Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Δεν ξερω μηπως χρειαζεται να αλλαξω καμια ρυθμιση γιατι η σελιδα ξεκιναει με https και μου βγαζει μηνυμα "δεν ειναι δυνατη δημιουργια ασφαλιυς συνδεσης".

Αδερφια ... ασχετο...
Εχετε προβλημα και εσεις να ανοιξει το site του κεντρου βιδας σε tablet?

Δεν ξερω μηπως χρειαζεται να αλλαξω καμια ρυθμιση γιατι η σελιδα ξεκιναει με https και μου βγαζει μηνυμα "δεν ειναι δυνατη δημιουργια ασφαλιυς συνδεσης".

To κάνει καί σέ μένα φίλε μου σέ tablet Samsung tab 2,πρόσφατα τό είδα νά τό κάνει αυτό,παλαιότερα δέν τό έκανε έμπαινα στό site κανονικά,καί επίσης τό κάνει καί στό site του praktiker γιά δές καί στό praktiker άν σού ανοίγει τήν σελίδα.
To γιατί δέν τό γνωρίζω καί δέν τό έψαξα,γιατί τό tablet τό χρησιμοποιώ σπάνια π.χ μόνον όταν είμαι εκτός Αθηνών,αλλά δοθείσης ευκαιρίας άν κάποιος γνώστης μάς πεί μιά λύση καλοδεχούμενη.

Χρησιμοποιείτε firefox ή chrome (ή άλλο browser)? Έχουν αλλάξει κάποιες ρυθμίσεις ασφαλείας, και όταν τα πιστοποιητικά των site είναι παλιά ή δεν κάθονται καλά, τρώμε άκυρο. Εγώ δεν μπορώ να μπω από το pc στο σπίτι (με firefox, ενώ με chrome μπαίνω κανονικά).

Σημερινό μαστόρεμα κοντά στην Κομοτηνή!!!!

IMG_20160921_164246.jpg

IMG_20160921_164254.jpg

IMG_20160921_164900.jpg

Ομελέτα με αυγά χωριάτικα (κιτρινωπά για τους γνώστες) με καπνιστό χοιρινό και καβουρμά, κατσικάκι σούβλας και κοκορέτσι. Όλα ντόπια και πεντανόστιμα!!!

Καλημερα. Παει χάλασες κι εσυ. Προσχώρησες στο στρατόπεδο των κρεατοφαγων, τσκ, τσκ, τσκ

Sent from my iPad using Tapatalk

Άσε....
Σοβαρά τώρα επειδή δεν έτρωγα κρέας είχα μονίμως μια αδυναμία.
Εκτός αυτού είχα και την μάνα μου να μου την λέει όλη την ώρα γιατί δεν τρώω κρέας..

Εμ, καλα σου λέει. Απαραίτητο ειναι αλλα με μετρο παντα.

Εμ, καλα σου λέει. Απαραίτητο ειναι αλλα με μετρο παντα.

1 άντε 2 φορές την εβδομάδα βαριά βαριά (1 κοτόπουλο και σπάνια κόκκινο για μένα).
Χθες αν εξαιρέσεις την ομελέτα όλα τα άλλα ήταν άγρια (κατσίκι και αρνί) τα οποία ανήκουν στα "αγνά" και υγιεινά κρέατα.
Εκτός αυτού ξέρω πολλούς χορτοφάγους που τρώνε κατσίκια και αρνιά όχι μόνο γιατί είναι πολύ πιο αγνά σε σχέση με το χοιρινό και το μοσχαρίσιο κρέας αλλά και επειδή είναι ελεύθερα στην φύση.
Κάποιοι βέβαια έχουν την ιδεολογία ότι το ζώο βασανίζεται όταν θανατώνεται οπότε γι αυτό δεν τρώνε κρέας (όπως ένας φίλος μου) και ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς κρέας.
Εν μέρει έχουν ένα δίκιο αλλά εγώ προσθέτω ότι ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει και με λιγότερο κρέας.

Οι περισσότεροι άθελα ή και ηθελλημένα καταναλώνουν τον λιγότερο 1 φορά την μέρα κρέας και πολλές φορές όχι άμεσα (πχ λουκανοπιτάκια, κρύα σάντουιτσ κλπ).
Φυσικά υπάρχουν και αρκετοί που τρώνε κάθε μέρα κρέας γιατί πολύ απλά δεν έχουν μάθει να τρώνε οτιδήποτε άλλο...