Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Καλή μέρα και καλο μήνα σε ολους. Νοιώθω την ανάγκη να σχολιάσω, αλλα δεν.

Sent from my iPad using Tapatalk

Καλημέρα, Do it Chris!

Καλημέρα και καλό μήνα.

Μήνας πολλών αλλαγών για μένα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως χαθώ για λίγο, αλλά θα είναι για καλό (ελπίζω).

Καλημέρα και καλό μήνα.

Μήνας πολλών αλλαγών για μένα, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ίσως χαθώ για λίγο, αλλά θα είναι για καλό (ελπίζω).

Καλη τυχη τοτε Νικολα, all the best personally and professionally!!! Στους καλους ανθρωπουs τα πραγματα πανε εν τελει παντα καλα, μου ελεγε η γιαγια μου :))

Καλο μηνα σε ολους και καλο Σαββατο.

Νικόλα να σου πάνε όλα καλά σε ότι και εάν κάνεις.
μέχρι μία ηλικία η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς....

Γεια σας και καλό μήνα να έχουμε !!

Νικόλαε σου εύχομαι κι εγώ ότι καλύτερο στις αλλαγές που θα πραγματοποιηθούν στη ζωή σου, ελπίζω να σε ξαναδούμε κάποια στιγμή..

Re: Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Συμφωνώ, εν μέρη, με την άποψη της Αγάπης. Το φόρουμ γεμίζει με πάρα πολλές σελίδες "καλορίζικα & καλοδούλευτα" και άλλα πολλά.

Ειναι καποιες λεξεις Παναγιωτη που οσο συχνα και να επαναλαμβανονται δεν γινονται ποτε βαρετες, απεναντιας δινουν μεγαλη χαρα σε οσους τις απευθυνεις.
Μεσα σε αυτες ειναι το 'καλημερα', το 'ευχαριστω', το 'σ'αγαπω', το 'καλως ορισες' και φυσικα το 'καλοριζικο'. Kαι δεν γινομαι ρομαντικος, ειμαι φυσει -και απολυτα- ρεαλιστης!!

Απο την αλλη συμφωνω με το 'like', οχι γιατι θα μειωνε τα 'καλοριζικα' αλλα επειδη περισσοτερα μελη θα ευχονταν εμμεσα στον παραληπτη αλλα και στις καλες κατασκευες/μαστορεματα.
Οπως συμφωνω και με το 'τι παραγγειλαμε' και το 'τι παραλαβαμε'. Εδω υπαρχει μια ανουσια επικαλυψη. Θα μπορουσαν να συγχωνευτουν. Το 'ενδιαφερομαι να αγορασω' ´καλυπτει αλλο θεμα.

και μερικες μολις στο τι μαστορεψαμε με το 90% να ειναι του παππού Κωστα (χωρις να θελω να τον προσβαλω απλα το αναφερω)

Επειδή μου ήρθε ένα πμ και φαίνεται ότι η παραπάνω φράση παρόλο που τη πάλεψα παρεξηγήθηκε, ας την αποκαταστήσω μαζί με τον παππού (όχι δεν εννοώ να τον παντρευτώ :p)

Προφανώς ρε παιδιά και δεν εννοούσα ότι ο Κώστας δε κάνει καλά που ανεβάζει τη δουλειά που φτιάχνει. Ποια είμαι εγώ εξάλλου να κρίνω ποιος θα ανεβάσει τι και ποιος θα πει τι εδω μέσα αλλά και αλλού;
Προφανώς και δεν κουράζει ο οποιοσδήποτε που ανεβάζει δουλειά, είτε αυτή είναι καλή, είτε κακή κατά τη γνώμη κάποιου ή κάποιων.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είναι από τους λίγους που αγοράζουν και κατασκευάζουν. Δε μένει δηλαδή μόνο στο πρώτο.

Φυσικά και για να κατασκευάσεις θες ελεύθερο χρόνο που πλέον σπανίζει, αλλά αν δεν έχεις ελεύθερο χρόνο κατά τη γνώμη μου και πάλι, δε προχωράς σε αγορές πόσο μάλλον να μπεις στο τρυπάκι το πήρε αυτός να το πάρω και εγώ κλπ κλπ
Αλλά όπως είπα επειδή παρεξηγήθηκα, ας μην συνεχίσω να μη παρεξηγηθώ και άλλο.

Το μόνο που θα ήθελα να δω κάποια στιγμή είναι να μπαίνω κάθε μέρα και να βλέπω πατέντες και κατασκευές και λιγότερες λιγότερο απαραίτητες αγορές. Αυτό είναι όλο ουσιαστικά που ήθελα να πω.
Οσο για το like θα έλυνε πολλά θέματα.

Και σαν πρόταση κλείνοντας, το καλύτερο θέμα για μένα θα ήταν ένα θεματάκι που όποιος σκέφτεται να κατασκευάσει κάτι να ανεβάζει ένα σχέδιο ΠΡΙΝ το κάνει για να του προταθούν λύσεις/βελτιώσεις κλπ και όχι να ανεβαίνει η τελική δουλειά και να σκούζουμε μετά για το αν αυτό έπρεπε να γίνει έτσι ή γιουβέτσι. Ετσι μαθαίνει και αυτός που πάει να κάνει κάτι, αλλά και όσοι κάποια στιγμή στο μέλλον επιχειρήσουν κάτι ανάλογο.

Απάντηση: Re: Tο Καφενείο των Μαστόρων.

Επειδή μου ήρθε ένα πμ και φαίνεται ότι η παραπάνω φράση παρόλο που τη πάλεψα παρεξηγήθηκε, ας την αποκαταστήσω μαζί με τον παππού (όχι δεν εννοώ να τον παντρευτώ :p)

Προφανώς ρε παιδιά και δεν εννοούσα ότι ο Κώστας δε κάνει καλά που ανεβάζει τη δουλειά που φτιάχνει. Ποια είμαι εγώ εξάλλου να κρίνω ποιος θα ανεβάσει τι και ποιος θα πει τι εδω μέσα αλλά και αλλού;
Προφανώς και δεν κουράζει ο οποιοσδήποτε που ανεβάζει δουλειά, είτε αυτή είναι καλή, είτε κακή κατά τη γνώμη κάποιου ή κάποιων.

Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είναι από τους λίγους που αγοράζουν και κατασκευάζουν. Δε μένει δηλαδή μόνο στο πρώτο.

Φυσικά και για να κατασκευάσεις θες ελεύθερο χρόνο που πλέον σπανίζει, αλλά αν δεν έχεις ελεύθερο χρόνο κατά τη γνώμη μου και πάλι, δε προχωράς σε αγορές πόσο μάλλον να μπεις στο τρυπάκι το πήρε αυτός να το πάρω και εγώ κλπ κλπ

Το μόνο που θα ήθελα να δω κάποια στιγμή είναι να μπαίνω κάθε μέρα και να βλέπω πατέντες και κατασκευές και λιγότερες λιγότερο απαραίτητες αγορές. Αυτό είναι όλο ουσιαστικά που ήθελα να πω.

Και σαν πρόταση κλείνοντας, το καλύτερο θέμα για μένα θα ήταν ένα θεματάκι που όποιος σκέφτεται να κατασκευάσει κάτι να ανεβάζει ένα σχέδιο ΠΡΙΝ το κάνει για να του προταθούν λύσεις/βελτιώσεις κλπ και όχι να ανεβαίνει η τελική δουλειά και να σκούζουμε μετά για το αν αυτό έπρεπε να γίνει έτσι ή γιουβέτσι. Ετσι μαθαίνει και αυτός που πάει να κάνει κάτι, αλλά και όσοι κάποια στιγμή στο μέλλον επιχειρήσουν κάτι ανάλογο.

........Εμένα μόνο τα ρεβύθια με πειράζουν πάντως !!!

-bye-

Εμένα τα μαυροματικα φασόλια.
Συμφωνώ απόλυτα με τον πατριώτη μου.
Αγάπη άδικο δεν έχεις αλλά τι να κάνω που δεν προλαβαίνω.
Και έχω αφήσει και τα εργαλεία σπίτι και τα χρησιμοποιεί η αδερφή μου!!!!!!

και αυτά εάν είναι κρύα, ε Κώστα ?
χε χε

Ναι Άρχοντα μου.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Εμένα τα μαυροματικα φασόλια.
Συμφωνώ απόλυτα με τον πατριώτη μου.
Αγάπη άδικο δεν έχεις αλλά τι να κάνω που δεν προλαβαίνω.
Και έχω αφήσει και τα εργαλεία σπίτι και τα χρησιμοποιεί η αδερφή μου!!!!!!

Να της πεις να τα ανεβάζει (τα έργα της) στο Forum !

Καλό μήνα παιδιά!

Νίκο καλή αρχή!

Είμαι ψόφιος, δεν περιγράφω άλλο! Τέλος!

Υ.Γ. Εμένα μ αρέσει όπως είναι το φόρουμ. Κι αν δεν βρίσκουμε κάτι ξαναρωταμε!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Aυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι εσυ εισαι στο φορουμ 6 μηνες,τους αλλους 6 μηνες απουσιαζεις,και σε εκνευριζουν τα πολλα ποστ που σε κουραζουν μετα να καθεσε να διαβαζεις,απλα μην τα διαβαζεις προσπερασε τα και ετσι δεν θα χαλας την ζαχαρενια σου,και δεν θα κουραζεις και εμας με τα κατεβατα που γραφεις.
Γραφεις πραγματα που ειναι σαν "μπηχτές" για καποιους και μετα γραφεις συνεχεια το να μην παρεξηγηθω και να μην παρεξηγηθω,αλλα θα παρεξηγηθης και καλως θα παρεξηγηθης γιατι κανεις κριτικη σε μελη,το τι αγοραζουν,γιατι το αγοραζουν,γιατι εφοσον δεν κανουν κατασκευες αγοραζουν,δεν σε εχει βαλει κανεις κριτη το τι θα κανει ο αλφα και ο βητα,απο την τσεπη σου δεν τα παιρνει κανεις για να αγορασει εργαλεια,αλλος μπορει να εχει δουλεια τωρα και να αγοραζει εργαλεια γιατι αυριο δεν ξερει αν θα εχει,αλλος ειναι συλλεκτης εργαλειων,αλλος μπορει να το χρειαστει το εργαλειο 2 φορες τον χρονο αλλα θελει να το εχει ευκαιρο οταν το χρειαστει,αλλος γιατι ετσι γουσταρει στην τελικη.

Εμενα μου αρεσει να διαβαζω το τι παραλαβαμε σημερα,ασχετα αν προσωπικα δεν ανεβαζω φωτογραφιες,λεω και καμμια φορα μεγειες αν εχω κεφι.
Αυτα,σπανια γραφω στο φορουμ,αλλα αν βλεπω κακως κειμενα δεν μπορω να μην τα σχολιασω,αυτα καί τελος εκπομπης για σημερα.