Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Παιδια προσοχη.
Τα πουλαει το JUMBO!!!!!!!!!!!

index.php

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Φίλε Δημήτρη, καλό θα ήταν να διάβαζαν ΟΛΟΙ αυτό το ποστ του Κυριάκου.

Σου παραθέτω έναν πρόχειρο κατάλογο μερικών θεμάτων. Κρίνε και πες μου.

Κατασκευη μεταλλικου παγκου για ρουτερ και δισκοπριονο.
DIY αναδιπλούμενος πάγκος εργασίας για router, σέγα & δισκοπρίονο
Πάγκος για- Δισκοπρίονο-Ρούτερ-(κατασκευή)
DIY "πολυ-πάγκος" εργασίας

Μαστόρων Ευχολόγιον!
Ευχές Κυριάκο!
Καλο Πασχα σε ολους!
Χρόνια Πολλά στους Δημήτρηδες
Καλα Χριστουγεννα και ευχες για μια υπεροχη χρονια!!!

Τελικα τι εργαλειο να επιλεξω? Συζητηση περι εργαλειων απο ερασιτεχνες DIY:
Δισκοπρίονο αλλά τί ?
Επιλογή δισκοπρίονου χειρός
Ερώτηση για δισκοπρίονο
Βοήθεια για την αγορά....

Σταθεροποιητής Σέγας (Jigsaw Stabilizer)
DIY_Project : Βάση για τοποθέτηση Σέγας ανάποδα, 60π x 50β

Την βοήθεια σας για καταστήματα ξυλείας
Ξυλεία. Προτάσεις - Τιμές - Καταστήματα.

Παραπονα απο μαγαζια
Τα Καλύτερα και τα Χειρότερα Διαδικτυακά Καταστήματα. Εμπειρίες, σχόλια, ειδήσεις.

Εργαλειο hacks...βελτιώσεις εργαλειων...και DIY εργαλεια...
Χρησιμα βιντεο, εξυπνες ιδεες.

Φίλε Παναγιώτη δίκιο έχουμε όλοι.Τό να τά βάζουμε όλα τά θέματα στό μάστορες τά φωτα σας μπορεί κάποιος νά βαριέται νά μπαίνει στό θέμα αυτό συνέχεια,θά λέει τί νά μπώ τώρα,κάποιος θά ρωτάει τί νούμερο πινέλο θά χρησιμοποίησω γιά νά βάψω ένα τραπέζι π.χ,δεκτόν φυσικά και αυτό είναι ερώτημα.Θέλω νά πώ ότι σέ αυτό τό νήμα υπάρχουν γενικά θέματα.Θα προτιμούσα αυτό πού αναφέρει ο Ηλίας παρακάτω.
Βέβαια καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο νά γίνουν υποκατηγορίες,άν ήταν θά είχαν ήδη γίνει πιστεύω.

Καλή λύση είναι αυτή πού είχε αναφέρει ο tmjuju εδώ στό να γκουγκλάρουμε δηλαδή,η αλήθεια είναι ότι άν γκουγκλάρουμε κάτι απο εργαλεία καί όχι μόνο,τό forum μας είναι στήν πρώτη σελίδα τού google.

Και η πρόταση τού Ηλία (MrKenzo) σέ αυτό τό μύνημα

Στό οποιό έλεγε ο Ηλίας :

" Πιστεύω και εγω ότι πρέπει να γίνουν υποκατηγοριες.
-Ηλεκτρικά εργαλεια
Δραπανα , δισκοπριονα κλπ
-Εργαλεια χειρός
Πριονια , πενσοειδη κατσαβιδια κλπ
-Κατασκευές , διάφορες κατηγορίες κλπ
Και να κλείσουν ολα τα νήματα .
Πχ...Διαβάζω 3-4 σελίδες μονο για ενα σάκο μέσα στα εργαλεια κάνουν τον μάστορα , ψάχνω να βρω κάτι μίνι τριβεια που είχε βάλει ο χιωτης και δεν μπορω να τα βρω...
Το ΘΕΜΑ ειναι ποιος θα κανει αυτή την οργάνωση... "

Last edited:
Re: Απάντηση: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα σε όλα τα μαστόρια !!

Αμάν αυτή η ανυπομονησία για Σ/Κ, τα στρουμφάκια μου θυμίζετε .. ' απ όλες τις ημέρες η Κυριακή μ αρέσει ' :laugh:

Καλά ο Κώστας είναι παλιός στο κουρμπέτι δικαιολογείται αλλά ´κι εσύ που είσαι φρέσκος φρέσκος ; με τα σιρόπια ακόμα ;

Γιώργο,δύο στά δύο τό πήγες σήμερα :flipout:

Α ούτε που κοίταξα τις τιμές. Είχα ένα επαγγελματικό ραντεβού απέναντι και πέρασα μια βόλτα να πάρω λίγο μάτι, που είχα μήνες να περάσω.

Νιωθω την αναγκη να σας πω κατι και επειδη δε βρισκω αλλο θεμα να το αναφερω το γραφω εδω και ελπιζω να μη με παρεξηγήσετε παρολο που δε με ξερετε καλα.

Σπανια γραφω πλεον και σπανια λεω καλοδουλευτα τα νεα σας αποκτήματα στις παραλαβες/παραγγελιες κλπ

Οι λογοι ειναι 2

Ο ενας αρχικα οτι το βρισκω ανουσιο να γεμιζουμε το φορουμ με ποστ καλοδουλευτα, μπραβο κλπ κλπ
Ο αλλος οτι ενω ελλειπα μερες και μπηκα με ορεξη να διαβασω για κατασκευές, να παρω ιδεες κλπ κλπ βρεθηκα να εχω 54 αδιαβαστες σελιδες στις παραλαβες και παραγγελιες και μερικες μολις στο τι μαστορεψαμε με το 90% να ειναι του παππού Κωστα (χωρις να θελω να τον προσβαλω απλα το αναφερω)

Πιστευω για το καλο της υποενοτητας της κοινοτητας ισως θα πρεπει να αφησουμε το ποιος την εχει μεγαλυτερη....... την παραγγελια, και να προχωρησουμε στο δια ταυτα. Δυστυχως προσωπικα δεν εχω χρονο λογω παρουσιασεων και κατασκευων που δε σας ενδιαφερουν να δειτε, αλλα μηπως θα πρεπει ολα οσα αγορασαμε να τα ξεσκουριασουμε;

Απλα μια αποψη και θελω να ελπιζω και χωρις παρεξηγηση.

Καλο μηνα μαστορια!!!

Νιωθω την αναγκη να σας πω κατι και επειδη δε βρισκω αλλο θεμα να το αναφερω το γραφω εδω και ελπιζω να μη με παρεξηγήσετε παρολο που δε με ξερετε καλα.

Σπανια γραφω πλεον και σπανια λεω καλοδουλευτα τα νεα σας αποκτήματα στις παραλαβες/παραγγελιες κλπ

Οι λογοι ειναι 2

Ο ενας αρχικα οτι το βρισκω ανουσιο να γεμιζουμε το φορουμ με ποστ καλοδουλευτα, μπραβο κλπ κλπ
Ο αλλος οτι ενω ελλειπα μερες και μπηκα με ορεξη να διαβασω για κατασκευές, να παρω ιδεες κλπ κλπ βρεθηκα να εχω 54 αδιαβαστες σελιδες στις παραλαβες και παραγγελιες και μερικες μολις στο τι μαστορεψαμε με το 90% να ειναι του παππού Κωστα (χωρις να θελω να τον προσβαλω απλα το αναφερω)

Πιστευω για το καλο της υποενοτητας της κοινοτητας ισως θα πρεπει να αφησουμε το ποιος την εχει μεγαλυτερη....... την παραγγελια, και να προχωρησουμε στο δια ταυτα. Δυστυχως προσωπικα δεν εχω χρονο λογω παρουσιασεων και κατασκευων που δε σας ενδιαφερουν να δειτε, αλλα μηπως θα πρεπει ολα οσα αγορασαμε να τα ξεσκουριασουμε;

Απλα μια αποψη και θελω να ελπιζω και χωρις παρεξηγηση.

Καλο μηνα μαστορια!!!

Kαλο μηνα πρωτα απ´ολα!

Σεβαστη η καθε γνωμη, να σου πω ομως και την δικη μου.

Πρωτον, το βρισκω ιδιαιτερα σωστο και ομορφο να ευχεσαι καλοριζικο σε καθε συναδελφο που παρουσιαζει τις αγορες του. Ειμαι σιγουρος οτι η χαρα της αγορας διπλασιαζεται για τον καθενα οταν την μοιραζεται με φιλους και συναδελφους.
Δευτερον, οποιος εχει χρονο κατασκευαζει, οποιος δεν εχει, φτιαχνει λιγοτερα η/και σπανιοτερα. Αρκετοι κατασκευαζουν και δεν παρουσιαζουν. Πολλοι μαστορευουν αλλα τι να δειξουν, το καζανακι, το μερεμετι, η το βαψιμο ενος δωματιου?
Τριτον, οι αγορες εργαλειων δεν υποχρεωνουν παντα την αμεση χρηση. Ουτε μπορεις να ψεξεις καποιον γιατι αγοραζει εργαλεια, αν ειναι ποτε δυνατον. Εδω μεσα οι περισσοτεροι ειμαστε αρρωστοι με τα εργαλεια και φαινεται αλλωστε.. :))

Tελος, οπως εχω ξαναπει, καμμια αποψη δεν μπορει να παρεξηγειται εφ'οσον διατυπωνεται κοσμια και καλοπροαιρετα.

Kαλο μηνα πρωτα απ´ολα!

Σεβαστη η καθε γνωμη, να σου πω ομως και την δικη μου.

Πρωτον, το βρισκω ιδιαιτερα σωστο και ομορφο να ευχεσαι καλοριζικο σε καθε συναδελφο που παρουσιαζει τις αγορες του. Ειμαι σιγουρος οτι η χαρα της αγορας διπλασιαζεται για τον καθενα οταν την μοιραζεται με φιλους και συναδελφους.
Δευτερον, οποιος εχει χρονο κατασκευαζει, οποιος δεν εχει, φτιαχνει λιγοτερα η/και σπανιοτερα. Αρκετοι κατασκευαζουν και δεν παρουσιαζουν. Πολλοι μαστορευουν αλλα τι να δειξουν, το καζανακι, το μερεμετι, η το βαψιμο ενος δωματιου?
Τριτον, οι αγορες εργαλειων δεν υποχρεωνουν παντα την αμεση χρηση. Ουτε μπορεις να ψεξεις καποιον γιατι αγοραζει εργαλεια, αν ειναι ποτε δυνατον. Εδω μεσα οι περισσοτεροι ειμαστε αρρωστοι με τα εργαλεια και φαινεται αλλωστε.. :))

Tελος, οπως εχω ξαναπει, καμμια αποψη δεν μπορει να παρεξηγειται εφ'οσον διατυπωνεται κοσμια και καλοπροαιρετα.

Καλημέρα καί καλό μήνα σέ όλους μας.

+1 Μιχάλη συμφωνώ απόλυτα σέ όλο τό γραπτό σου.
Τό να παρουσιάζονται εργαλεία + ότι μάς δίνει ιδέες γιά τό τί υπάρχει στήν "πιάτσα" πού δέν τό γνωρίζουμε.

Καλημέρα κι καλο μήνα σε όλους.
Γμτ το ταβλετ, έγραψα ένα κείμενο και χάθηκε καταλάθος. Αργοτερα απο το PC

Καλημέρα. Μεγάλη μέρα σήμερα, έχω μαστορια στο σπίτι για να ρίξουν προετοιμασία δαπέδου και μίνι μετακόμιση.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλημέρα καί καλό μήνα σέ όλους μας.
+1 Μιχάλη συμφωνώ απόλυτα σέ όλο τό γραπτό σου.
Τό να παρουσιάζονται εργαλεία + ότι μάς δίνει ιδέες γιά τό τί υπάρχει στήν "πιάτσα" πού δέν τό γνωρίζουμε.

Συμφωνώ, εν μέρη, με την άποψη της Αγάπης. Το φόρουμ γεμίζει με πάρα πολλές σελίδες "καλορίζικα & καλοδούλευτα" και άλλα πολλά.
Πιστεύω ένα απλό "Μου Αρέσει" στην κάτω μπάρα θα ήταν αρκετό. Είναι δύσκολο να μπει;
Έχουμε το "τι παραγγείλαμε σήμερα" και το "τι παραλάβαμε σήμερα", δηλαδή παρουσίαση του αντικειμένου δύο φορές. Το παρήγγειλα, το παρέλαβα!
Το "Ενδιαφέρομαι να αγοράσω, εσύ???" είναι πολύ πιο χρήσιμο καθώς καλύπτεται το "Τό να παρουσιάζονται εργαλεία + ότι μάς δίνει ιδέες γιά τό τί υπάρχει στήν "πιάτσα" πού δέν τό γνωρίζουμε." που αναφέρει πολύ σωστά ο Δημήτρης και ενημερώνονται γρηγορότερα οι ενδιαφερόμενοι συν το ότι μπορεί να υπάρχουν και υποδείξεις από άλλους συμφορουμίτες για κάτι καλύτερο, πάντα βέβαια σε λογικά πλαίσια.

Καλημέρα. Μεγάλη μέρα σήμερα, έχω μαστορια στο σπίτι για να ρίξουν προετοιμασία δαπέδου και μίνι μετακόμιση.

Καλή αποπεράτωση Γιώργο.

Καλή μέρα και καλο μήνα σε ολους. Νοιώθω την ανάγκη να σχολιάσω, αλλα δεν.

Sent from my iPad using Tapatalk