Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Σωστα.
Και προσφερουν απολυτη στεγανωση.

Ανάλογα το σήμα που φέρουν σχετικά με την προηγούμενη σου ερώτηση.
Το ότι αντέχουν στην Cola δεν σημαίνει ότι κάνουν και για παρατεταμένη χρήση.
Αντέχουν μέχρι και για την ημερομηνία λήξης της Coca cola αλλά όσο περνάει ο καιρός και με την έκθεση σε ήλιο, υγρασία κλπ, το πλαστικό χαλάει και απελευθερώνει διάφορες επικίνδυνες ουσίες στο περιεχόμενο.
Το καλύτερο είναι το γυαλί και το ανοξείδωτο αλλά το τελευταίο είναι εύθραστο και πολύ πιο ακριβο από το πρώτο.
Φυσικά το γυάλινο βάζο δεν βγαίνει και στις διαστάσεις του ανοξείδωτου.

Άντε και γω να φτιάξω μερικά βαζάκια, τσακιστες λέω να τις κανω πρώτη φορά. Περσυ έφτιαξα μαύρες ολόκληρες και έγινα πολύ καλές μετά από 6-8 μήνες σε κλειστα βαζάκια. Αυτές μετά από κάνα δυο βδομάδες ξεπικρισμα στο κουβα, θα μπουν σε βαζάκια και θα είναι έτοιμες για φάγωμα συντομότερα.

Μια με μητρες, μια με βιδες τι θα γινει κ. Μπαμπη...

Την πρώτη φιρά με τσίγκλησαν...
Τη δεύτερη έτυχε, έπεσα πάνω της κατά λάθος... -bye-

Είδες τι παθαίνεις όμως όταν δεν υπάρχει κράτος;
Όταν δεν υπάρχει αστυνομία να κάνει μερικές συλλήψεις;
Κυκλοφορούν ελεύθερα και την πληρώνουμε εμείς που ψάχνουμε ανέμελοι στο internet για κανένα καλό "εργαλείο". :drool:

Μπάμπη καταλάβαμε τί έγινε,γκουγκλάρισες γιά φρεζάτες βίδες καί έπεσες επάνω στήν βίδα ψωμάκι πού λέμε :firstprize:
Οπως καί εγώ πού γκουγκλάρισα γιά χιονοαλυσίδες καί έπεσα επάνω σέ αυτό
http://www.zougla.gr/image.ashx?fid=1583794

Sorry guys buy this is my type of girl. Τo απλο και γλυκο κοριτσι της διπλανης πορτας :))

29947134495_6537865e45_z.jpg

Συγχωρεμένος Μιχάλη.
Κανείς δεν είναι τέλειος....

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τα μη απλα...πως είναι;;;;

Το κορίτσι της διπλανής πόρτας Μιχάλη μου είναι αυτό. Αλλά έτσι και κλείσει η πόρτα....:stoned::stoned:

1406732832301

Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Το κορίτσι της διπλανής πόρτας Μιχάλη μου είναι αυτό. Αλλά έτσι και κλείσει η πόρτα....:stoned::stoned:

1406732832301

Evangeline Lilly!
Τρέλα...

Ζουμερή κοντούλα!