Επειδή μου ήρθε ένα πμ και φαίνεται ότι η παραπάνω φράση παρόλο που τη πάλεψα παρεξηγήθηκε, ας την αποκαταστήσω μαζί με τον παππού (όχι δεν εννοώ να τον παντρευτώ

)
Προφανώς ρε παιδιά και δεν εννοούσα ότι ο Κώστας δε κάνει καλά που ανεβάζει τη δουλειά που φτιάχνει. Ποια είμαι εγώ εξάλλου να κρίνω ποιος θα ανεβάσει τι και ποιος θα πει τι εδω μέσα αλλά και αλλού;
Προφανώς και δεν κουράζει ο οποιοσδήποτε που ανεβάζει δουλειά, είτε αυτή είναι καλή, είτε κακή κατά τη γνώμη κάποιου ή κάποιων.
Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είναι από τους λίγους που αγοράζουν και κατασκευάζουν. Δε μένει δηλαδή μόνο στο πρώτο.
Φυσικά και για να κατασκευάσεις θες ελεύθερο χρόνο που πλέον σπανίζει, αλλά αν δεν έχεις ελεύθερο χρόνο
κατά τη γνώμη μου και πάλι, δε προχωράς σε αγορές πόσο μάλλον να μπεις στο τρυπάκι το πήρε αυτός να το πάρω και εγώ κλπ κλπ
Αλλά όπως είπα επειδή παρεξηγήθηκα, ας μην συνεχίσω να μη παρεξηγηθώ και άλλο.
Το μόνο που θα ήθελα να δω κάποια στιγμή είναι να μπαίνω κάθε μέρα και να βλέπω πατέντες και κατασκευές και λιγότερες λιγότερο απαραίτητες αγορές. Αυτό είναι όλο ουσιαστικά που ήθελα να πω.
Οσο για το like θα έλυνε πολλά θέματα.
Και σαν πρόταση κλείνοντας, το καλύτερο θέμα για μένα θα ήταν ένα θεματάκι που όποιος σκέφτεται να κατασκευάσει κάτι να ανεβάζει ένα σχέδιο ΠΡΙΝ το κάνει για να του προταθούν λύσεις/βελτιώσεις κλπ και όχι να ανεβαίνει η τελική δουλειά και να σκούζουμε μετά για το αν αυτό έπρεπε να γίνει έτσι ή γιουβέτσι. Ετσι μαθαίνει και αυτός που πάει να κάνει κάτι, αλλά και όσοι κάποια στιγμή στο μέλλον επιχειρήσουν κάτι ανάλογο.