίξω για να γίνουμε φίλοι.

Καλημέρα, έστω και λίγο αργά. Με ωραία λιακάδα και πεντακάθαρη ατμόσφαιρα.

Τρίτη και Πέμπτη απαγορεύεται η βροχή. Παίζουμε τένις.

Καλημέρα, έστω και λίγο αργά. Με ωραία λιακάδα και πεντακάθαρη ατμόσφαιρα.

Τρίτη και Πέμπτη απαγορεύεται η βροχή. Παίζουμε τένις.

Εγω ομως που παιζω επιτραπεζιο τενις, ειμαι παντος καιρου :))

Kαλημερα συναδελφοι!

Του φευγατου η μανα δεν εκλαψε ποτε. Εγω θα προσθετα και του ζωντανου η μανα, δεν εκλαψε ποτε.

Ρε σεις σοβαρα τωρα, απαγορευονται τετοια πραματα στ αμαξι;; αμα ειναι ετσι εγω θα παω αυτοφωρο μονομιας.. για ποιον λογο ας πουμε απαγορευεται στ αμαξι και οχι στο σπιτι;